PDA

View Full Version : Indy

maryammb66
پنج شنبه 23 تیر 1390, 09:13 صبح
سلام دوستان
کسی دلفی 2010 کار نکرده؟بابا جواب بدین حسابی کارم گیره
من از دلفی 7 سوئیچ کردم به 2010 حالا از indyخطا میگیره میگه پیداش نمیکنه.
چیگکار کنم؟
یه دید کلی از دلفی2010 بدین .با کامپوننتها چه کنم؟
با یونیت ها؟

BORHAN TEC
پنج شنبه 23 تیر 1390, 09:37 صبح
من از دلفی 7 سوئیچ کردم به 2010 حالا از indyخطا میگیره میگه پیداش نمیکنه.
Indy نسخه 10 یه طور پیش فرض با دلفی 2010 نصب میشه.

یه دید کلی از دلفی2010 بدین .با کامپوننتها چه کنم؟
بعضی از کامپوننت ها به راحتی با ویزارد نصب مش شوند و نیازی نیست کار خاصب بکنید. اما بعضی از کامپوننت ها دارای فایل هایی با پسوند .dpk هستند که باید در پنجره Project Manager بر روی آنها کلیک راست کرده و دکمه Install را فشار دهید. البته بعضی از آنها هم گزینه Install ندارند که مربوط به Package های Runtime هستند و باید آنها را Build کنید. ممکن است که در موقع استفاده از کامپوننت هایی که نصب شده است برنامه بگوید که فلان فایل dcu ویا pas را نمی تواند پیدا کند . برای رفع این مشکل باید به Tools>Options>Environment Options>Delphi Options>Library>Library Path بروید و مسیر مربوط به آن فایلی که دلفی نمی تواند آنرا پیدا کند را اضافه کنید.

با یونیت ها؟
مانند همان نسخه های قبلی دلفی

maryammb66
پنج شنبه 23 تیر 1390, 10:29 صبح
ممنونم از راهنمایتون
اما از indyخطا میگیره چیکار کنم؟چاز یونیتام ارور میگیره.یه فایل pas دارم که توش function نوشتم به نامdata3 از اونم ارور میگیره.تو دلفی 7 راحت کار میکرد اما اینجا نمیشه
ضمنا فست ریپورتو چیکار کنم؟
میشه به صورت آن لاین ازتون کمک بگیرم.خیلی گرفتارم .3 روزه دارم میگردم که اینارو درست کنم نمیشه
fatemeh_tarasi@yahoo.com
بینهایت ممنونم از تون

Delphi 2010
یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:30 عصر
آخه نمونه برنامتون رو اینجا نگذاشتید که ما بدونیم دقیقا از چی خطا می گیره دلفی 2010
مثل این میمونه شما توی خونه نشستی و میگی دلم درد می کنه دکتر که نمی فهمه از راه دور که شما دقیقا مریضیتون چیه؟
باید برید پیش دکتر تا بفهمه مشکل از کجاست!!!
دقیقا مثل الان شما برنامتون رو بزار اینجا تا ما ببینیم چیه و اظهار نظر کنیم؟ با تشکر
اما بلا همیشه دور باشه این فقط یه مثال بود