PDA

View Full Version : move table to another file groupe

goli_database
سه شنبه 28 تیر 1390, 11:08 صبح
سلام
من می خواهم جداولی که در دیتابیسم با نام "Acc" شروع می شوند را که حدودا 200 تا جدول می شوند و فایل گروپشان default است را داخل یک فایل گروپ جدید به نام AccFileGroupe ببرم .
با تحقیقات زیادی که کرده ام به این نتیجه رسیده ام که ایندکس های جداول را دوباره تک تک در فایل گروپ جدید بسازم . با این اسکریپت :

create unique clustered index PK_AccountType On AccAccountType (ID) With (DROP_EXISTING=ON) ON AccFileGroupe
go
create unique nonclustered index IX_AccountType ON AccAccountType ([AccTypeName] ASC, [BankId] ASC) With (DROP_EXISTING=ON) ON AccFileGroupe

اما حالا مشکلم یک کوئری هستش که 100 تا tableرا با هم انتقال دهد چون تنها راهی که الان دارم اینه که تک تک برای 100 تا جدول این اسکریپت را بگذارم.
لطفا منو با یک کوئری راهنمایی کنید .

Galawij
سه شنبه 28 تیر 1390, 12:18 عصر
سلام
از این طریق اقدام کنید.
روی بانک مورد نظر کلیک راست کرده گزینه Tasks بعد گزینه ...Generate Scripts را انتخاب کنید.
72627
پنجره زیر باز می شه:
72628
دکمه Next را فشار می دهید.در قست Selected Database نام بانک اطلاعاتی را انتخاب کرده دکمه Next را فشار دهید. در مرحله بعد(Choose Script Option) تنظیم خاصی نداره دوباره Next را فشار دهید.
درقسمت Choose Object Type گزینه Tables را انتخاب کنید.
72629
نام جداول مورد نظر را انتخاب کنید.
بعد در پنجره بعدی گزینه Script to Clipboard را انتخاب کنید.
72630
و بعد Finish.
حالا روی DataBase مورد نظر این دستورات Create Table را می تونید پیاده کنید (new query) و استفاده کنید.
فقط کافیه Paste کنید.

goli_database
سه شنبه 28 تیر 1390, 12:43 عصر
من در مورد generate script می دانم ولی من مشکلم چیزه دیگری بود . من می خواهم جداولم به صورت گروهی در یک فایل گروپ دیگر قرار بگیرد .

Galawij
سه شنبه 28 تیر 1390, 12:53 عصر
اما حالا مشکلم یک کوئری هستش که 100 تا tableرا با هم انتقال دهد چون تنها راهی که الان دارم اینه که تک تک برای 100 تا جدول این اسکریپت را بگذارم.
لطفا منو با یک کوئری راهنمایی کنید .

من طبق گفته شما جواب دادم. لزومی هم نداره فقط یک نفر از یک تاپیک استفاده کنه.

goli_database
سه شنبه 28 تیر 1390, 13:42 عصر
من اصلا منظوری نداشتم . از راهنماییتون یه دنیا ممنونم.مدیر عاملمون خیلی واسه این کار بهم فشار وارد کرده .نمی دونم چه کارش کنم ؟من منظورم این بود که چطوری میتونم create index ها را گروهی به یک فایل گروپ ببرم . ؟؟؟؟

goli_database
سه شنبه 28 تیر 1390, 15:58 عصر
لطفا منو راهنمایی کنید. من یک script می خوام که چندین table را با هم از file grope default به یک فایل گروپ جدید ببره .؟:متفکر::ناراحت::متعجب::گریه :

Touska
سه شنبه 28 تیر 1390, 17:03 عصر
شما می توانید از Partion Table استفاده نمایید :

برای راهنمایی بیشتر به لینک زیر مراجعه :
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms345146(v=sql.90).aspx

و یا در سایت جستجو کنید.