View Full Version : تبدیل یک برنامه به کامپوننت
حامی2
پنج شنبه 07 مهر 1384, 23:49 عصر
با سلام به دوستان
من برنامه کنترل دوربین در دلفی را نوشتم کار هم می کند می خواهم ابتدا این برنامه را به کامپوننت دلفی تبدیل کنم و سپس به ActiveX و بعد آن را ببرم در محیط LABVIEW آیا از دوستان کسی این کار را انجام داده و من را راهنمایی کنه؟
با تشکر
Keramatifar
جمعه 08 مهر 1384, 00:04 صبح
دوست عزیز فکر کنم لازم باشه بیشتر در مورد برنامه ای که نوشتی توضیح بدی، نوشتن کامپوننت و همچنین تبدیل کامپوننت به اکتیوایکس در دلفی کار سختی نیست...
حامی2
جمعه 08 مهر 1384, 08:27 صبح
این برنامه از طریق پورت USB با دوربین دیجیتالی ارتباط برقرار میکنه بعد از شناخت دوربین می توانی از طریق آن مثلا سرعت Shuter حساسیت دیافرگم و ... راتنظیم کنی و بعد از تعیین مسیری که می خواهی عکس انجا ذخیره بشه دکمه release را بزنی عکس گرفته میشه و بعد هم ذخیره میشه حالا من می خواهم کامپوننتی درست کنم که با آوردنش در برنامه خصوصیات که گفتم در پنجره Object Inspector تنظیم بشه و بعد هم با دستوری عکس بگیره
متشکرم
دنیای دلفی
جمعه 08 مهر 1384, 09:30 صبح
فکر کنم کد نویسی زیادی داره
SalarSoft
جمعه 08 مهر 1384, 11:59 صبح
جدا از نحوه کار برنامت:
اول باید باید با برنامه نویسی کامپوننت کامل آشنا باشی.
تمام رویداد ها را با توجه به ساختار کامپوننت بازنویسی کنی و برخی از اونها را برای انجام کارها توسط کاربر در اختیارش بگذاری.
برای اینکه بتونی این کامپوننت رو به activex تبدیل کنی باید حداقل کلاسی که ازش ارث بری می کنی کلاس TControl باشه و این به خاطر مسئله ویژوال بودن کنترل های ActiveX است.
و قبل از تمامی اینها برنامت باید منسجم و ساخت یافته باشه در غیر این صورت دچار مشکل می شی.
Dolphin
جمعه 08 مهر 1384, 12:20 عصر
مطمئنا پیشرفت در گرو انتشار معلومات است . (انیشتین)
حامی2
جمعه 08 مهر 1384, 14:08 عصر
اول باید باید با برنامه نویسی کامپوننت کامل آشنا باشی.
من دنبال همین موضوع هستم که با آن آشنا بشم مرجعی کامل می توانید به من معرفی کنید؟
متشکرم
m-khorsandi
شنبه 09 مهر 1384, 08:13 صبح
درود
اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم،
تنظیماتی که فرمودید(تنظیمات مربوط به دوربین) رو کاربر انجام میده از طریق Interface ایی که شما در اختیارش
قرار میدید، بعد از تبدیل Source شما به Component شما نمیتونید Object Inspector رو در اختیار کاربر قرار بدید!
حامی2
شنبه 09 مهر 1384, 08:25 صبح
بله
من نم خواهم در اختیار کاربر قرار دهم اگر این برنامه component شد من از طریق دیالوگ هایی که روی فرم است و به خصوصیاتی که گفتم متصل است از طریق کامپوننت کابر می تواند دوربین را کنترل کند مثل همه کامپوننت ها
متشکر م
m-khorsandi
شنبه 09 مهر 1384, 08:44 صبح
با استفاده Component Writer's Guide میتونی شناخت خوبی پیدا کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.