ورود

View Full Version : هاردم دچار مشکل شده...

returnx
یک شنبه 26 تیر 1390, 15:48 عصر
دیروز سیستم رو خاموش کردم ، رفتم بیرون برگشتم سیستم رو روشن کردم دیدم همون صفحه Splash مادر بردم مونده و بالا نمیاد ، بوق POST هم یک بار بیشتر زده نشد یعنی وضیعت نرمال ، سیستم رو Restart کردم بازم همونجا موند ، رفتم تو Setup مادر برد دیدم هارد دیسکم نمیشناسه ، در کیس رو باز کردم دیدم هارد یک صدای تقق تقق میده قطع میشه دوباره چند ثانیه بعد همین ، انگار یکجاش گیر کرده باشه...(ولی مشخصه که هارد روشن میشه)
به نظر شما هاردم چی شده!؟
چند درصد امکان داره اطلاعاتم برگرده!؟

میلاد قاضی پور
دوشنبه 27 تیر 1390, 03:47 صبح
من هارد سیگیت 500 داشتم . یه عالمه اطلاعات مهم هم توش بود . چند وقت پیش حس کردم سیستم رفته رفته داره کند میشه . با این هارد نمیتونستم کاری کنم آخر رفتم یه هارد جدید خریدم و سعی کردم اطلاعات اینو از توش کپی کنم. اما جز تعدادی معدود فولدر چیز دیگه نتونستم نجات بدم . چند روز بعد وقتی خواستم با نرم افزارهای مختلف اون اطلاعاتو نجات بدم حتی اطلاعاتی که قبلا کپی میشدن هم دیگه خونده نمیشدن. فکر کنم مشکلش به مستر بوت ریکورد مربوط میشه . به هر حال هاردمو الان انداختم یه گوشه اتاق و هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم. حتی فرمت هم نمیشه .

returnx
دوشنبه 27 تیر 1390, 10:00 صبح
یعنی هیچ امیدی نیست!؟
از همه ی اینها بدتر اینکه من باید پروژم تحویل میدادم ، که آخراش بودم و هیچ کپی هم ازش رو Flash یا جای دیگه ای نداشتم...
واقعا نمیدونم چی کار کنم!؟

میلاد قاضی پور
دوشنبه 27 تیر 1390, 20:50 عصر
من هم درون اون هارد پروژه ای داشتم که 80 درصدش رو نوشته بودم و برای دانشگاه بود که 3 میلیون پرید :))))))))))
به اضافه ی تعداد زیادی پروژه دانشجویی

ژوپیتر
سه شنبه 28 تیر 1390, 00:29 صبح
اگه هاردتون از گارانتیش گذشته ببرید پیش تعمیرکار تا براتون بازش کنه، بعد اگه خود دیسک خط نیفتاده باشه میشه از محور بازش کرد و در یک هارد سالم جا انداختش که تو تعمیرگاه پر از هاردهای دست دومه و توی یکی از اونها جا میندازه براتون. بعدم همونجا اطلاعاتتون رو کپی کنید.

returnx
سه شنبه 28 تیر 1390, 12:39 عصر
با یک کلینیک تخصصی تعمیرات هارد تو تهران تماس گرفتم هارد من جز هارد هایی که شرکت maxtor اعلام کرده دچار مشکل این مرکز گفت در عرض 3 تا 5 ساعت واستون درست میکنیم و بین 80 هزار تا 120 هزار تومان هزینه داره...
آقای قاضی پور این صفحه رو ببینید شاید هار شما هم جز این هارد ها باشه ، چون لیست یکسری از هارد های Saegate هم هست:

http://www.ihddc.net/iran_hdd_clinic_farsi.php?id=21
دقیقا هارد من دچار همون مشکلی شده که تو سایت این مرکز گفته شده ....