View Full Version : روشهای دسترسی به اینترنت ملی تشریح شد: اینترانت برای همه اینترنت برای بعضیها
M.T.P
چهارشنبه 29 تیر 1390, 11:19 صبح
اینترانت کشوری که در سال های اخیر با نام های اینترنت ملی، اینترنت حلال و اینترنت پاک نیز خوانده شده تا پیش از پایان برنامه پنجم توسعه راه اندازی خواهد شد و به صورت تفکیک شده از اینترنت به کاربران واگذار می شود.
به گزارش عصر ارتباط، گرچه مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی معتقد است که شبکه ملی اطلاعات را نمیتوان از اینترنت جدا کرد و از نظر اقتصادی هم این کار به صرفه نیست اما وزارت ارتباطات مدعی است که مکلف به راهاندازی آن شده است.
با راهاندازی اینترانت یا اینترنت ملی در کشور سرعت دسترسی کاربران به سایتهای داخلی افزایش قابل ملاحظهای خواهد یافت اما به دنبال آن موضوع دسترسی به اینترنت با حاشیههای تازهای مواجه خواهد شد.
گرچه راهاندازی اینترانت کشوری موضوع غریبی در دیگر کشورهای دنیا نیست اما ماهیت اینترنت ملی که قرار است در ایران راهاندازی شود، مدل بومی شده و پیاده شده در کشورهایی همچون چین است که ایران نیز از آن الگوبرداری کرده است و برهمین اساس هم مرکز پژوهشهای مجلس استفاده از محتوای موجود بر بستر اینترنت را یک فرصت برای کشور میداند و برای مقابله با تهدیدهایی که در این حوزه وجود دارد، وضع قوانین بازدارنده را پیشنهاد داده است.
علی حکیم جوادی، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در این باره به خبرنگار ما گفت: «چنین پروژههایی برای اولین بار نیست که در کشور ما پیادهسازی میشوند بلکه دیگر کشورها هم تجربیاتی در این زمینه دارند».
او افزود: «درحال حاضر طرح خودمان را پیاده میکنیم اما در نهایت مدل پیچیدهای نیست و مفهوم کاملتر این پروژه شبکه ملی اطلاعات است».
رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای آغاز این پروژه و اجرای آن در ابعاد کوچکتر و سپس اجرای آن در گستره ملی، از مجریان پروژه خواسته است تا در مرحله نخست اتصال برخی مدارس از طریق این شبکه انجام شود تا تستهای آزمون و خطا روی آن انجام شود.
از سوی دیگر، شبکه علمی کشور که سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران به نمایندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پروانه اپراتوری آن را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرده، قرار است از طریق اینترنت ملی و روی آدرسهای عددی اینترنتی نسخه 6 راهاندازی شود تا مشخص شود چگونه میتوان با پهنای باند بالا تعداد زیادی از مجموعهها را به یکدیگر متصل کرد و سپس آن را در سراسر کشور و با عنوان شبکه ملی اطلاعات راهاندازی کرد.
به گفته حکیمجوادی، راهاندازی اینترنت ملی در دنیا به لحاط فنی در دو مدل پیادهسازی شده است. یک مدل را اصطلاحا منطقی میگویند که با تعریف آدرسهای IP اتفاق میافتد.
او گفت: «در این روش دو آدرس IP در اختیار کاربر قرار داده میشود که یکی IP آدرس ویژه دسترسی به اینترانت و سایتهای داخلی و دیگری برای دسترسی به اینترنت خواهد بود».
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران معتقد است: «با مهاجرت ایران از آدرسهای IP نسخه 4 به 6 عملا امکان این جداسازی از طریق آدرسهای IP در آینده فراهم خواهد شد».
مدل دیگر پیاده شده در دنیا در لایه فیزیکی است که حکیمجوادی درباره آن توضیح داد: «با تعریفهایی که در لایه فیزیکال صورت میگیرد، امکان مسیردهی داخلی و خارجی فراهم شده و میتوان آنها را از یکدیگر جدا کرد تا دسترسی به اینترنت و اینترانت تعریفهای مشخص شدهای داشته باشند».
او گفت: «درحال حاضر و در مرحله انجام تستها هر دو مدل درحال پیادهسازی است و ممکن است در برخی جاها جداسازی این دو شبکه بهصورت منطقی و در برخی نقاط دسترسی دیگر به صورت فیزیکی انجام شود و هر دوی آنها به راحتی در کشور قابل اجرا است و به زودی در عمل مشخص خواهد شد که ایران چه مسیری را پیادهسازی خواهد کرد».
حکیمجوادی افزود: «وقتی این دو طرح به موازات هم پیش میروند، چند پارامتر سرعت، دقت و سرمایهگذاری جهت اصلی را مشخص خواهد کرد. جداول تعیین این موارد در دست تهیه و آمادهسازی است تا به تصویر نهایی برسیم که با چه مدلی امکان این جداسازی فراهم میشود».
او تشخیص جداسازی این دو شبکه برای کاربر نهایی را مربوط به سرعت دسترسی به دیتاهای مورد درخواست او دانست و گفت: «وقتی شبکه اینترنت ملی پیادهسازی شود، چنانچه کاربر قصد دسترسی به اطلاعات داخل کشور را داشته باشد، این اطلاعات با سرعت بسیار بالا در اختیار او قرار میگیرد و با سرعت بالایی نیز میتوان با بخش داخلی دیگری در تماس بود اما در صورت مراجعه به شبکه اینترنت سرعت کاربر تغییر خواهد کرد».
حکیمجوادی در این باره گفت: «ممکن است کاربری پهنای باند 128 کیلوبیتی برای استفاده از اینترنت دریافت کند اما وقتی میخواهد از خدمات دولت الکترونیکی استفاده کند و به دستگاههای دولتی و بخشهای مختلف متصل شود، از سرعت قابل توجهی برخوردار خواهد بود و البته با سرعت کمتری و براساس پهنای باند اینترنت خود به شبکه اینترنت متصل شود».
