View Full Version : در صورت عدم ارتباط با بانک پنجره لاگین باز شود
Site Admin
یک شنبه 26 تیر 1390, 09:56 صبح
با سلام در صورت عدم ارتباط با بانک پنجره لاگین باز شود البته بانک sql اگر پنجره به صورت ویزارد نباشد و توسط خودمان کد نویسی شود بهتر است
سعید صابری
یک شنبه 26 تیر 1390, 12:24 عصر
از try....except استفاده کن
try
.
.
mycon.connect;
except
فراخوانی پنجره لاگین
end;
Site Admin
چهارشنبه 29 تیر 1390, 20:03 عصر
متشکرم من هم همین کار رو میکنم ولی خیلی طول میکشه تا پیغام خطا بده
Felony
چهارشنبه 29 تیر 1390, 20:12 عصر
طبیعی هست ، برای اتصال به بانک SQL Server یا MS SQL خود OLEDB زمان زیادی صرف میکنه ، اون تاخیر به خاطر درایور OLEDB هست نه کد شما .
Site Admin
جمعه 31 تیر 1390, 13:51 عصر
سلام و متشکرم از پاسخ شما من با ado به دیتابیس متصل میشم
Felony
جمعه 31 تیر 1390, 14:02 عصر
به ConnectionString اون شئ ADO که باهاش به بانکت متصل میشی دقت کن ، جناب عالی داری با درایور OLE DB به بانک متصل میشی .
ADO رابط برنامه نویسی شما هست نه درایور .
یوسف زالی
جمعه 31 تیر 1390, 16:05 عصر
برای کاهش زمان تست لاگین باید ConnectTimeOut رو کاهش بدید.
اما کم کردن اتصال معمولا تاثیر خوبی نداره.
ممکنه در اون لحظه خاص سرور Busy باشه و نتونه سریع درخواست شما رو رسیدگی کنه.
در این صورت شما Time Out میشین.
برای اتصال به بانک SQL Server یا MS SQL خود OLEDB زمان زیادی صرف میکنه
خیلی موافق این گفته نیستم.
در شبکه های معمولی اگر سرور شلوغ نباشه این زمان یکی دو ثانیه هست معمولا. (شما وقتی داری Connection String میسازی و همونجا تست اتصال می زنی اگر درست تعریف کرده باشی زمان زیادی صرف نمی شه تا SuccessFull بشه)
این که زمان زیادی صرف اتصال میشه عموما معنیش اینه که سرور خیلی مشغول هست.
Felony
جمعه 31 تیر 1390, 16:25 عصر
خیلی موافق این گفته نیستم.
در شبکه های معمولی اگر سرور شلوغ نباشه این زمان یکی دو ثانیه هست معمولا. (شما وقتی داری Connection String میسازی و همونجا تست اتصال می زنی اگر درست تعریف کرده باشی زمان زیادی صرف نمی شه تا SuccessFull بشه)
این که زمان زیادی صرف اتصال میشه عموما معنیش اینه که سرور خیلی مشغول هست.
من به شخصه تا به حال ندیدم تو 2 ثانیه OLEDB به SQL Server اتصال پیدا کنه ! ؛ البته نمیدونم رو سیستم شما چه نرم افزارهایی نصب و در حال اجرا هست ، من الان تست کردم روی سیستم خودم 6 ثانیه طول کشید تا به SQL Server با OLE DB متصل بشم ، در ضمن به جز برنامه خودم که داشتم تستش میکردم هیچ برنامه دیگه ای به SQL Server متصل نبود و هیچ تراکنشی هم روش در حال انجام نبود ...
یوسف زالی
جمعه 31 تیر 1390, 16:43 عصر
من از Win7 نسخه 64 بیتی با Delphi7 و شی ADO به سرور Win2003 متصل میشم با SQL 2008 این زمان زیر 2 ثانیه هست.
شاید من به این زمان عادت کردم و حق با شما باشه.
Felony
جمعه 31 تیر 1390, 16:58 عصر
سیستم عامل من هم Win7 64 Bit هست و برای اتصال به SQL Server 2008 اون مدت زمان ( 6 ثانیه ) طول میکشه ، این زمان با توجه به پیاده سازی OLE DB بر پایه COM به عوامل مختلفی وابسته میشه ، بنابر این ممکنه یه جا 2 ثانیه طول بکشه ، جای دیگه بسته به شرایط 10 ثانیه ، در هر صورت اون مورد با توجه به استفاده از OLE DB غیر عادی نیست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.