View Full Version : کامپوننت های codejock
dddd10
یک شنبه 26 تیر 1390, 15:32 عصر
با سلام
اگر امکانش هست کامپوننت codejock برای XP style کردن قرار بدین. تشکر
محسن واژدی
یک شنبه 26 تیر 1390, 17:58 عصر
سلام
مشکل RTL را میتوانید در این کنترل حل کنید
برای همگام سازی استیل برنامه با xp نیز سورس زیر را بررسی کنید
همچنین در این پک، یک فایل manifest هم موجود است که با همنام کردن نام فایل کامپایل شده با آن، اسکین برنامه با ویندوز یکسان میشود (فایلی که سایر برنامه های ویندوزی از آن استفاده میکنند منتها بیشتر آنها فایل را ریسورس میکنند که در اینصورت فایل همیشه همراه برنامه است)
موفق باشید
dddd10
یک شنبه 26 تیر 1390, 18:24 عصر
خیلی تشکر اقا محسن
اون فایل manifest کامل میگین چیکار کنم؟ تو دوتا پوشه ای که گذاشتین هست. وقتی رو پروجکت کلیک میکنم فرم را نمای نمیده اما فایل exe برنامه کار میده
محسن واژدی
یک شنبه 26 تیر 1390, 18:55 عصر
خواهش میکنم
البته بیشتر از یک وجود ندارد و اون هم فایل های سورس داخلش قرار دارد البته ممکنه چون فایل فشرده شده دوتا پارت شده دو تا فولدر در آن بنظر بیاد
برای نمایش فرم برنامه ابتدا کنترل ocx را ریجستر کنین و بعد سورس را باز کنین
فایل manifest برای تبدیل اسکین برنامه به ویندوز لازم هست که بایستی نام فایل manifest را هم نام فایل کامپایل شده کرده و آنرا در کنار برنامه قرار بدین
همانند نمونه موجود در سورس که در آن این فایل بصورت زیر تغییر نام پیدا کرده است:
Test.exe.manifest
Test.exe: نام فایل اجرایی کامپایل شده است
موفق باشید
esmaeil21
یک شنبه 26 تیر 1390, 19:47 عصر
سلام
منم يه سوال داشتم :
من ocx هاي ورژن 13 اين شركت رو دارم ولي فكر ميكنم دمو هستند چون آخر نام هركدوم اينا نوشته demo چه جوري ميشه كركشون كرد؟
dddd10
یک شنبه 26 تیر 1390, 21:51 عصر
خواهش میکنم
البته بیشتر از یک وجود ندارد و اون هم فایل های سورس داخلش قرار دارد البته ممکنه چون فایل فشرده شده دوتا پارت شده دو تا فولدر در آن بنظر بیاد
برای نمایش فرم برنامه ابتدا کنترل ocx را ریجستر کنین و بعد سورس را باز کنین
فایل manifest برای تبدیل اسکین برنامه به ویندوز لازم هست که بایستی نام فایل manifest را هم نام فایل کامپایل شده کرده و آنرا در کنار برنامه قرار بدین
همانند نمونه موجود در سورس که در آن این فایل بصورت زیر تغییر نام پیدا کرده است:
Test.exe.manifest
Test.exe: نام فایل اجرایی کامپایل شده است
موفق باشید
اگر درست متوجه شدم باشم اینکارو باید بکنم:
اول که فایل ocx در برنامه قرار دادم
بعد چون من میخوام برنامه را پکیج کنم این فایل را بزارم تو پوشه برنامه و اسمی که میخوام برا exe قرار بدم را به این سبک بزارم واسه ی manifest :
namebarname.exe.manifest درسته ؟
محسن واژدی
دوشنبه 27 تیر 1390, 01:32 صبح
بله البته چون وی بی نام آخرین فایل کامپایل شده را در سورس ذخیره میکند میتوانید فایل کامپایل شده را مطابق با نامی که بر روی فایل manifest قرار داد ه اید کامپایل کنید سپس وقتی که سورس را در برنامه پکیجر انتخاب میکنید، هنگام کمپایل دوباره بصورت خودکار فایل های مورد نیاز جمع آوری همچنین نام فایل کامپایل شده ونیز همنام نام فایل manifest خواهد بود موفق باشید
dddd10
دوشنبه 27 تیر 1390, 15:13 عصر
دوتا مشکل دارم با این کامپوننت
1. وقتی کامپوننت را در برنامه میزاریم و همه آیتم هاش نمایش داده میشه دیگه نمیتونم کامپوننت دیگری فعال کنم چون در ستون سمت راست که کامپوننت های فعال شده را نمایش میده فقط گزینه های کامپوننت codejack هست!
2. چون در قسمتی از برنامه باید از خاصیت datalist استفاده کنم و میخوام برنامم سبک ویندوز باشه، تو این کامپوننت گزینه کمبوباکس را داره اما چطور ممکنه دیتالیست را بصورت کمبوباکس ویندوز نمایش بدم؟
محسن واژدی
دوشنبه 27 تیر 1390, 18:15 عصر
سلام علیکم
1- چون ابزارهای این کنترل زیاد هستند میتوانید یک Tab جدید را با کلیک راست بر روی نوار ابزار ایجاد و ابزار های codejock را در آن بریزید
2- datalist از پوسته ویندوز پشتیبانی نمیکند در مورد کنترلهای codejock هم فکر کنم کنترلی با عنوان data grid داشت اما متاسفانه الآن آنرا در اختیار ندارم
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.