PDA

View Full Version : راه اندازی مجدد مجله برنامه نویس

juza66
سه شنبه 28 تیر 1390, 08:20 صبح
http://up.vatandownload.com/images/rg9ewsveddsyi3w2c4ge.jpg

با سلام خدمت اساتید محترم

اگر اساتید به من و دوستان اجازه بدهند که برای نوشتن مجدد مجله برنامه نویس و راه اندازی اون اقدام کنیم از همینجا تشکر و قدردانی میکنم و...

اگر دوستانی تمایل دارن که در راه اندازی مجدد این مجله همکاری نمایند، خواهشمندم در همین تایپیک اعلام آمادگی کنند و مقالات و آموزش های خود را به ایمیل من juza666@ymail.com ارسال کنند.

سپاس

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 28 تیر 1390, 08:37 صبح
آماده همكاري هستم

اما نيدونم چه كمكي بايد انجام بدم

gwbasic
سه شنبه 28 تیر 1390, 09:19 صبح
منم علاقمند هستم

gilas1368
سه شنبه 28 تیر 1390, 13:13 عصر
با تشكر از شما
آمادگي خودم رو اعلام مي كنم

Felony
سه شنبه 28 تیر 1390, 13:29 عصر
هنوز اعلامیه ای مبنی بر توقف روند ارائه مجله از طرف کادر مدیریت سایت اعلام نشده ... !

juza66
سه شنبه 28 تیر 1390, 15:01 عصر
سلام دوستان عزیز

سپاس از شما دوستان بزرگوار و گرانقدر که اینقدر به این مجله ابراز ارادت دارید که اعلام آمادگی کردید
الان در حال نوشتن مراتب مجله هستم که در اول هر ماه شامل 35 صفحه از مطالب خبری سایت، آموزش های برنامه نویسی و غیره... هستش و از اونجای که با شما دوستانی که اعلام آمادگی کردن کاملا آشنا هستم، به همین دلیل نویسندگی هر بخشی رو به عهده شما گذاشتم که بزودی در همین دو سه روزه ایمیلی برای شما با عنوان بخش تخصصی شما ارسال میکنم که حاوی مطالبی هستش که با تکیه بر حرفه ای شما انجام میشود.

با سپاس از شما دوستان همیشه همیار سایت

hjran abdpor
سه شنبه 28 تیر 1390, 15:25 عصر
من هم خیلی حوشحال میشم سهم کوجکی از این مجله را برعهده بگیرم.

teymoorei
سه شنبه 28 تیر 1390, 15:47 عصر
سلام
بسیار پیشنهاد خوبی هستش منم آمادگی خودم رو اعلام میکنم ،فقط من رو از جریان کار با خبر کنید .

syntiberium
سه شنبه 28 تیر 1390, 17:33 عصر
از نظر من مجله از همون اول فقط یه ایده ی جذاب بود ولی خروجی مناسبی بیرون نداد مثل مغازه ای که خرجش از دخلش بیشتر باشه که در آخر مغازه دار رو وادار به تخته کردن در آن مغازه می کنه . چرا چنین اتفاقی می افته ؟ چون موقعی که ما داریم حساب کتاب برای پیش بینی آینده می کنیم بعضی از جوانب را در نظر نمی گیریم و حتی قسمت هایی از آن بر اساس شانس هست نه محاسبه و پیش بینی . فقط موقعی طرحی موفق می شه که ما آینده اش را دقیق پیش بینی کرده باشیم و یا شانس با ما یار باشه که ظاهرا در مورد مجله ی برنامه نویس اینطور نبوده .(نتیجه : جلوی ضرر رو هر جا که بگیریم سود داره چه زمان پیش بینی و چه بعد از نتیجه نگرفتن طرح.)

Felony
سه شنبه 28 تیر 1390, 17:53 عصر
از نظر من مجله از همون اول فقط یه ایده ی جذاب بود ولی خروجی مناسبی بیرون نداد مثل مغازه ای که خرجش از دخلش بیشتر باشه که در آخر مغازه دار رو وادار به تخته کردن در آن مغازه می کنه . چرا چنین اتفاقی می افته ؟ چون موقعی که ما داریم حساب کتاب برای پیش بینی آینده می کنیم بعضی از جوانب را در نظر نمی گیریم و حتی قسمت هایی از آن بر اساس شانس هست نه محاسبه و پیش بینی . فقط موقعی طرحی موفق می شه که ما آینده اش را دقیق پیش بینی کرده باشیم و یا شانس با ما یار باشه که ظاهرا در مورد مجله ی برنامه نویس اینطور نبوده .(نتیجه : جلوی ضرر رو هر جا که بگیریم سود داره چه زمان پیش بینی و چه بعد از نتیجه نگرفتن طرح.)
خوب ؟!
کجای ایده مجله ایراد داشت و امکان سنجی نشده بود ؟!