جداسازی دو شبکه اینترنت و اینترانت از یکدیگر و تفکیک سرعت دسترسی به آنها موضوعی است که در برنامه پنجم توسعه به عنوان یک تکلیف قانونی برعهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گذاشته شده و براساس آن رضا تقیپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داده است که تا پیش از پایان عمر 4 ساله برنامه پنجم سرعت 20 مگابیتی دسترسی به سایتهای میزبانی شده در داخل کشور و خدمات دولت الکترونیکی فراهم خواهد شد.
منبع (http://www.2daylink.com/links/browse.php?lid=7940)
amir_saniyan
چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:16 عصر
من دقیقا متوجه نشدم که کجای این خبر اینترنت رو محدود کرده؟ اینکه نوشتید اینترنت برای بعضیها، منظورتون دقیقا چیه؟ یعنی اینترنت قطع میشه؟
joker
چهارشنبه 29 تیر 1390, 14:56 عصر
او گفت: «در این روش دو آدرس IP در اختیار کاربر قرار داده میشود که یکی IP آدرس ویژه دسترسی به اینترانت و سایتهای داخلی و دیگری برای دسترسی به اینترنت خواهد بود».
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران معتقد است: «با مهاجرت ایران از آدرسهای IP نسخه 4 به 6 عملا امکان این جداسازی از طریق آدرسهای IP در آینده فراهم خواهد شد».
همين دو خط يعني كافي نيست كه بفهمين چه نيتي پشت سر اين حرفها هست ؟
amir_saniyan
چهارشنبه 29 تیر 1390, 16:07 عصر
همين دو خط يعني كافي نيست كه بفهمين چه نيتي پشت سر اين حرفها هست ؟
دوست ندارم بیجهت خوشبین باشم، اما واقعا از این خبر اصلا نمیشه برداشت کرد که میخواهند دسترسی به اینترنت رو محدود کنند.
taknegaar
چهارشنبه 29 تیر 1390, 16:45 عصر
اینترنت ملی چیه قضیش؟!
http://barnamenevis.org/showthread.php?280970-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF&p=1239797&viewfull=1#post1239797
Felony
چهارشنبه 29 تیر 1390, 17:17 عصر
از این خبر نمیشه همچین برداشتی کرد و فکر نکنم قراری به محدود کردن دسترسی باشه ، چون همچین کاری غیر ممکن هست ...
تنها چیزی که من به ذهنم میرسه این هست که در زمانی که خودشون صلاح بدونن! رنج IP هایی که برای دسترسی به اینترنت ( خارجی ) هست رو مسدود میکنن .
emadfa
پنج شنبه 30 تیر 1390, 12:43 عصر
من نمي خوام بحث سياسي کنم چون طبق قوانين ممنوع هست و البته يکي از مديران ارشد سايت هم که به شدت انديشه هايي نزديک به دولت ايران داره پست هاي اينچنيني رو بلوکه مي کنه ولي خيلي سر بسته و کلي بگم که در چند سال آينده شاهد اين خواهيم بود که اينترنت در ايران ايزوله و بسيار بسيار محدود مي شه.... به عنوان يک توسعه دهنده نرم افزار شواهدي وجود داره که اين شک منو به يقين تبديل مي کنه.... در هر حال مي تونيد اين پست رو ذخيره کنيد و سه چهار سال بعد مراجعه کنيد.... احتمالا از اين که اين واقعيت اتفاق مي افته تعجب خواهيد کرد.....
arezoo_66
شنبه 01 مرداد 1390, 12:58 عصر
خوبه دیگه:چشمک:
قیمتشم یک دهم قیمته اینترنته و اصلا چرا فکر می کنید اینترنت گروونه ؟؟؟
چون اینترانت نداشتیم تا حالا (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1364402)
_behnam_
جمعه 04 شهریور 1390, 20:21 عصر
اگه بخوان اینترنت رو داخل ایران شبکه کنن و دسترسی به سرورهای خارج ایران محدود کنن خدا میدونه چقدر جلوی پیشرفت رو میگیرن مخصوصا ما برنامه نویسا که بیشتر تو سایت های خارجی بدنبال چیزای که میخوایم هستیم :متفکر: :عصبانی++: :افسرده:
vcldeveloper
شنبه 05 شهریور 1390, 03:21 صبح
روشهای دسترسی به اینترنت ملی تشریح شد: اینترانت برای همه اینترنت برای بعضیها
منبعی که برای خبر ذکر کردی، به یک تبلیغات اینترنتی در یک سایت بی نام و نشون ختم میشه. متنی هم که برای خبر نوشتی، ارتباطی با عنوانی که برای تاپیک انتخاب کردی نداره. با توجه به سابقه فعالیت مفیدی که در سایر تالارهای سایت داشتی، تعجب کردم!
مطلبی که درباره اش مثلا خبر رسانی شد قبلا در همین تالار مورد بحث قرار گرفت. چند وقت پیش هم در یک مصاحبه وزیر ارتباطات صراحتا و رسما اعلام کرد که طرح اینترنت ملی ارتباطی با قطع دسترسی به اینترنت جهانی یا به قول این عنوان مضحک، "اینترنت برای بعضی ها" نداره.
همين دو خط يعني كافي نيست كه بفهمين چه نيتي پشت سر اين حرفها هست ؟
جنابعالی که در کار تهیه نرم افزارهای مبتنی بر شبکه بودید (هستید) به چه نیتی از اون جمله پی بردید که ما نبردیم؟!
