View Full Version : حذف نشدن فایل ldf پس از uninstall کردن برنامه
f_pakzad
سه شنبه 28 تیر 1390, 00:05 صبح
برنامه ای دارم که دز آن دیتابیس را در کنار ستاپ قرار میدهم. یعنی در پوشه bin وپس ار نصب این دیتابیس در مسیر نصب برنامه قرار میگیرد و اجرا میشود.
تا اینجا مشکلی نیست. حالا اگر برنامه را unistall کنم فایل ldf ای که پس از اجرایی برنامه ساخته شده بود حذف نمیشود.
چه کار کنم که پس از unistall شدن برنامه همه فایلها حذف شوند؟
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 28 تیر 1390, 08:15 صبح
سلام
آیا پس از Uninstall کردن برنامه ، SQL Server رو حذف میکنید؟
اگر SQL Server حذف نمی شود شما باید برای اینکار با استفاده از دستور Drop Database اینکارو بکنید.
f_pakzad
سه شنبه 28 تیر 1390, 22:40 عصر
همراه با برنامه sqlexpress نصب میشود. پس از unistall کردن این نسخه حذف نمیشود. دستور drop را باید در کجا بنویسیم؟
مشکل اینجاست که بعد ازunistall کردن قایل mdf و همه dll های برنامه خذف میشد و کلاً هیچ فایلی از برنامه به جا نمیماند. فقط ldf میماند
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 29 تیر 1390, 08:39 صبح
میتوانید زمانی که میخواهید برنامه رو حذف کنید از طریق InstallSheild یک Script تحت TSQL بنویسید که دیتابیس رو حذف کنه.
این دستور رو باید بنویسید
Drop Database Databasename
یا میتوانید وقتی میخواهید حذف کنید ابتدا SQL Server رو Stop کنید بعد حذف کنید البته به این شکل دیتابیس شما در لیست دیتابیسهای SQL Server مانده و حالت Suspect قرار میگیرد.
f_pakzad
چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:28 عصر
ستاپ را از طریق VS ساختم .راهی وجود دارد که بتوانم از همین طریق این کار را انجام دهم؟
ضمن اینکه هنگام نصب دیتابیس درsql اتچ نمیشود. بلکه به صورت قیزیکی در محل نصب قرار میگیرد و در برنامه درconnectionstrin از atachdb استقاده کردم. و همانطور که گفتم موقع unistall کردن فایل mdf حذف میشود. با این تفاسیر به نظر شماه با دستور drop میتوان فایل ldf را حذف کرد وقتی که mdf وجود ندارد؟
f_pakzad
چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:38 عصر
متوجه شدم که چرا قایل ldf حذف نمیشود.
موقع ساختن ستاپ فقط فایل mdf را در ستاپ add کردم. بنابراین موقع uninstall کردن برنامه فقط آن فایلهایی که موقع install اضافه شده را حذف میکندو یعنی همه dll های برنامه و فایل mdf
حالا اگر موقع ساختن ستاپ فایل ldf را هم add کنم. موفع unistall آنرا هم حذف میکند و مشکل حل میشود.
به نظر شما اضافه کردن ldf به همراه پروؤژه اشتباه است و فقط باعث افزایش حجم ستاپ میشود؟(حجم ستاپ برایم اهمیت دارد)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.