ورود

View Full Version : ارایه ای از textbox

ms_raha
سه شنبه 28 تیر 1390, 13:16 عصر
سلام
من می خوام ارایه از textbox درست کنم طوری که بتونم به شکل کد زیر ازش استفاده کنم

for i=1 to 4
for j=1 to 4
textbox(i,j)
next j
next i

ایا میشه همچین کاری کرد؟
من یک ارایه 2 بعدی دارم می خوام ارایه ام را چاپ کنم خواستم روی فرم چاپ کنم که کد زیر را براش نوشتم ولی جواب نداد میشه ایرادش را بگین- اگه این کد جواب بده نیازی به کد بالا ندارم

for i=1 to 4
for j=1 to 4
print v(i,j);
space(5)
next j
print

next i

این کد همه ارایه را زیر هم چاپ می کنه ولی وقتی به جای v(i,j) از چیز دیگری مثل عدد یا رشته استفاده می کنم جواب درست میدهد. ارایه ام از رشته است.

محسن واژدی
سه شنبه 28 تیر 1390, 14:36 عصر
سلام
من می خوام ارایه از textbox درست کنم طوری که بتونم به شکل کد زیر ازش استفاده کنم

for i=1 to 4
for j=1 to 4
textbox(i,j)
next j
next i

ایا میشه همچین کاری کرد؟

سلام علیکم
به این صورت نه و بار خطای زمان اجرا مواجه خواهید شد

من یک ارایه 2 بعدی دارم می خوام ارایه ام را چاپ کنم خواستم روی فرم چاپ کنم که کد زیر را براش نوشتم ولی جواب نداد میشه ایرادش را بگین- اگه این کد جواب بده نیازی به کد بالا ندارم
for i=1 to 4
for j=1 to 4
print v(i,j);
space(5)
next j
print

next i

این کد همه ارایه را زیر هم چاپ می کنه ولی وقتی به جای v(i,j) از چیز دیگری مثل عدد یا رشته استفاده می کنم جواب درست میدهد. ارایه ام از رشته است.

اینگونه که معلوم است کد ناقص است چون بایستی ابتدا آرایه را مقداری دهی اولیه کرده باشیم، در غیر این صورت هیچ مقداری بر روی فرم چاپ نخواهد شد

در صورت امکان کد کامل را قرار دهید

موفق باشید

ms_raha
سه شنبه 28 تیر 1390, 14:53 عصر
ارایه را مقداردهی کردم روی فرم هم همه اطلاعات را چاپ می کند ولی همه را زیر هم چاپ میکند من میخوام به صورت یک ارایه دو بعدی به صورت جدول چاپ کند وقتی عدد یا رشته می دهم به صورت جدول چاپ می کند

محسن واژدی
سه شنبه 28 تیر 1390, 15:23 عصر
کد زیر را تست کنید:

Private Sub Command1_Click()
Dim v(4, 4)
For i = 1 To 4
For j = 1 To 4
v(i, j) = Chr(64 + i) & j
'Space (5)
Next j
Next
'build new table
Me.AutoRedraw = True
Me.Cls
For i = 1 To 4
For j = 1 To 4
Print v(i, j) & vbTab;
Next j
Print
Next
End Sub

البته برای مقدار دهی اولیه دو تا حلقه For گذاشته ام، اما حلقه اصلی و مورد نظر شما دومی است

موفق باشید