اون جناب داره توضیح میده که از نظر فنی دو راه برای پیاده سازی این طرح وجود داره، و هر دو راه رو هم توضیح داده. درباره راه اول (همون جمله ایی که شما نقل قول کردید)، به طور غیر مستقیم گفته که عملا در حال حاضر روش اول براشون امکان پذیر نیست، و اگر هم قرار باشه اون روش پیاده سازی استفاده بشه، باید ایران به IPv6 سوئییچ کنه. حتی در صورت پیاده سازی اون روش هم چیزی که پیاده سازی میشه عملا یک NAT (http://www.howstuffworks.com/nat.htm) بزرگ هست. همین حالت در زمان استفاده از اکثر مودم های ADSL هم براتون بوجود میاد. در اکثر مودم های ADSL پشتیبانی از NAT (http://www.howstuffworks.com/nat.htm) به طور پیش فرض فعال هست، و یک قابلیت امنیتی محسوب میشه. الان مودم ADSL شما (برای اونهایی که اتصال ADSL دارند) به شما یک آدرس LAN (همون اینترانت) اختصاص داده که این آدرس از دید سرورهای خارج از شبکه محلی شما پنهان هست. همچنین از طرف ISP شما یک IP valid به شما اختصاص داده شده که این IP ایی هست که در اینترنت با آن شناسایی میشید. هر کامپیوتری که در داخل شبکه محلی شما با اینترنت در ارتباط باشه، پشت اون IP valid اختصاص داده شده به شما مخفی هست، و سرورهای خارج از شبکه امکان شناسایی آن را ندارند. فقط مودم شما هست که میدونه بسته های دریافتی از اینترنت از طریق اون IP valid باید به کدوم IP محلی ارسال بشند. پس بر فرض پیاده سازی روش اول در آینده، عملا تغییر خاصی در نحوه اتصال یک کاربر از داخل کشور به خارج از کشور حاصل نمیشه.
قبلا هم چند بار دیگه در همین سایت عرض کردم که؛ تمامی گلوگاه های ورود و خروج اینترنت در داخل کشور همین الانش هم کاملا در اختیار دولت هست، و دولت کنترل کامل بر روی آنها داره. پس نیازی نداره که برای قطع دسترسی به اینترنت جهانی، یک پروژه پر جر و بحث خلق کنه و چند میلیارد تومن خرج کنه. همین الان هم با فشار چند دکمه میشه کل دسترسی داخل کشور به اینترنت جهانی را قطع کرد!
به عنوان يک توسعه دهنده نرم افزار شواهدي وجود داره که اين شک منو به يقين تبديل مي کنه....
اینجا هم یک انجمن مرتبط با توسعه نرم افزار هست، و اکثر کاربرانش هم توسعه دهنده نرم افزار. یکی دو تا از دلایل مبتنی بر عنوان "توسعه دهنده نرم افزار" خودتان را بفرمایید که همگی بهره ببریم و استفاده کنیم؛ وگرنه حرف کلی و بی پایه و دلیل زدن میشه حکایت همون شخصیت معروف "من میدونم که....".
در هر حال مي تونيد اين پست رو ذخيره کنيد و سه چهار سال بعد مراجعه کنيد.
باشه چشم. به نوبه خودم، اگر زنده بودم، به پست شما مراجعه می کنم. البته به احتمال زیاد تعجب هم خواهم کرد.
joker
شنبه 05 شهریور 1390, 11:10 صبح
جنابعالی که در کار تهیه نرم افزارهای مبتنی بر شبکه بودید (هستید) به چه نیتی از اون جمله پی بردید که ما نبردیم؟!
من معنی nat - ipv4 -ipv6 را خوب میدونم :) معنی حرفهای این بندهای خدا را هم میدونم ، صبر کنید میفهمید :)
2 مورد هست که قابل توضیحه اولیشو شما توضیح بدین دومیشو من
اول در مورد اون هزینه چند میلیاردی چطوره یه توضیح در رابطه با ارتباط فیلترینگ ملی و vpn های 2هزارتومنی بدین.
دوم همین الان میشه به واسطه فقط یک ip معتبر بدون توجه به پشت nat بودن کاربر تا 16 میلیون ادرس غیر معتبر اختصاص داد ( البته خداروشکر ظاهرا آقایون هنوز سراغ این تکنولوژی نیومدن ، رسما هزینه اجرائیش میشه 0 ریال) نمونه اجرائیش را هم من یکی نوشتم به عنوان vlan های مجازی روی اینترنت. توی مرحله تست هستیم ایشالا پابلیک شد همینجا میزارمش.
وقتی سرویسی به نام اینترانت اومد ،راحت تر از اون چیزی که میشه فکرش را کرد ، دسترسی به اینترنت از اینی که هست محدود تر میشه ( ما بهش میگیم آزادی مطلق ، شما چی میگین را نمیدونم :چشمک: ) و راحت تر میشه کاربر بدبخت را وادار به خفه خون گرفتن کرد.
اینترانت پرسرعت و ارزون به خودی خود خیلی خوبه ( یک تاپیک دیگه بود فکر کنم حذف شده ، در همین مورد و مزایاش یه توضیح کوچولو دادم ). حرفهایی که مجاری رسمی هم زده میشه خیلی خوبه ،
ولی تجربه ثابت کرده اینجا( ایران ) حرف یک مسئول با عملش زمین تا آسمون یهو فرق میکنه ، بستگی داره صبح که طرف از خواب بیدار میشه ، شبش چه خوابی دیده باشه. البته خوابی که دیدند از همین الان معلومه.... امیدوارم من اشتباه کرده باشم.
syntiberium
شنبه 05 شهریور 1390, 13:49 عصر
این نوشته به وسیله Behrouz_Rad (http://barnamenevis.org/member.php?7945-Behrouz_Rad) پاک و از دید کاربران مخفی شده است.
