View Full Version : سوال: چند تا سوال در مورد طراحی وب
ahmad_lovely
دوشنبه 27 تیر 1390, 00:15 صبح
با سلام، چند تا سوال مبتدی در مورد طراحی وب داشتم، اساتید اگر کمک کنن ممنون میشم
1- نویسندگان سایت، مطالب جدیدی که در سایت می ذارن، مطالب قدیمی رو به صورت دستی بعد از اون میزارن (یا می ره تو یه صفحه دیگه)، یا اینکه مطلب جدید رو اضافه می کنن بعد مطالب قدیمی به صورت اتوماتیک بعد از اون قرار میگیره؟ مثلا تو دانلود نرم افزار، وقتی چند تا نرم افزار جدید به سایت اضافه میشه. این مطالب در پایگاه داده ذخیره میشه؟
2- در مورد ساخت فروم هستش، می خواستم بدونم روش ساخت اون چطوریه (الگوریتمش).
3- لیست مطالب تصادفی که در اکثر سایت ها هستش، می خواستم بدونم چطوری ساخته میشه؟ این لیست در پایگاه ذخیره میشه؟
4-یا لیست مطالب جدید که اکثر سایت ها مطالب جدید رو به صورت لیست در میارن، دستی ساخته میشه یا این مطالب تو پایگاه داده هست؟
5- اصلا چه چیزایی تو یه سایت نسبتا حرفه ای تو پایگاه داده ذخیره میشه؟
کلا الگوریتم ساختشونو می خوام،
با تشکر
davood59
دوشنبه 27 تیر 1390, 10:41 صبح
سلام دوست عزیز؛
از نحوه سوال پرسیدنتون مشخصه که با سایتهای داینامیک میخواین سروکار داشته باشین.
جواب اکثر سوالهای شما مثبت هست.
یعنی بله همه این سایتها یه پایگاه داده ای دارن که اطلاعات در اون ذخیره میشه، بعنوان مثال برای پربیننده ترین خبرها ، برنامه نویس کدی رو می نویسه که تعداد باز شدن یک صفحه مشخص از اخبار رو جمع میکنه و در نهایت با استفاده از کوئری ماکزیمم بازدید یک صفحه رو بدست میاره، بعدش میگه این خبر رو بعنوان پر بیننده ترین خبر درج کن. یا اگه ده تا رو داره نشون میده به ترتیب بازدید های صورت گرفته اونها رو بصورت نزولی درج میکنه، یعنی بیشترین بازدید در ابتدا، ماقبل این در خط بعد و...
در خصوص مطالب تصادفی هم خب با استفاده از کدهایی که در خصوص همین کار هست ، این اقدام انجام میشه.
در خصوص فروم اکثرا از فرومهای آماده استفاده میکنن، مثل همین وب سایت خودمون برنامه نویس که اگه به انتهای صفحه مراجعه کنی Powered by vBulletin® Version 4.0.8 اینو میبینی.
در کل در سایتهای داینامیک شما هر مطلبی رو اضافه می کنید، به پایگاه داده هم اضافه میشه، چرا که اگه غیر از این باشه شما نمیتونی به آرشیو دسترسی داشته باشی یا مطالب دیگه را جستجو کنی.
ببخشید اگه بخاطر سواد ناکافی نتونستم کاملتر توضیح بدم.
ahmad_lovely
دوشنبه 27 تیر 1390, 11:49 صبح
ممنون از جوابتون، در مورد سوال اول می تونید توضیح بیشتری در مورد نحوه ی ساختش بدید. مثلا چطوری قالب یه مطلب جدید رو که به سایت اضافه می کنن، به اون شکل در میارن. مثلا یه نرم افزار جدید برای دانلود، چطوری قالب اونو می سازن که هم ادامه مطلب داره، هم نویسنده مطلب ثبت میشه، هم متن و عکس درباره ی نرم افزار، نظر سنجی و ... همه ی اینا تو پایگاه داده ثبت میشه؟
ahmad_lovely
دوشنبه 27 تیر 1390, 15:29 عصر
از اساتید کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
davood59
چهارشنبه 29 تیر 1390, 19:02 عصر
ببین دوست عزیز ، طراحان میان و بعنوان مثال برای یک سایت خبری این مراحل رو طی می کنن:
اول یک جعبه میذارن برای تیتر یا همون عنوان؛ بعدش یک جعبه برای خلاصه خبر (منظورم textbox چند خطه ) و بعدش یک جعبه دیگه برای ادامه خبر، البته الان ویرایشگر های حرفه ای توی اینترنت هست ولی من برای درک ساده تر اون برای شما از جعبه متن استفاده می کنم.
یعنی شاید یک خبر در یک سایت خبری شامل 3 قسمت فقط برای درج خبر، خلاصه و مشروح اون خبر باشه.
خب حالا شخصی که با user و password خودش وارد شده و داره خبر رو تایپ می کنه ، برای اینکه در نهایت بفهمن چه شخصی این خبر رو تایپ کرده در قسمتی از همون خبر اسم نویسنده به صورت خودکار درج میشه؛ چون این شخص با یک نام کاربری وارد سایت شده دیگه! پس از DB براحتی قابل استخراج هست.
برای درج عکس هم دقیقا مثل ویرایشگر همین سایت که الان من دارم براتون می نویسم قسمتی داره که میتونید عکس رو انتخاب و روی صفحه بذارید، البته این عکس در نهایت توی DB هم ذخیره میشه یا ممکنه فقط یک لینک باشه به یک عکس دیگه.
نظر سنجی رو هم میشه هم طراح وب بنویسه و هم از کدهای آماده استفاده کنه!
ahmad_lovely
پنج شنبه 30 تیر 1390, 17:21 عصر
ممنون از جوابتون، میتونید این عکسی که بخشی از سایت دانلودها هست رو، توضیح بدید که چطوری ساخته شده؟ اگر این عکس رو کامل بگید چطوری ساخته شده، من مشکلم حل میشه!
برای اضافه کردن چنین مطلبی، برنامه نویس باید بیاد برای هر مطلب یه چنین قالبی رو درست کنه یا اینکه مثل یه فروم، میشه فقط اطلاعات مثلا، تیتر، محتوا، عکس، ادامه مطلب و ... وارد کرد، بعد خودش یه همچین قالبی رو بسازه ؟
این اطلاعات چطوری تو DB ذخیره میشه؟
ببخشید که این همه سوال کردم !
اگر این سوالا جواب داده بشه، فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشم
خیلی ممنون
ahmad_lovely
پنج شنبه 30 تیر 1390, 17:25 عصر
ببخشید، اینم عکس
understand
شنبه 08 مرداد 1390, 11:25 صبح
ببخشید، اینم عکس
به نظر من اگه عکس به صورت ثابت وجود داره که باید یه جعبه عکس هم در نظر گرفت ولی اگه مشخص نیس که چند تا عکس یا متن هم هست باید یه لیبل گذاشت و همه ی اطلاعاتی که ویرایشگر متن تولید می کنه رو توش نشون بدی
من این کار دوم رو انجام دادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.