ورود

View Full Version : ساخت نسخه آزمایشی

baran_m
پنج شنبه 23 تیر 1390, 08:52 صبح
سلام دوستان
من یک برنامه دارم که میخوام اونو برای کسی بفرستم که باهاش کار کنه ببینه میخواد یا نه
حالا میخوام برنامه رو طوری براش بفرستم که فقط بتونه 2 یا سه تا رکورد رو ثبت کنه و بیشتر از اون نتونه از برنامه استفاده کنه
میخواستم ببینم راهی هست؟؟؟؟؟؟

wolfstander
پنج شنبه 23 تیر 1390, 08:55 صبح
سلام
شما میتونید تو فرم ورود اطلاعات، با استفاده از این دستور، تعداد رکوردهای جدولتون رو بشمارید

و با استفاده از IF کنترل کنید که باید کار رو ادامه بده یا نه

If DCount("[FieldName]", "TableName") = 3 Then GoTo UserHaveToTask

Mehr@ban
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 14:30 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز baran_m (http://barnamenevis.org/member.php?143219-baran_m)
و آقای wolfstander (http://barnamenevis.org/member.php?26401-wolfstander)بابت راهنمایی خوبشون

از ایشون میخواستم یکم راهنمایی بیشتری در مورد این ترفند بند چون هم بنده آماتور و تازه وارد هستم و هم فکر کنم خیلی ساده است

ممنون میشم اگه

abdoreza57
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 15:39 عصر
سلام
اگه دوست خوبمون لطف میکردند و ساده تر توضیح میدادند که این کد را باید کجای فرم قرار داد عالی بود چون مسلما با یک نمونه اگه ضمیمه میشد قطعا برای دوستان مثل خودم یه آموزش فنی به حساب می آمد
ممنون

serojjamali
شنبه 08 مرداد 1390, 08:33 صبح
با سلام
اگه میشه دوسه تا از فرمهای برنامرو برام بفرتسین تا براتون درستش کنم

در ضمن من یه برنامه نوشتم که کاربر هر جایی برنامرو نصب کنه نیاز داره که از شما cd key بگیره

و شما با داشتن یه برنامه راحت می تونین این کارو براش انجام بدین

ُSerojjamali@gmail.com
serojjamali@yahoo.com

abdoreza57
یک شنبه 09 مرداد 1390, 23:16 عصر
سلام
دوست گرامی اگه مایل به همکاری هستی می تونی نمونه هایی را که می فرماییید به عنوان نمونه برامون ضمیمه کنی تا دیگر دوستان هم بتونند از نمونه های شما استفاده کنند و تو این راه دعای خیر پشت سرتان باشد

Zero Defect
دوشنبه 10 مرداد 1390, 21:48 عصر
فقط بتونه 2 یا سه تا رکورد رو ثبت کنه و بیشتر از اون نتون

If DCount("[FieldName]", "TableName") = 3 Then GoTo UserHaveToTask

:اشتباه:

این کد را باید کجای فرم قرار داد

Before Insert

abdoreza57
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 12:45 عصر
سلام
متاسفانه من نتونستم این کار را انجام بدم چون با قرار دادن این کد تو موقع اجرا ارور میده
اگه این جواب را می تونستین با یک ضمیمه نشون بدین گویا تر میشد

Zero Defect
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 16:08 عصر
سلام abdoreza57

73276