دلیللطفاً در به کار بردن کلمه ها دقت بفرمایید
من هیچ حرف بدی نزدم و جناب عالی بهروز راد اگر به پست شماره ی 11 این تاپیک و پست های قبلی یه نگاهی بندازید و مقایسش کنید با پست من می فهمید که کلمات من مشکل خاصی نداشتند و اگر هم اشتباه تایپی بدی داشتم می تونستید به جای پاک کردن پست آن اشتباه رو تصحیح کنید .
مهران رسا
شنبه 05 شهریور 1390, 15:37 عصر
همین الان هم با فشار چند دکمه میشه کل دسترسی داخل کشور به اینترنت جهانی را قطع کرد!
اما اگه اشتباه نکنم در حال حاضر ارگان های دولتی از طریق اینترنت با هم در ارتباط اند نه اینترانت.
vcldeveloper
شنبه 05 شهریور 1390, 20:04 عصر
اما اگه اشتباه نکنم در حال حاضر ارگان های دولتی از طریق اینترنت با هم در ارتباط اند نه اینترانت.
کدوم ارگان دولتی؟ الان ارگان های مهم که برای خودشان شبکه های اختصاصی خودشان را دارند، مثل بانک ها که شبکه های اختصاصی مبتنی بر اتصال ماهواره خودشان را دارند، و خیلی هم براشون گرون تموم میشه. سایر ارگان های دولتی عمده استفاده شان از اینترنت ایجاد یک پورتال پوسیده و به درد نخور هست که به ندرت آپدیت میشه.
دوم همین الان میشه به واسطه فقط یک ip معتبر بدون توجه به پشت nat بودن کاربر تا 16 میلیون ادرس غیر معتبر اختصاص داد ( البته خداروشکر ظاهرا آقایون هنوز سراغ این تکنولوژی نیومدن ، رسما هزینه اجرائیش میشه 0 ریال) نمونه اجرائیش را هم من یکی نوشتم به عنوان vlan های مجازی روی اینترنت. توی مرحله تست هستیم ایشالا پابلیک شد همینجا میزارمش.
این در صورتی صادق بود که هدف از همچین طرحی طرفا ایجاد NAT اعلام میشد. در حالی که در اینجا NAT یکی از آثار اجرای طرح هست، نه هدف طرح. پس توضیحی که ارائه کردید موضوعیت پیدا نمیکنه.
اینترانت پرسرعت و ارزون به خودی خود خیلی خوبه ( یک تاپیک دیگه بود فکر کنم حذف شده ، در همین مورد و مزایاش یه توضیح کوچولو دادم ). حرفهایی که مجاری رسمی هم زده میشه خیلی خوبه ،
ولی تجربه ثابت کرده اینجا( ایران ) حرف یک مسئول با عملش زمین تا آسمون یهو فرق میکنه ، بستگی داره صبح که طرف از خواب بیدار میشه ، شبش چه خوابی دیده باشه. البته خوابی که دیدند از همین الان معلومه.... امیدوارم من اشتباه کرده باشم.
من بر اساس فکت های موجود صحبت می کنم، و کسی رو قصاص قبل از جنایت نمیکنم. در حال حاضر شواهد و قرائن و صحبت های اعلام شده مثبت هست. در هیچ جایی هم شواهدی مبنی بر منفی بودن طرح ندیدم. همه اش تا دیدم، افرادی بودند که غر و لاف می زدند، که؛ درسته فعلا هیچی مشخص نیست، ولی ما میدونیم! حالا از کجا می دونند؟ نمیدونم، شاید تب جن گیری و رمالی به اون بندگان خدا هم سرایت کرده. من عادت ندارم هر طرحی رو که میتونه بسیار برای آینده کشور مفید باشه را صرفا به خاطر بدبینی یک عده تخطئه کنم، و اون رو به شکست بکشونم؛ بعدش هم پز روشنفکری بدم! اگر قرار بود همچین تفکری داشته باشم، باید از الان سر جا میخ کوب می نشستم، و هر طرح جدیدی در هر حوزه ایی رو منفی و شکست خورده می پنداشتم، و فقط زار می زدم؛ که الحمد لله اینطور نیستم.
در هر حال، اگر تونستید شواهد و دلایل فنی و اقتصادی مناسبی برای رد طرح مطرح کنید، من خوشحال میشم بشنوم؛ اما اگر اساسا کل استدلال تان جهت گیری شخصی سیاسی یا بدبینی ذاتی هست، بدون هر گونه پشتوانه فنی و علمی و منطقی؛ اون نظر شخصی تون به عنوان نظر یک شخص در جای خودش برای خودتون میتونه محترم باشه، ولی برای من در یک بحث علمی یا یک بحث اقتصادی، یا حتی یک بحث سیاسی فاقد ارزش محسوب میشه، چون پشتوانه استدلالی نداره.
joker
شنبه 05 شهریور 1390, 20:04 عصر
الان همه ارگانتها تحت شبکه اینترانت ( که معمولا در استانداریها مرکزش مستقر هست ) به هم متصل هستند
در هر حال، اگر تونستید شواهد و دلایل فنی و اقتصادی مناسبی برای رد طرح مطرح کنید، من خوشحال میشم بشنوم؛ اما اگر اساسا کل استدلال تان جهت گیری شخصی سیاسی یا بدبینی ذاتی هست، بدون هر گونه پشتوانه فنی و علمی و منطقی؛ اون نظر شخصی تون به عنوان نظر یک شخص در جای خودش برای خودتون میتونه محترم باشه، ولی برای من در یک بحث علمی یا یک بحث اقتصادی، یا حتی یک بحث سیاسی فاقد ارزش محسوب میشه، چون پشتوانه استدلالی نداره.
من نمیگم این طرح اجراش بد هست ، خیلی هم خوبه ، میگم با وجود این طرح ، خفه کردن و کاهش اعتراضات به محدودیتهای بیشتر را خواهیم داشت.
