View Full Version : پیاده سازی
mahin_n
دوشنبه 27 تیر 1390, 10:29 صبح
سلام دوستان
درباره چگونگی پیاده سازی uml کسی اطلاعاتی داره ؟ ممنون میشم اگه فایلی یا مثالی دراین باره دارید برام بفرستید
Galawij
دوشنبه 27 تیر 1390, 18:47 عصر
درباره چگونگی پیاده سازی uml کسی اطلاعاتی داره ؟ ممنون میشم اگه فایلی یا مثالی دراین باره دارید برام بفرستید
دوست من اینکه خیلی واضحه. استاندارد Uml یک سری نمودار برای نمایش تجزیه و تحلیل سیستم ها دارد و همچنین نرم افزارهایی در راستای پیاده سازی این نمودارها طراحی شده اند که رشنال رز یکی از این نرم افزار ها می باشد شما از طریق این نرم افزارها می تونید نمودارهای تحلیل پروژه تون را رسم کنید.
موفق باشید.
mahin_n
دوشنبه 27 تیر 1390, 20:29 عصر
نه دوست عزیزم !! فکرکنم منظورم رو درست بیان نکردم. ببینید من دیاگرام های use case, activity, state,sequence, class رو برای پروژه م رسم کردم حالا استادم میگه باید پیاده سازی هم انجام بدی . خودم که سرچ کردم فهمیدم دیاگرام های کلاس رو باید به صورت پیاده سازی شده در بیارم ولی دیگه اطلاعات زیادی پیدا نمیکنم اینکه از دیتابیس رابطه ای استفاده کنم یا شی گرا واینکه چطوری اطلاعات رو توپایگاه داده ام ذخیره کنم !
اعصابم خیلی خورد شده آخه بدبختانه خود استادم هم هیچی راجع بهش بلد نیس فقط گفت object persistence رو داشته باش !!!
حالا موندم من چطوری می تونم روابط موجود توی دیاگرام کلاسم رو به صورت کد جاوا در بیارم؟؟
centerpace
چهارشنبه 29 تیر 1390, 03:17 صبح
خود رشنال این قابلیت رو دراه که طراحی تون رو به کدهای مختلف ازجملهJavaتبدیل کنید.
کافیه ازمنویTools یکی اززبان ها روانتخاب وبا تنظیمات خاصی این کارو انجام بدین.
mahin_n
چهارشنبه 29 تیر 1390, 10:45 صبح
ممنون. حالا چند تا سوال برام پیش میاد؟!
1) حالا اگه من نمودارهامو با یه نرم افزار غیر رشنال کشیده باشم امکان اینکه همونا رو به کد تبدیل کنه هم داره!!! (آخه خیلی زیادن خوب سخته از اول کشیدنشون!!)
2) کدام دیاگرامو به کد تبدیل می کنه ؟
3) بهترین interface ای که ممکنه برای کدهای جاوایی که بهم میده چیه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.