View Full Version : مشکل با باطری لپ تاپ
HamedNet_ir
جمعه 24 تیر 1390, 11:45 صبح
سلام دوستان
من مدتی ( حدود 2 هفته ) باطری لپ تاپ رو به دستگاه وصل نکردم, بعد دو هفته که وصل کردم ویندوز بهم پیغام خطای زیر رو میده:
there is a problem with your battery
و شارژ هم کمتر نگه میداره و زودتر هم شارژ میشه! :متفکر:
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
میشه درستش کرد؟
در صورت نیاز به تعویض, هزینه اش چقدر میشه؟ :افسرده:
ممنون :لبخندساده:
HamedNet_ir
شنبه 25 تیر 1390, 18:02 عصر
کسی نیست جواب ما رو بده؟
محسن شامحمدی
دوشنبه 27 تیر 1390, 10:22 صبح
مطمئن نیستم ولی احتمال زیاد باتری لپ تاپتون خراب شده
در صورت تعویض هزینه اش خیلی زیاده(حدودا 50 یا 60 هزار تومان)
HamedNet_ir
دوشنبه 27 تیر 1390, 11:11 صبح
در صورت تعویض هزینه اش خیلی زیاده(حدودا 50 یا 60 هزار تومان)
پس به صرفه نیست!
ممنون!
vcldeveloper
سه شنبه 04 مرداد 1390, 12:03 عصر
وقتی باتری لپ تاپ رو از دستگاه خارج می کنید، و نمیخواید به مدت طولانی ازش استفاده کنید، سعی کنید باتری را در شرایط شارژ کامل یا شارژ خالی نگهداری نکنید. باتری را در شرایطی که حدود 50 درصد شارژ داره، از دستگاه جدا کنید و در یک محیط خشک با دمای مناسب نگهداری کنید. همچنین در شرایط عادی نباید بذارید باتری لپ تاپ کاملا خالی بشه. هر زمان که سطح شارژ باتری به حدی کاهش پیدا کرد که به شما هشدار داده شد، باتری را شارژ کنید. اگر احیانا باتری در حین کار شارژش تمام شد، در اولین فرصت آن را مجددا شارژ کنید. برای این باتری ها خالی شدن کامل شارژ فشار زیادی به باتری تحمیل میکنه، و برای باتری خوب نیست.
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
ممکنه مشکل در عدم گزارش صحیح میزان شارژ باتری باشه؛ می تونید یک بار شارژ باتری را کاملا خالی کنید تا دستگاه خودش خاموش بشه، سپس باتری را کاملا شارژ کنید، و دوباره خالی کنید. یکی دو بار این کار خالی کردن کامل شارژ باتری و شارژ مجدد آن را انجام بدید؛ اگر مشکل از عدم گزارش صحیح میزان شارژ باتری باشه، به احتمال زیاد این کار باعث برطرف شدن مشکل میشه.
HamedNet_ir
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 21:39 عصر
ممنون جناب کشاورز
متاسفانه با شارژ پر جدا کردم, چندین بار پر و خالی کردم , همیشه دو ساعت نگه میداشت ولی حالا شده یه ساعت.
یه سوال دیگه
یه لپ تاپ دیگه دارم, زیاد روشنش نمیکنم, برای اینکه باطریش خراب نشه چیکار کنم؟
vcldeveloper
جمعه 07 مرداد 1390, 01:33 صبح
یه لپ تاپ دیگه دارم, زیاد روشنش نمیکنم, برای اینکه باطریش خراب نشه چیکار کنم؟
شارژش رو خالی نکنید. با شارژ 40 -50 درصد در یک جای خشک و با دمای مناسب باتری را نگهداری کنید، هر 2 - 3 هفته یک بار باتری را به لپ تاپ وصل کنید، و باهاش کمی کار کنید. اگر میزان شارژش هم تا حد زیادی کاهش پیدا کرده، بذارید کمی شارژ بشه.
اگر یک مدت طولانی (مثلا بیشتر از 3 ماه) به همین شکل از باتری استفاده جدی نمی کنید، برای استفاده جدی از آن، یک بار باتری را شارژ کامل کنید، سپس استفاده کنید تا شارژش خالی بشه، و مجددا شارژ کنید، تا اگر از حالت کالیبره خارج شده، با این کار، وضعیتش اصلاح بشه.
همچنین، دقت کنید که باتری های Lithium Ion ایی که برای لپ تاپ ها استفاده میشند، تاریخ انقضاء مشخصی دارند، و در هر حال شما چه از باتری استفاده کنید، چه نکنید، بعد از مدتی شارژ باتری خالی میشه، و به تدریج کارایی باتری کاهش پیدا میکنه، تا اینکه به زمان دور انداختنش میرسه. پس این کارهایی که برای نگهداری از باتری گفته میشه، برای این هست که بتونید از طول عمر مفید باتری استفاده کنید، نه اینکه مثلا باتری هیچ وقت منقضی نشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.