قصاص قبل از جنایت هم نیست ، جنایت همین الانم اتفاق افتاده ، از هر 100 تا سایت ، حداقل 50 تاش گتره ای فیلتر شده ، اونم فیلترینگ هوشمند ، منه برنامه نویس خیلی وقتها برای دیدن یک صفحه سورس مجبورم با vpn وصل بشم ، حالا یه سایت تخصصی برنامه نویسی اجنبی ! چی داشته فیلتر شده خدا میدونه.
قدیما میگفتن همه بی گناه هستند مگر خلافش ثابت بشه ، الان همه گناهکارن مگه خلافش ثابت بشه.
راه دور نریم همین برنامه نویس ، DeveloperCenter .شبگرد ، IranLed و.... البته به علت وجود آزادی مطلق به خاطر یک خط متن دلیلی بر فیلترینگش بلاخره پیدا میکردند... و این واقعا زشته برای مردمانی با تاریخی به قدمت همون تاریخ.
طرف ثبت نام و ساماندهی سایتهای اینترنتی در وزارت ارشاد هم گل سر سبد این ادعا . اگه به همه شک نداشتند این چه قانونی بود ؟ چه انتظاری پشت این طرح ، و تهدید به فیلترکردن کسانی که ثبت نام نکردند بود؟
عدم عرضه تامین امنیت اطلاعات خصوصی صاحبان سایتها هم به این قلم فاکتور کوچولو اضافه کنید
بحث دیش ماهواره و اینا هم چون ربطی پیدا نمیکنه بیخیال میشم ولی توی بک گراند ذهنتون داشته باشید. همه شا با هم جمع بزنید ، ضربدر 4درصد ارزش افزده کنید :قهقهه: بعد اگه به اون نتیجه وحشتناک نرسیدید ، دیگه اشکالی نیست ، زمان تعیین کننده هست ، و استنثا" دعا میکنیم و امیدواریم که اشتباه از جانب فکر منحرف ما باشه :چشمک:
A B C D
یک شنبه 06 شهریور 1390, 10:05 صبح
و این واقعا زشته برای مردمانی با تاریخی به قدمت همون تاریخ.
بقول معروف چی میگن! میگن اینا هم خودشون رو ...!!
ما داریم سعی میکنم که ما رو هم ...!
چرا باید بقول خارجی ها be at their mercy باشه؟
این سیستمهای مضحک بالاخره باید یه روزی برچیده بشه.
الان توی یکی از سایتهای اینترنتی داشتم کامنت هایی رو که پای مقاله ای درخصوص سرنگونی غذافی زده شده بودن میخوندم.
یکی نوشته بود غذافی به مردم و جوانان برای ازدواج و غیره فلان و فلان کمک ها رو میکرده و مردمش از روی سیری انقلاب کردن و این اشتباه و ضعف بزرگ غذافی بود.
تفکر بعضی از کسانی که بر ما حکومت میکنن هم کم و بیش همینه احتمالا.
البته شاید اینطور باشه.
ولی واقعا اونایی که حکومت میکنن چی هستن و چطور برای خودشون مشروعیتی میبینن و بر چه اساسی چه هدفی دارن؟
آیا انسانهایی خیلی متفاوت و ممتاز هستن نسبت به مردمی که اینطور دربارشون قضاوت میکنن؟
ضمنا این پاسخ بنده رو به اون کامنت ها میتونید بخونید (چون شک دارم توسط مدیر اون سایت تایید بشه):
نظام آمریکا تاکنون پایدار ترین نظام جهان بوده است.
با وجود اقتصاد قوی، رفاه خوب، دستمزدهای بالا، آزادی بسیار، مدنیت، با وجود مسلح بودن مردمش، ...
چرا در آمریکا قیام و انقلاب نمیشود؟
در طول تاریخ معاصر بسیاری از دانشمندان و انسانهای ممتاز از سراسر جهان به آمریکا پناه برده اند.
هرکسی که دنبال آزادی و توانایی ساختن آیندهء خودش بود. هرکس که به دنبال عدالت بود.
از آلبرت انیشتین بگیر تا بروس لی!!
متاسفانه خیلی از مردم دیگر جهان دچار جهل و حماقت هستند و مدام گول میخورند. هر روز با یک وعده هر روز با یک داستان سرکاری.
نهایت تکامل نظامهای بشری چیزی نیست جز نظامی شبیه نظام ایالات متحده.
آنها از آنجا سریعتر به چنین نظامی رسیدند، چون انسانهای جنگنده و باهوش بودند. مهاجرانی ماجراجو و مسلح و آزادیخواه. روح و شرایط آنها سرکش تر از آن بود که کسی یا ایدئولوژی فریبکاری بتواند بر آنها مسلط شود.
البته هیچ نظامی مطلقا بی نقص و فسادناپذیر نیست. این به مردم هم بستگی دارد. نظام و ساختار حکومت به تنهایی همه چیز را درست نمیکند.
ضمنا منشاء بیشتر فسادها و ظلم و جنگ ها و تجاوزها در دنیا همین حکومتها هستن از طریق جاها و شرایطی که مردم قدرت و کنترلی ندارن.
درواقع همه چیز زیر سر قدرتی هست که در دست مردم نیست یا مردم برش نظارت و آگاهی و کنترل ندارن.
بعد میان میگن مردم از شکم سیر بودن انقلاب میکنن.
نه بابا موضوع اینه که شما هم خودتون از همون قماش مردم هستید و هنوز خیلی از مردم جهان متوجه نشدن واقعا حکومت و ساختار جامعه باید چطور باشه.
در نتیجه انقلاب میکنن یه حکومت با ساختار اشتباه میاد و باز قدرت دست عده ای میفته و کارهای کم و بیش مشابهی انجام میدن و بعد عمر اون حکومت هم تموم میشه و دوباره روز از نو و روزی از نو!
تا وقتی آزادی واقعی نباشه همیشه فساد و ظلم خواهد بود.
