ورود

View Full Version : اتصال به دیتابیس mysql

yones_safari
شنبه 25 تیر 1390, 13:25 عصر
سلام
چند روزی میشه که یه نام کاربری در www.gigfa.com (http://www.gigfa.com) ساختم.این سایت از mysql پشتیبانی میکنه.حالا من یه پایگاه داده mysql تو این سایت درست کردم و از کانکشن زیر برای ارتباط با این پایگاه داده استفاده کردم ولی ارور 10051 داد!!!!

Dim conn As ADODB.Connection
Dim rs As ADODB.Recordset
Dim fld As ADODB.Field
Dim sql As String
Set con_server = New ADODB.Connection
con_server.ConnectionString = "DRIVER={MySQL ODBC 5.1 Driver};" _
& "SERVER=;" _
& "DATABASE=;Port=3306;" _
& "UID=;" _
& "PWD=;" _
& "OPTION=" & 1 + 2 + 8 + 32 + 2048 + 16384
con_server.Open

بعد از کلی جستجو در این سایت و سایت های خارجی دریافتم که باید یدونه -h در کنار نام سرور قرار بدم تا درست بشه.ولی بعد از قرار دادن -h در کنار نام سرور ارور از 10051 به 10061 تغییر یافت.3 روزه که از صبح میشینم پشت کامپیوتر و شب بلند میشم و کل سایت های ایرانی و خارجی رو زیر رو رو کردم ولی هیچکس جواب درست حسابی نداده!!یکی میگه آیپیت باید ثابت باشه!یکی میگه از php استفاده کن!و.....
حالا من باید چیکار کنم!!!
تو رو خدا راهنمایی کنین دیگه خسته شدم!!!:گریه:

_behnam_
شنبه 25 تیر 1390, 14:35 عصر
برای ارتباط با mysql توسط vb6 اول از همه نیاز دارید که درایور odbc 3.51 رو نصب کنید خوب چون خود سایت مای اس کیو ال ایران رو تحریم کرده من در زیر فایل installer اش رو آپلود کردم . البته این ورژن 3.51.06 هست .

http://terpak.persiangig.com/MyODBC-3.51.06.rar
خوب حالا یک پروژه ی جدید وی بی 6 ایجاد کنید .
خوب حالا در منوی Project (بالای بالا) روی قسمت References کلیک کنید . حالا در منویی که باز می شه قسمت Microsoft Remote Data Object 2.0 رو انتخاب کنید و تیک بزنید و بعد دکمه ی OK خوب پس تا انجا این شد :

VB6 => New Project => Project Menu => References => Microsoft Remote Data Object 2.0 => OKخوب حالا یک CommandButton به فرم اضافه کنید.
روش دو تا کلیک کنید و بنویسید:
Dim cnMySql As New rdoConnection
Dim rdoQry As New rdoQuery
Dim rdoRS As rdoResultset

' set up a remote data connection
' using the MySQL ODBC driver.
' change the connect string with your username,
' password, server name and the database you
' wish to connect to.

cnMySql.CursorDriver = rdUseOdbc

cnMySql.Connect = "uid=YourUserName;pwd=YourPassword;server=YourServe rName;driver={MySQL ODBC 3.51 Driver};
database=YourDataBase;dsn=;"

cnMySql.EstablishConnection
cnMySql.Close
خوب توجه داشته باشید که اون چند خطی رو که نشون دادم (فاصلشون از باقی بیشتره) باید در وی بی پشت سر هم باشه .
خوب حالا به جای :
YourUserName نام کاربری mysql رو وارد می کنید (در اوکال هاست به صورت پیش فرض root هست)
YourPassword کلمه ی عبور رو وارد می کنید (در لوکال هاست به صورت پیش فرض پسوردی وجود ندارد)
YourServerName آی پی یا url یا نام سرور MySQL را وارد کنید (اگر می خواهید از لوکال هاست استفاده کنید باید localhost راوارد کنید و اگر نه حتما باید آدرس سرور مای اس کیو ال باشد نه آدرس خود سرور)
YourDataBase نام دیتابیس مورد نظرخود را وارد کنید.
خوب برنامه را اجرا کنید و دکمه ی Command1 را فشار دهید .
و نتیجه را مشاهده کنید . (دقت داشته باشید که قبل از اجرای برنامه حتما یک لوکال هاست به همراه mysql نصب کرده باشه که من xampp رو توصیه می کنم)

در ضمن دوست عزیز من هرکاری کردم نتونستم توی Gigfa ثبتنام کنم اگه میشه یه اکانت واسم درست کن و پیام خصوصیش من واسم که خودمم هم امتحان کنم و بهتر به نتیجه برسیم

موفق باشید.

yones_safari
شنبه 25 تیر 1390, 17:21 عصر
داداش نوکرتم!!واسه اکانت جدید اقدام کردم!!یک مقدار طول میکشه تا فعال بشه!!بعد فعال شدن بهت پیام میدم نام کاربری و پسورد رو!!
حالا با این کدهای بالا من انجام دادم ولی باز هم ارور 10051 رو میده!!بذار اکانتت فعال بشه بعد با هم انجام میدی!!!تا شاید این مشکل رو انشالله تونستیم رفع کنیم!!
فقط داداش تنهام نذار که سکته میکنم ها!!4 روزه که شب و روز تو سایتهای فارسی و خارجی جستجو میکنم ولی به نتیجه نرسیدم!!
داداش خیلی خیلی مرسی!!!بعد فعال شدن اکانتت میبینمت!!فعلا بای....

yones_safari
دوشنبه 27 تیر 1390, 22:57 عصر
دوستان لطفا اگه تا به حال چنین کاری رو انجام دادید راهنمایی کنید؟
مرسی از همه

_behnam_
سه شنبه 28 تیر 1390, 01:08 صبح
دادا این گیگفا مشکل داره من تونستم توی سایت www.freesqldatabase.com با ویژوال به دیتا بیس وصل بشم
شماهم امتحان کن حتما میشه:گیج:

yones_safari
سه شنبه 28 تیر 1390, 11:43 صبح
سلام داداش بهنام!!مرسی داداش!!این روزها خیلی بهت زحمت دادم!!تشکر تشکر:تشویق::تشویق:
دادا من رفتم این سایت ولی متاسفانه از شانس بد من ساخت اکانت رایگان رو مسدود کردند:گریه:.عکسش هم زیر میزارم.

حالا داداش اگه شما اکانتی تو این سایت داری بده که خیلی نیازه:کف:!!!!مرسی داداش:تشویق:!!منتظرم!!:متفکر:

_behnam_
سه شنبه 28 تیر 1390, 13:40 عصر
نه سایت مشکلی نداره عکسو ببین روی SingUp کلیک کن
72633

yones_safari
سه شنبه 28 تیر 1390, 18:37 عصر
داداش بهنام یه دنیا ممنون.
حالا من از کجا میتونم دستورات select و insert و delete و update مای اس کی یو ال رو به دست بیارم؟
در ضمن اعتبار پایگاه داده چند روزه؟
مرسی داداش خیلی ممنون.

_behnam_
سه شنبه 28 تیر 1390, 23:32 عصر
حالا من از کجا میتونم دستورات select و insert و delete و update مای اس کی یو ال رو به دست بیارم؟
یعنی چی ؟!
اگه منظورتون استفاده از دستورات , همون دستورات SQL قابل استفاده هستش
Select * From Table_Name

yones_safari
چهارشنبه 29 تیر 1390, 00:19 صبح
هیچی!مرسی داداش کار کرد!!
خیلی خیلی ممنون.

kenman
دوشنبه 19 دی 1390, 12:56 عصر
هاست رایگان تیک هاست
دوست عزیز شما میتونی از این سایت هاست و پایگاه داده ی رایگان بگیرید

www.tikhost.tk (http://www.tikhost.tk)