ورود

View Full Version : مشکل در ساختن یک دایرکتوری بر روی یکی از کامپیوترهای شبکه محلی ویا سرور

delafarin
دوشنبه 27 تیر 1390, 11:27 صبح
با سلام

من با استفاده از دو دستور زیر می خواهم یک folder بر روی سرور شبکه محلی ایجاد کنم که سرور username , password دارد البته هیچگونه error ی هم دریافت نمی کنم ولی وقتی وارد درایو e سرورم میشم پوشه zj رو برام نساخته ممنون میشم اگر عزیزی کمک کنه.

psfile [\\RemoteComputer [-u Username [-p Password]]] [[Id | path] [-c]]

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
winexec('psfile.exe [\\172.1.1.120 [serv1 [1825]]',sw_show);
createdirectory('\\172.1.1.120\e$\zj',nil);
showmessage('end');
end;

Felony
دوشنبه 27 تیر 1390, 21:36 عصر
این کد سر تا پا مشکله ... !
استفاده از پکیج psTools به اون شکل معنایی نداره !

- psFile برای کار با فایل های باز موجود روی سیستم مورد نظر هست نه کار با Directory ها اون سیستم .

- اون کد در صورت درست بودن User و Pass اجازه دسترسی ریموت به فایل های باز رو از سیستم مقصد میگیره و اگر پارامتری همراهش ارسال کنید عملیات تعریف شده برای پارامتر رو انجام میده ؛ در ضمن استفاده از psTools باعث نمیشه شما به سیستم مورد نظر سوئیچ کنید که بعدش اونطور از CreateDirectory استفاده کردید .

- اون CreateDirectory سعی به ساختن پوشه در سیستم مورد نظر شما میکنه ولی چون دسترسی لازم رو ندارید این کار انجام نمیشه .

- WinExec یک تابع مسنوخ شده هست ، اگر جایی نیاز به استفاده ازش داشتید به جای اون از ShellExecute از کتابخانه ShellAPI استفاده کنید .

برای انجام کار مورد نظرتون هم یا باید دسترسی به سیستم مقصد داشته باشید یا با WMI به صورت Remote کار کنید ( که با توجه به تازه کار بودنتون کار شما نیست ) ، psTools هم چیزی برای کار با Directory ها در اختیارتون قرار نمیده .

delafarin
سه شنبه 28 تیر 1390, 09:33 صبح
با سلام و تشکر از توضیحات شما
ولی من چون نسبت به برنامه نویسی شبکه و پروتکلهای آن آگاهی نداشتم این مطالب رو هم از پرسش پاسخهای همین قسمت برداشت کردم که اتفاقا خودتونم پاسخ دادید در لینک زیر
http://barnamenevis.org/showthread.php?291725-دانلود-فایل-از-یک-مسیر-Share-شده-روی-شبکه-محلی
در اصل در این لینک از دستور copy استفاده شده به هر جهت یک فایل از یک کامپیوتر دیگه به کامپیوتر شخص کپی شده الان من نمی دونم سوالی که پرسیدن در رابطه با username,... که شما در ادامه pstools رو معرفی کردید به چه صورته ؟؟؟؟؟؟؟

Felony
سه شنبه 28 تیر 1390, 14:54 عصر
ایشون میخواستن یک فایل exe رو اجرا کنن ، نه اینکه پوشه بسازن ؛ راحت ترین کاری که الان به ذهنم میرسه این هست که یک برنامه کنسول بنویسید که با اجراش پوشه مورد نظر در درایو مثلا :D ساخته بشه ، حالا با psFile.exe برنامه رو تو سیستم مقصد کپی کنید و توسط همون psFile اجراش کنید ؛ اینطوری پوشه در سیستم مقصد ساخته میشه و مشکل Username و Password هم رفع میشه .

موفق باشید .

delafarin
چهارشنبه 29 تیر 1390, 10:29 صبح
ایشون میخواستن یک فایل exe رو اجرا کنن ، نه اینکه پوشه بسازن ؛ راحت ترین کاری که الان به ذهنم میرسه این هست که یک برنامه کنسول بنویسید که با اجراش پوشه مورد نظر در درایو مثلا :D ساخته بشه ، حالا با psFile.exe برنامه رو تو سیستم مقصد کپی کنید و توسط همون psFile اجراش کنید ؛ اینطوری پوشه در سیستم مقصد ساخته میشه و مشکل Username و Password هم رفع میشه .

موفق باشید .

با سلام و تشکر مجدد
اگر من بخوام اطلاعاتی در مورد این چنین برنامه نویسی شبکه داشته باشم چه کتاب و یا منابعی رو معرفی میکنید مثلا همون کار با WMI که در قبل گفته بودید و یا بهتر بگم از کجا شروع کنم .....؟؟؟؟؟

بازم به خاطر پاسخهای خوبتون ممنون .

Felony
چهارشنبه 29 تیر 1390, 11:53 صبح
برای WMI منبع خاصی جز MSDN و TechNet خود مایکروسافت نمیتونید پیدا کنید :

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa394582(v=vs.85).aspx
http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee692772.aspx

برای شروع کار با WMI در دلفی هم من چند نمونه کد در رابطه با WMI قرار دادم که با جست و جو میتونید بهشون برسید .