View Full Version : سوال: معرفی source book
soheil.server
پنج شنبه 23 تیر 1390, 11:12 صبح
با سلام
دوستان آیا کتاب جامع و کاملی در باره ی آموزش جاوا سراغ دارید؟ انگلیسی یا فارسی بودنش هم مهم نیست...فقط میخوام کامل باشه(یعنی یه source book باشه)
با سپاس
ahmad156
پنج شنبه 23 تیر 1390, 13:32 عصر
اگه فارسی میخوای کتاب جعفرنژاد کتاب خیلی خوبی هست.کتاب جاوا در 21 روز هم خوبه
vandermond
جمعه 24 تیر 1390, 00:32 صبح
جایی که دایتل&دایتل کتاب داره به نظر من بهترین مرجع همونه(مخصوصا انگلیسیش)......
برای شروع کار بهترین مرجعی که فک میکنم میتونی استفاده کنی دوست عزیز همین دایتل هستش.....
مطمئنا یک کتاب برای حرفه ای شدن کافی نیست (هر فصل کتاب دایتل میتونه خودش چند کتاب باشه)، ولی برای شروع و برای "مرجع" من دایتل رو پیشنهاد میکنم.
(اینا نظرهای شخصی من بود;) )
alirezaD1
دوشنبه 27 تیر 1390, 01:03 صبح
سلام دوست عزیز من کتاب دایتل رو پیشنهاد می کنم و شدیدا پیشنهاد می کنم از کتاب جعفرنژاد دوری کنی . در کتاب های انگلیسی دایتل رو پیشنهاد می کنم و در فارسی راهنمای جامع جاوا نوشته ی هربرت شیلد و ترجمه ی فرهاد قلی زاده نوری رو پیشنهاد می کنم.
ننکته ی مهمی که باید توجه کنی اینه که به هر حال هر کتابی که خریدی باید همه ی تمرین هاشو جدی بگیری وگرنه موفق نمی شی
phoenix87
دوشنبه 27 تیر 1390, 14:10 عصر
بهترین کتاب فارسی که واقعا ازش راضی هستم مرجع جاوا ست که می شه گفت کامله هزار خورده ای صفحه داره مال انتشارات نشر علوم هست تو سایتش می تونی فهرست مطالب رو ببینی عکس روی جلد عکس ببر هست.کتاب خوبی برای شروع هست
soheil.server
پنج شنبه 30 تیر 1390, 09:45 صبح
جایی که دایتل&دایتل کتاب داره به نظر من بهترین مرجع همونه(مخصوصا انگلیسیش)......
برای شروع کار بهترین مرجعی که فک میکنم میتونی استفاده کنی دوست عزیز همین دایتل هستش.....
مطمئنا یک کتاب برای حرفه ای شدن کافی نیست (هر فصل کتاب دایتل میتونه خودش چند کتاب باشه)، ولی برای شروع و برای "مرجع" من دایتل رو پیشنهاد میکنم.
(اینا نظرهای شخصی من بود;) )
با سلام و تشکر،
منظورتون این کتابه؟
http://www.deitel.com/Books/Java/JavaHowtoProgram9e/tabid/3622/Default.aspx
soheil.server
پنج شنبه 30 تیر 1390, 09:52 صبح
فقط یه سوال دیگه که برای من مطرحه اینه که وقتی تو سایته Amazon.com میرید و search میکنید : java complete reference ده ها کتاب مختلف میاد و آدم واقعا" گیج میشه...ببخشید من دوباره میپرسم اما چون با هزار دردسر میخوام از Amazon بخرم میخوام کاملترین و بهترینشو بخرم که بیخودی پول خرج نکنم...deitel رو بخرم؟
ahmad156
پنج شنبه 30 تیر 1390, 10:53 صبح
دوست عزیز من این کتاب رو دارم اگه میخواین براتون میل میکنم
phoenix87
پنج شنبه 30 تیر 1390, 11:28 صبح
کتاب فارسی دایتل هم هست چرا بری از آمازون بخری
soheil.server
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:22 عصر
دوست عزیز من این کتاب رو دارم اگه میخواین براتون میل میکنم
منظورتون نسخه ی پی دی اف deitel هست؟ فقط اگه میشه بگین چندمین editionش هست؟
بله ممنون میشم برام e-mailش کنین
soheil.server@hotmail.com
باز هم تشکر
soheil.server
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:23 عصر
کتاب فارسی دایتل هم هست چرا بری از آمازون بخری
میشه انتشاراتش رو بگین؟
soheil.server
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:34 عصر
اگه فارسی میخوای کتاب جعفرنژاد کتاب خیلی خوبی هست.کتاب جاوا در 21 روز هم خوبه
کتاب جعفرنژاد قمی رو درم ولی اصلا" برخلاف اون چیزی که رو جلدش نوشته " مرجع کامل " نیست...چون راجع به خیلی از مباحث مثل database اصلا" هیچ مطلبی نداره
soheil.server
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:36 عصر
دوستان خواهشا" در نظر سنجی شرکت کنند...ممنون
rezaricky
یک شنبه 02 مرداد 1390, 16:39 عصر
برای شروع کتاب deitel & deitel واقعا عالیه(زبان انگلیسی) اما با توجه به وسعت جاوا نمیتوان تمام مباحثش رو در یک کتاب اورد
بعد از کتاب deitel میتونی کتابهای effective java و thinking in java رو بخونی که در حد تیم ملی اند
phoenix87
سه شنبه 04 مرداد 1390, 01:46 صبح
تو سایت آدینه بوک بگرد
farzad2121
جمعه 08 مهر 1390, 13:52 عصر
هیچ کتابی کامل نیست در جاوا ولی بهتریتش همون دیتل و بهتر از اون نیست و یا من سراغ ندارم...بعد که دیتل رو خوندی اون وقت می فهمی که کتاب مرجعی نیست و بایت تیکه به تیکه بگردی تو نت دنبال اطلاعت مورد نیازت...ولی بیس خوبیه..بهترین کار اموزشات خود سایت اوراکل است..
powerboy2988
سه شنبه 12 مهر 1390, 21:54 عصر
واسه شروع جاوا 3 تا کتاب Thinking in Java و Deitel & Deitel و Java HeadFirst از همه مناسبتر هستش و می تونی از یکی از این 3تا شروع کنی که من بهت Java Head First رو معرفی می کنم که به شدت محاوره ای هستش و خیلی می تونه کمکت کنه و بعد از اون Thinking In Java و بعد deitel & deitel.....
بعد می تونی کتاب Effective In Java رو بخونی چون کسی J2SE بلد نباشه .. این کتاب به دردش نمی خوره...
شدیدا توصیه می کنم که سمت کتاب آقای قمی نری!! چون ایشون مترجمه... و ....
و دوباره شدیدا توصیه می کنم که کتاب رو به زبان اصلی بخونی چون که خیلی از مفاهیم رو خیلی بد به فارسی ترجمه می کنند و از زبان دور می شی..
من یک ebook ی دارم که Convention های Java هستش ... خواستی می تونم برات email کنم که قبلا از شروع کردن Java تو فهم Syntax بهت کمک می کنه دوست عزیز
به هر حال موفق باشی...
sobaisobai
چهارشنبه 04 آبان 1390, 14:26 عصر
سلام
زبان اصلی
Thinking in Java
deitel & deitel
فارسی
راهنمای جامع جاوا واسه انتشارات نشر علوم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.