نه آخوندها به کمک نسخهء اسلام خودشون میتونن این مشکلات رو حل کنن و نه هیچ ایسم ای غیر از لیبرالیسم و دموکراسی. همونطور که کمونیسم نتونست و نمیتونه. چون مردم قدرت و آزادی کافی ندارن. در نتیجه همون مردمی از این مردم که قدرت و آزادی انحصاری بدست میارن دهن بقیهء مردم رو سرویس میکنن و فکر میکنن کار خوب و شاهکار هم میکنن. مثلا اوج هنرشون اینه که مردم رو درحدی نگه دارن و شکمشون سیر نباشه و قدرت و امکانات نداشته باشن تا نتونن انقلاب کنن.
چرا ما نمیتونیم آمریکایی ها رو تحریک کنیم تا حکومت خودشون رو سرنگون کنن؟
جالب نیست؟
اونا راحت با روشهای نرم حکومتهای دیگه رو متزلزل میکنن و مردم جاهای دیگر جهان رو تحت کنترل خودشون قرار میدن، اما کسی نمیتونه این رو بر علیه خودشون بحد کافی اعمال کنه.
اینا همش بخاطر ساختار حکومت و طرز تفکر و ساختار اجتماعی اونهاست.
و اینکه عملا ستونهای مرکزی ای که بدست یک عده بصورت انحصاری حفظ شده باشن وجود ندارن.
ستونهای مرکزی درواقع بین تمامی مردم است و بر اثر یک روند و تعادل کاملا طبیعی و پایدارترین شکل ممکن بوجود آمده است.
ولی فرق حکومتهای دیگر اینه که چیزهایی خیالی و تبلیغاتی از خودشون ساخته و پرداخته اند و به هر زوری شده اونها رو سرپا نگه میدارن.
مسلمه که این چیزها با تغییر شرایط و افزایش آگاهی و قدرت عموم و انگولک از جانب قدرتهای خارجی بزرگ متزلزل خواهند شد.
شما اگر چیزی داشته باشی، یک شیء خارجی شکننده، که برات حیاتی باشه، این برات میشه همون نقطهء ضعف و پتانسیل تزلزل و نابودی.
اما اگر به چیزی خارجی و شکننده وابسته نباشی، فقط خودت باشی، همونطور که واقعا هستی، اونوقت کمترین آسیب پذیری ممکن رو داری و بیشترین ثبات و استحکامی رو که یک انسان میتونه داشته باشه.
حکومت آمریکا هم جنایتکاره. بله هست. بخاطر اینکه کاری کرده که این نظام فقط برای خودش باشه و بقیهء دنیا در استبداد و تردید فرو برن و همیشه فقط خودش قویترین بمونه. بهترین نیروهای انسانی همون کشورهایی که آمریکا مسبب بدبختی اونها بوده به آمریکا میرن تا بازهم آمریکا قوی ترین کشور جهان باقی بمونه. بطور مثال همون حکومت مشروطه ما که آمریکا دخلش رو آورد. و الان بسیاری از بهترین های این مملکت در آمریکا و بعضی کشورهای آزادتر و دموکرات تر و دارای اقتصاد بهتر دنیا هستن.
البته بنظر میرسه بالاخره اشتباهات و ظلم و فساد زیاد این حکومت (بیشتر در عرصهء خارجی) باعث شده که زیر پای خودشون خالی بشه که داره خودش رو در بحران اقتصادی و مسائل دیگه و اشتباهات بزرگ ساختاری نشون میده. اما شک دارم آمریکا به این زودیها به حدی تضعیف بشه که دیگه بهش نشه گفت یکی از قویترین و غنی ترین کشورهای دنیا. اونقدری سرمایه های انسانی و ساختاری و علمی و مالی در اونجا هست که بعیده به این سادگی از بین بره.
علیرضا حسن زاده
یک شنبه 06 شهریور 1390, 13:22 عصر
مثل بانک ها که شبکه های اختصاصی مبتنی بر اتصال ماهواره خودشان را دارند، و خیلی هم براشون گرون تموم میشه.
با کدوم ماهواره؟؟
shahab_ksh
یک شنبه 06 شهریور 1390, 15:59 عصر
اینترنت هشتاد درصد در لبنان ارزان تر شد (http://barnamenevis.org/itna.ir/vdcbzfb8.rhb95piuur.html)
من بد بین نیستم به مدیران ایرانی چه بسا اگه نوعی نگاه نبود ما در صدر کشورهای پیشرفته در اینترنت بودیم - و فقط اینترنت رو ارتش سایبری نمیدیدیم !
به هر حال خجالت عرق شرم میریزه پیش بعضی از نگاهها
_behnam_
یک شنبه 06 شهریور 1390, 16:28 عصر
دوستان, هدف از این کارا چیه؟!
چرا دارن کم کم مارو توی ایران قرنطینه میکنن؟
امکان داره تلفن ملی هم واسمون تا چند سال دیگه بزارن؟؟؟؟(بنام تلفان :قهقهه:)
ParsaNM
یک شنبه 06 شهریور 1390, 16:49 عصر
شرمنده دوستان .. من خيلي اطلاعات ندارم ولي اينطور که ديدم همين روش الان يک يکسالي هست که در دبي پياده سازي شده ... بهش ميگن نوود.. داخل خود دبي سرعت اينترانت بالاي 8 مگ هستش البته فقط براي کساني که در دبي هستن ... مثلا اگر يه سرور تو دبي داشته باشي و هر کس از دبي بخواد بهش وصل بشه با سرعت بالا بهش وصل ميشه و سرورهاي ديگه با سرعت پايين... اين اولين راه براي افزايش سرعت در شبکه داخل کشور هستش ...!
به نظر خيلي خوب مي رسه .. فکر کن هر کاري که در اينترنت داري و به سرورش داخل کشور هستش سرعتش خيلي خيلي خيلي بالاست ... و باعث ميشه پهناي باند زيادي که توسط اين سرورها از پهناي باند کل ايران اشغال ميشد آزاد بشه ..! اين يعني اينترنت پرسرعت تر براي کليه کاربران ...!