مشکل این هست که خیلی از ما ایرانی ها قبل از انجام کاری به طرف میگیم برو ، برو من پشدتم و کلی تشویقش میکنیم ولی بعد از اینکه طرف کا رو شروع کرد خیلی راحت پشتش رو خالی میکنیم و میگیم خدافظ ...... !

دلیل اصلی اینکه مجلیه برنامه نیوسی با تاخیر منتشر میشه کمبود مطالب برای درج در مجله هست ، من در جریان تهیه مجله بودم و از کسانی که مطالب برای نشر ارائه داده بودن اطلاع دارم ، چرا همین دوستانی که الان اینجا اعلام آمادگی برای همکاری کردن اون موقع مطالب فنی برای مجله ارسال نمیکردن ؟!

تولید محتوای علمی به صورت تخصصی و در این سطح در کشور ما بسیار کم هست ، اولا تعداد افرادی که بتونن مطالب تخصصی ارائه کنن کم هست ، دوما همون تعداد کم هم به علت در آوردن خرج زن و بچه مجبورن صبح تا شب کار کنن ( با توجه به حیطه علوم کامپیوتر در ایران ! ) تا سر ماه صابخونه از خونه نندازشون بیرون !

بنابراین شکست این قبیل فعالیت ها که هدف اصلیشون ارتقاء علم هست نه کسب درامد چندان دور از ذهن نیست .

Alireza_Salehi
سه شنبه 28 تیر 1390, 18:50 عصر
http://up.vatandownload.com/images/rg9ewsveddsyi3w2c4ge.jpg

با سلام خدمت اساتید محترم

اگر اساتید به من و دوستان اجازه بدهند که برای نوشتن مجدد مجله برنامه نویس و راه اندازی اون اقدام کنیم از همینجا تشکر و قدردانی میکنم و...

اگر دوستانی تمایل دارن که در راه اندازی مجدد این مجله همکاری نمایند، خواهشمندم در همین تایپیک اعلام آمادگی کنند و مقالات و آموزش های خود را به ایمیل من juza666@ymail.com ارسال کنند.

سپاس

اول با مدیران سایت و افرادی که قبلا برای مجله فعالیت می کرده اند هماهنگی کنید،تا بعدا مشکلی پیش نیاد.

alimanam
سه شنبه 28 تیر 1390, 18:56 عصر
با سلام

من تا بحال در مورد این مجله و نحوه و مطالبش اطلاع دقیقی نداشتم و ندارم و فکر میکنم خیلی از دوستان دیگه هم همینطور باشن پس برای اینکه از نظر و پیشنهاد و احیاناً همکاری دیگران بهتر بهرمند بشیم بهتره اطلاعات بیشتری در مورد تاریچه و مطالب ارائه شده قبلی این مجله بفرمائین تا مشارکت بهتری صورت بگیره . من هم علاقمندم تا جایی که سوادم بکشه نقش کوچکی در این زمینه داشته باشم تا همه استفاده کنن .

موفق باشید ./

majidbestgame
سه شنبه 28 تیر 1390, 19:05 عصر
سلام خدمت تمامی اساتید....
بنده هم اگه کمکی از دستم بر بیاد هستم در خدمتتون.....

MMSHFE
سه شنبه 28 تیر 1390, 22:53 عصر
من هم در زمینه کاری خودم (PHP) خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

jahedinia
یک شنبه 09 مرداد 1390, 20:50 عصر
منم موافقم خوشحال میشم کمک کتم البته به حرفه بودن شما دوستان نیستم ولی به مثبت بودن این کار ایمان دارم

BORHAN TEC
یک شنبه 03 مهر 1390, 22:51 عصر
اگر راه بیاندازید قول می دهم که برای هر شماره مقالاتی ناب در مورد Delphi بنویسم.