PDA

View Full Version : برنامه نویسی در لینوکس

kara_iran
سه شنبه 28 تیر 1390, 18:27 عصر
با سلام به همه دوستان گرامی

من برنامه تحت وب می کنم البته نه به صورت حرفه ای و کامل یکی دو بار انجام دادم ولی در ادیتورهای عادی لینوکس اوبونتو حالا می خوام در محیط های پیشرفته تر با تواناییهای بالاتر کار کنم مثل دریم ورک که در ویندوز هست و من وصفشو شنیدم ولی باهاش کار نکردم فکر کنم همه دوستان می گن باید از IDE استفاده کرد ولی چطوری منظورمو برسونم این IDE به نظرم محیطش مثل ادیتور معمولی و من چیز خاصی ازش ندیدم در مورش بیشتر راهنمایی کنید منو مورد بعد مثلا محیط به مانند دلفی در لینوکس هست و یا شاید بهتر از اون ممنون می شم کمکم کنید.

Cold.82
سه شنبه 04 مرداد 1390, 13:24 عصر
www.aptana.org

persian_1984
شنبه 29 مرداد 1390, 13:16 عصر
درود
من یک سورس دستم هست که با زبان سی نوشته شده برای اجرا در لینوکس. اولین باری هست که میخوام با این جور سورس ها کار کنم ولی با یکسری مشکل روبرو شدم. اول یکسری توضیحات در مورد سورس میدم.
برای این سورس 2 رابط گرافیکی طراحی شده. یکی برای لینوکس و دیگری برای ویندوز که با VC6 طراحی شده. کامپایل این برنامه به کمک makefile موجود در سورس انجام میشه. حالا من باید سورس را آنالیز کنم ، باگ های احتمالی را شناسایی کنم و در نهایت کد را توسعه بدم. قصد نهایی من پورت کردن این کد به ویندوز هست. ابزاری که استفاده میکنم cygwin است . ولی تفاوت های اساسی با سورس های تحت داس و ویندوز وجود داره که این کار رو خیلی برای من سخت کرده. من قادر به ترجمه خط به خط برنامه (trace) نیستم. کدی هم که خودم ننوشتم تحلیل بدون این ابزار کار مشکلی میشه. یک نمونه ساده برای توضیح این سختی به شما میدم. فرض کنید شما در یک محیط برنامه نویسی مثل سی یا دلفی برنامه مینوسی. خوب شما یک فایل dsp یا dsw داری که با باز کردن اون به بدنه اصلی سورس و فرم ها دسترسی داری. با ترجمه خط به خط برنامه به یک تابعی میرسی که برنامه نویس کد اون تابع رو در یک کتابخانه که خودش نوشته قرار داده. حالا این کد 20 تا از این کتابخانه ها را با include فراخوانی کرده و حالا اگر شما trace کردن رو ادامه بدی IDE شما به طور خودکار منبع اون فایل با پسوند h را باز میکنه و ادامه trace کردن در اون فایل انجام میشه بعد از اتمام تابع به قطعه کد فراخوان کننده تابع بر میگرده. شما با این ابزار هم یک تصویر سازی از نحوه اجرا کد در ذهن دارید که تحلیل و خطایابی را آسان میکند و هم دیگر نیازی نیست که برای پیدا کردن قطعه کد مربوط به تابع مورد نظر تمام فایل ها رو یکی یکی مرور کنید. حالا سئوال من از شما اینکه با چه ابزاری من میتونم مثل مثال بالا کد را تحلیل کنم؟؟
من سعی کردم از Code::Block کمک بگیرم ولی چون برنامه به کمک Makefile کامپایل میشد به نتیجه نرسیدم.

m.soleimani
شنبه 29 مرداد 1390, 13:48 عصر
با سلام به همه دوستان گرامی

من برنامه تحت وب می کنم البته نه به صورت حرفه ای و کامل یکی دو بار انجام دادم ولی در ادیتورهای عادی لینوکس اوبونتو حالا می خوام در محیط های پیشرفته تر با تواناییهای بالاتر کار کنم مثل دریم ورک که در ویندوز هست و من وصفشو شنیدم ولی باهاش کار نکردم فکر کنم همه دوستان می گن باید از IDE استفاده کرد ولی چطوری منظورمو برسونم این IDE به نظرم محیطش مثل ادیتور معمولی و من چیز خاصی ازش ندیدم در مورش بیشتر راهنمایی کنید منو مورد بعد مثلا محیط به مانند دلفی در لینوکس هست و یا شاید بهتر از اون ممنون می شم کمکم کنید.

بسته به زبانی که شما نیاز داری باهاش برنامه نویسی کنی ideهای مناسبی موجود هست. ولی برای شما NetBeans, eclipse, و Qt رو سرچ کنید متوجه خواهید شد که امکانات زیادی دارن ولی همیشه ideهای سبک‌تر برای تازه‌کارها مناسب‌تر هست چون ابزارهای پیشرفته برای شما در حال حاضر کارایی خاصی ندارن شاد و پیروز باشید./

پ ن: لینک سایت‌ها با توجه به این که تاریخ تاپیک مال ماه پیش هست و ممکنه راه انداز تاپیک الان به نتیجه رسیده باشه ولی دوستان دیگه هنوز ممکنه این مشکل رو داشته باشن ->

http://netbeans.org/

http://www.eclipse.org/downloads/

http://qt.nokia.com/products/developer-tools/

ras-amir
دوشنبه 28 شهریور 1390, 16:49 عصر
سلام. من می خوام زبانی رو برای برنامه نویسی لینوکی یاد بگیرم تا بتونم مثل ویژوال بیسیک و دلفی توی ویندوز توی لینوکس بنویسم.
لطفا اگه کسی سراغ داره بنویسه...

morrning
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 18:49 عصر
IDE های کاربریدی لینوکس که تا حالا من شناختم
mono developer برای برنامه نویسی دات نت تحت لینوکس هست که فعلا فقط سی شارپ و ویژوال بیسیک رو پشتیبانی میکنه.

Netbean : محیط توسعه همه فن حریف شرکت سان که اکثر زبان های برنامه نویسی روساپورت میکنه از جمله
c , c++, php ,java ,java script و کلی زبان دیگه که یادم نیست. این برنامه نسخه مخصوص ویندوز هم داره که به صورت رایگان میشه دانلودش کرد.

EL-dev محیط توسعه و برنامه نویسی برای سخت افزار ها از جمله میکرو کنترلر ها که فعلا فقط در لینوکس و محیط گنوم قابل اجرا هست . توی مخزن اوبونتو هم به صورت پیشفرض هست.

به نظرم بهتریناش اینان ولی توی لینوکس تا دلت بخواد محیط توسعه پیدا میشه که باید باهاش کار کرد و قایلیت های هر کدوم رو پیدا کرد.

سلام. من می خوام زبانی رو برای برنامه نویسی لینوکی یاد بگیرم تا بتونم مثل ویژوال بیسیک و دلفی توی ویندوز توی لینوکس بنویسم.
لطفا اگه کسی سراغ داره بنویسه...

به نظم من برای سکوی لینوکس java بهترین گذینه هست