درسته که اين گزينه مطلوب نيست و بهترين گزينه نيست ولي اي وضع موجود بهتره ...!
joker
یک شنبه 06 شهریور 1390, 17:22 عصر
یک نکته ای به نظرم اومد که کلا بحث را عوض میکنه اونم اینه که این طرح بستر پر سرعت داخلی اگه اجرا بشه بازم فرقی نداره اسمش اینترانت باشه یا اینترنت!
وقتی سایتی داخل کشور باشه ، عمل روتینگ در داخل روترهای کشور انجام میشه و اصلا بیرون نمیره که پهنای باند خروجی اینترنت را اشغال کنه !!!!
کشورها چیزی به نام خرید پهنای باند ندارند ، تنها چیزی که میخرند مجوز BGP روت هست و رنج ip و تضمین روتینگ صحیح بین core router ها را و انتقال دیتا بین روترهای دیگرکشورها را میدن و البته هزینه های که حکم شارژ ماهیانه نگهداری یک ساختمان را داره ( محدوده آسیا از ripe این سرویسها را میگیرن ) ( توی ایران مخابرات زیرساخت به عنوان بک بن مادر و شرکت مخابرات و ICP ها به عنوان زیر مجموعه این کارو میکنن )
شما هرچقدر روترهای اصلیت در خروجی قدرت انتقال بیشتری داشته باشند ، به مراتب پهنای باند پشت سرش هم زیاد میشه ( تا حداکثر مقدار ورودی از فیبرهای نوری بین المللی که در اختیارش هست )
اصلا اینترنت یعنی این .
اگه قرار باشه این بستر پرسرعت برای همه آماده بشه ، باز هم متوجه نمیشم چرا از الان دو اسمیش کردند :متفکر:
_behnam_
یک شنبه 06 شهریور 1390, 22:31 عصر
باز هم متوجه نمیشم چرا از الان دو اسمیش کردند
هرچی که هست به سود خودشونه 100% , هیچیش به ما نمیرسه فقط ما یه چیزایرو شاید از دست بدیم :چشمک:
ParsaNM
دوشنبه 07 شهریور 1390, 11:06 صبح
هرچی که هست به سود خودشونه 100% , هیچیش به ما نمیرسه فقط ما یه چیزایرو شاید از دست بدیم
دوست عزيز اونهايي که ميگي کيا هستن ...؟ اگه منظورت کسايي هستن که اينترنت رو در اختيارت مي ذارن بايد بدوني که اونها که اينترنت رو براي خونه خودشون که نمي خوان براي استفاده من و تو و ارتباط مجازي بين کليه ارگانها و دستگاههاي داخل کشور و خارج از کشور مي خوان که اينترنت من و تو توش گم ميشه ... کوچيکش من و تو هستيم ...! پس هر کاري براي بهبود وضع موجود انجام بشه براي من و تو هم خوبه ... مطمئن باش ..!
FastCode
دوشنبه 07 شهریور 1390, 21:33 عصر
دوست عزيز اونهايي که ميگي کيا هستن ...؟ اگه منظورت کسايي هستن که اينترنت رو در اختيارت مي ذارن بايد بدوني که اونها که اينترنت رو براي خونه خودشون که نمي خوان براي استفاده من و تو و ارتباط مجازي بين کليه ارگانها و دستگاههاي داخل کشور و خارج از کشور مي خوان که اينترنت من و تو توش گم ميشه ... کوچيکش من و تو هستيم ...! پس هر کاري براي بهبود وضع موجود انجام بشه براي من و تو هم خوبه ... مطمئن باش ..!
ممکنه یک نمونه مثال بزنید که دولت به فکر بهبود وضع موجود در صنعت کامپیوتر بوده باشه؟
این دولت به فکر صنعت نفت خودش هم نیست.به نظر شما به اینترنت و اونترنت ما فکر می کنه؟
A B C D
دوشنبه 07 شهریور 1390, 23:06 عصر
الان میخواستم اولین آرشیو تاریخی از سایت ویکیپدیا رو ببینم که با صفحهء فیلترینگ مواجه شدم.
ببینید واسه شما هم فیلتره؟: http://web.archive.org/web/20010727112808/http://www.wikipedia.org/
بنظر شما واسه چی فیلتره؟
ParsaNM
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 13:02 عصر
ممکنه یک نمونه مثال بزنید که دولت به فکر بهبود وضع موجود در صنعت کامپیوتر بوده باشه؟
این دولت به فکر صنعت نفت خودش هم نیست.به نظر شما به اینترنت و اونترنت ما فکر می کنه؟
ببين عزيز ..
در صنعت کامپيوتر به نظر من خيلي کارها انجام شده ... مثلا همين پارکهاي فناوري ، اينترنت ملي يا همون نود بين اللمل، راه اندازي سازمان ارتباطات و فناوري (که الان خيلي راحت مي توني از هر نقطه ايران به هر نقطه حتي روستاها با کمترين هزينه نود برقرار کني) و خيلي هاي ديگه که واقعا با عث ميشه ارتباط سريع و ايمن داشته باشي در ايران و بالطبع خارج از ايران ..
در مورد سوال دومت هم بايد بگم که صنعت نفت با کامپيوتر فرق ميکنه من در اون مورد تخصص ندارم و در موردش هم صحبت نمي کنم ولي دوست من اينقدر مي دونم که کامپيوتر با نفت خيلي فرق ميکنه و اونهاي که شما ميگين و فکر ميکني نشستن تا حق تو رو تو اينترنت بخورن تو نفت مطمئنا راحتتر از پسش بر ميان تا تو کامپيوتر..!
_behnam_
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 13:45 عصر
ببين عزيز ..
