ورود

View Full Version : به یاری و همفکری و مشورت شما عزیزان نیازمندم.

badrang
پنج شنبه 23 تیر 1390, 21:17 عصر
سلام
بنده ترم آینده پروژه پایانی دارم و میخواستم منو تو انتخاب موضوع یاری کنید.

1-من یه کم پی-اچ-پی و mysql در حد آشنایی بلدم و حس میکنم اگه پی-اچ-پی رو انتخاب کنم به عنوان زبان برنامه نویسی و تو این زبان تقویت بشم میتونم آینده ی شغلی خوبی داشته باشم.نظر شما چیه؟

2-اگه بخوام یه پروژه بردارم به زبان پی-اچ-پی و mysql به نظرتون موضوعش چی باشه بهتره؟
دوست دارم یه موضوعی باشه که باعث بیشرفتم بشه و علممو بکشه بالا

منتظر همفکری و راهنمایی شما عزیزان هستم
واقعاً برام مهمه لطفاً کوتاهی نکنید.:چشمک:

Software.Student2010
شنبه 25 تیر 1390, 17:04 عصر
پیاده سازی سیستم مدیریت محتوا
پیاده سازی سیستم خبرگزاری
پیاده سازی سیستم فروشگاه الکترونیک ساده

badrang
شنبه 25 تیر 1390, 18:17 عصر
تشکر از پاسختون (دکمه ی تشکر رو نمیدونم چرا نمیبینم!)

پیاده سازی سیستم مدیریت محتوا:

به نظرتون سنگین نیست؟!
یعنی یه سیستمی مثل وردپرس رو پیاده سازیش کنم؟
فکر کنم خیلی کار داشته باشه!:متفکر:

پیاده سازی سیستم خبرگزاری:

میشه در موردش یکم توضیح بدین؟
مثلاً چجوری باشه این سیستم؟:متفکر:

پیاده سازی سیستم فروشگاه الکترونیک ساده:
اینم خیلی خوبه
فکر کنم به سیستم یکپارچه هم نیاز داشته باشه البته بستگی به نوع فروشگاهش داره :متفکر:

------

کتاب خوب سراغ دارین که اگه بخوام هر کدوم از موارد بالا رو طراحی کنم بتونه خوب راهنماییم کنه؟

badrang
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:48 عصر
چقدر غیر اکتیوین!!!!!!!!!!

Software.Student2010
جمعه 31 تیر 1390, 12:13 عصر
سلام
سیستم خبرگزاری مثل تابناک، ایلنا، ایتنا، مهر و غیره

ساده ترین و دانشجویی ترین مدلش به این صورت هست که یک جدول اخبار دارید با n فیلد و یک جدول کاربران به همراه یک جدول نظرات. خبر توسط کاربران (که میشه هیئت تحریریه) نوشته یا تهیه میشه و در سیستم ثبت میشه. بعد مدیر سیستم خبر رو می خونه و ثبت نهایی می کنه. ثبت نهایی یعنی اینکه در صفحه اول سایت عنوان اون نشون داده میشه و بازدیدکنندگان می تونن بخونن. بخش نظرات هم وصل هست به اخبار، هر بازدید کننده نظرش رو درباره اون خبر می نویسه.
مهم ترین جا گزارشات ساده و جالبی هست که می تونید بزنید. مثل لیست اخبار تایید نشده، اخبار تایید شده این هفته، اخباری که نویسنده شماره الف در فلان هفته زده، تعداد نظرات درج شده برای خبر ب و از این مانورها.

سیستم مدیریت محتوا هم ساده ترین حالتش این هست که شما یک جدول بسازید به نام Page که میشه گفت فیلدهاش مشابه فیلدهای جدول اخبار در سیتسم خبری هست. بعد یک جدول هم دارید به نام Menu که در این منو یک فیلد دارید به نام Address یا Url. بعد داخل این منو یک صفحه وب رو که ساخته میشه متصل می کنید. این ساده ترین نوع مدیریت محتوا هست. حالا چیزهای دیگه ای هم می تونید در کنارش بگذارید. مثل گالری، دایرکتوری، تبلیغات . ...

فروشگاه الکترونیک هم همه چیزش با سیستم خبری یکی هست فقط نوع فیلدهاش فرق می کنه و در آخر باید یک پرداخت آنلاین براش بنویسید.

Software.Student2010
جمعه 31 تیر 1390, 12:13 عصر
اینها ساده ساده بودند. شما می تونید مهارت خودتون رو بالا ببرید و همین سیتسم ساده رو اینقدر بزرگ و حرفه ای کنید که یک تیم برای توسعه اون کار کنند.

badrang
جمعه 31 تیر 1390, 20:02 عصر
تشکر از شما دوست عزیز :لبخندساده:
خودم با فروشگاه بیشتر موافقم :چشمک:

alamate_aoal
شنبه 01 مرداد 1390, 01:36 صبح
چقدر غیر اکتیوین!!!!!!!!!!

مهندس جون خودت از سال 1387 تا حالا عضوید و فقط 12 تا پست دادید که 4 تاش هم تو همین تاپیکه:قهقهه:

mr.zenith
شنبه 01 مرداد 1390, 01:58 صبح
اگر سیستم خبر گذاری یا مدیریت محتوا را انتخاب کنید به نظر من بهتره چون فروشگاه یکم پیچیدگی و امنیت و از این حرفها داره و در مورد دو مورد اول مطالب جامع و خوبی توی نت هست که به شما کمک کنه
اگر یکم Dream waver بلد باشین اصلا کد نویسی خواصی برای موارد اول و دوم ندارید و توی 1-2 روز تمام میشه :چشمک:

badrang
شنبه 01 مرداد 1390, 16:03 عصر
مهندس جون خودت از سال 1387 تا حالا عضوید و فقط 12 تا پست دادید که 4 تاش هم تو همین تاپیکه:قهقهه:
تعداد پست مهم نیست مهم کمک و همیاری در حد توانه :چشمک:

ممنونم از تک تک شما عزیزان:لبخندساده: