ورود

View Full Version : سوال: مشکل در استفاده از تابع filecopy

qhoqnose
یک شنبه 26 تیر 1390, 09:11 صبح
سلام
من از تابع filecopy برای کپی کردن یه فایل از یک مکان به مکان دیگه استفاده میکنم و شکل کلی دستوری که استفاده میکنم به صورت
filecopy(source,distanation)، همه چی درست کار میکنه ولی فقط مشکلی که من با اون برخوردم اینه که تو قسمت دوم یا ادرس مقصد باید یه فایل از نوع فایل که من میخوام کپی کنم باشه، تا این فایل مورد نظر توی اون فایل که ادرسش رو تو قسمت دوم میدم کپی بشه، در حقیقت من برای کپی کردن باید یه فایل اماده و ازقبل داشته باشم تا در حقیقت جاش با اون عوض بشه
حالا میخواستم بدونم ایا راهی هست که تو قسمت دوم یا ادرس مقصد هرجای که خواستم از طریق دیالوگ باکس یا بدون اون ، و بدون اینکه فایلی رو تو ادرس مشخص کنم ، فایلم رو اونجا پست کنم ، یا در حقیقت کپی فایلم رو تو ادرس مقصد به عنوان یه فایل جدید اضافه کنم
ممنون از راهنمائیتون
البته ببخشید اگه توضیحاتی که دادم واضح نیست برای همین اگه بخواهید بیشتر توضیح میدم:خجالت:

qhoqnose
یک شنبه 26 تیر 1390, 13:08 عصر
اقا بی خیال این مشکل نشید ، بخدا کارم گیره :گریه:

RESMAILY
یک شنبه 26 تیر 1390, 17:56 عصر
به نام خدا
با سلام از api زير استفاده كنيد

Public Declare Function CopyFile Lib "kernel32" Alias "CopyFileA" (ByVal lpExistingFileName As String, ByVal lpNewFileName As String, ByVal bFailIfExists As Long) As Long

qhoqnose
دوشنبه 27 تیر 1390, 08:04 صبح
میشه یکم در مورد این فانکشن بیشتر توضیح بدید و اینکه ایا امکان داره در قسمت دوم یا مقصد فایل از دیالوگ باکس استفاده بشه

RESMAILY
دوشنبه 27 تیر 1390, 18:06 عصر
به نام خدا
با سلام. اين تابع به شكل زير استفاه مي شود. اگر فايل مقصد وجد نداشته باشد آن را ايجاد مي كند. وگرنه روي آن مي نويسد

intX = CopyFile((strPath_Source), (strPath_Dest), (0))
اگر عدد بازگشتي صفر باشد يعني اشكالي وجو دارد كه بايد برطرف شود. البته قبلا تابع را در ابتداي ماجول به شكلي كه قبلا نوشتم بايد تعريف كنيد.