در صنعت کامپيوتر به نظر من خيلي کارها انجام شده ... مثلا همين پارکهاي فناوري ، اينترنت ملي يا همون نود بين اللمل، راه اندازي سازمان ارتباطات و فناوري (که الان خيلي راحت مي توني از هر نقطه ايران به هر نقطه حتي روستاها با کمترين هزينه نود برقرار کني) و خيلي هاي ديگه که واقعا با عث ميشه ارتباط سريع و ايمن داشته باشي در ايران و بالطبع خارج از ايران ..
در مورد سوال دومت هم بايد بگم که صنعت نفت با کامپيوتر فرق ميکنه من در اون مورد تخصص ندارم و در موردش هم صحبت نمي کنم ولي دوست من اينقدر مي دونم که کامپيوتر با نفت خيلي فرق ميکنه و اونهاي که شما ميگين و فکر ميکني نشستن تا حق تو رو تو اينترنت بخورن تو نفت مطمئنا راحتتر از پسش بر ميان تا تو کامپيوتر..!
من نمودم چرا شما سنگ اینارو به سینه میزنید , حقیقتش ما که خیری ندیدیم ازشون, اما شاید شما دیده باشید پس امیدوارم همیشه نظرتون در موردشون همین باشه
returnx
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 15:17 عصر
بنظر شما واسه چی فیلتره؟
کاملا مشخصه، چون برای شما بهتره که این صفحه رو نبینی!!:چشمک:
soft-c
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 18:45 عصر
کاملا مشخصه، چون برای شما بهتره که این صفحه رو نبینی!!:چشمک:
شایدم به خاطره اینه که ما ایرانی ها تا یک مطلب را می بینیم سریعا آنرا قبول می کنیم (مخصوصا اگر این مطلب را خارج از کشور بیان کرده باشند !!!!!) و حتی حاضر نیستیم در مورد اون مطلب یک تحقیق کوچک از منابع مختلف (چه موافق و چه مخالف) انجام بدیم .
تازه بمونه که ما ایرانی ها در همه چیز از جمله صنعت نفت متخصصیم !!!!! (دلیل :
ممکنه یک نمونه مثال بزنید که دولت به فکر بهبود وضع موجود در صنعت کامپیوتر بوده باشه؟
این دولت به فکر صنعت نفت خودش هم نیست.به نظر شما به اینترنت و اونترنت ما فکر می کنه؟ یک نفر متخصص کامپیوتر در مورد نفت نظر میده و .... )
soft-c
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 19:02 عصر
چرا ما نمیتونیم آمریکایی ها رو تحریک کنیم تا حکومت خودشون رو سرنگون کنن؟
جالب نیست؟
اونا راحت با روشهای نرم حکومتهای دیگه رو متزلزل میکنن و مردم جاهای دیگر جهان رو تحت کنترل خودشون قرار میدن، اما کسی نمیتونه این رو بر علیه خودشون بحد کافی اعمال کنه.
اینا همش بخاطر ساختار حکومت و طرز تفکر و ساختار اجتماعی اونهاست.
نمیدونم چند سال آمریکا زندگی کرده ای و یا تحقیق کرده ای که اینقدر راحت صحبت می کنی (این هم یکی از خاصیت های ما ایرانی ها است که هر کس بر اساس عقل خودش مطلب را تایید یا تکذیب می کند )
ولی تا آنجا که ما می دانیم خیلی از آمریکا ییها حتی اطلاعی از سیاست ندارند و تا وقتی که تامین باشند به کسی کاری ندارند .
فکر کنم برای همین هم هست که آمریکا مجبور است کشوره ای دنیا را نا امن کند تا کمترین فشار را تحمل کند .
دوم اینکه تمامی توانی که آمریکا به دست آورده است فقط به یک علت است و آن تلاش است و فقط تلاش . چیزی که ما ایرانی ها با آن غریبه هستیم (چون ما ملت کورش هستیم و البته فقط اسم آن را به یدک می کشیم )
جان اف کندی در دوره ای که امریکا دچار بحران اقتصادی شده بود یک جمه داشت که خیلی در آمریکا معروف است :
امروز روزی نیست که بگوییم دولت چه کاری می توامند برای ما بکند ، با بگوییم من چه کاری می توانم برای دولت بکنم .
تشکر
returnx
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 20:30 عصر
شایدم به خاطره اینه که ما ایرانی ها تا یک مطلب را می بینیم سریعا آنرا قبول می کنیم (مخصوصا اگر این مطلب را خارج از کشور بیان کرده باشند !!!!!) و حتی حاضر نیستیم در مورد اون مطلب یک تحقیق کوچک از منابع مختلف (چه موافق و چه مخالف) انجام بدیم .
تازه بمونه که ما ایرانی ها در همه چیز از جمله صنعت نفت متخصصیم !!!!! (دلیل : یک نفر متخصص کامپیوتر در مورد نفت نظر میده و .... )
متاسفانه طبق قوانین سایت نمیتونم پاسخی به اظهارات بی پایه و اساس شما بدم...
موفق باشید.../
FastCode
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 23:38 عصر
واقعاً با این طرز فکرتون همون بهتر که اصلاً همش رو ببندن.
_behnam_
جمعه 18 شهریور 1390, 20:06 عصر
شایدم به خاطره اینه که ما ایرانی ها تا یک مطلب را می بینیم سریعا آنرا قبول می کنیم (مخصوصا اگر این مطلب را خارج از کشور بیان کرده باشند !!!!!) و حتی حاضر نیستیم در مورد اون مطلب یک تحقیق کوچک از منابع مختلف (چه موافق و چه مخالف) انجام بدیم .
شاید 100% نه اما من خودم اکثر خبرها یا هرچیزه دیگه ای از اینترنت یا به قول شما مطلب خارج کشور رو دیدم صحت داشته :چشمک: در حالی که خبر داخلی اصلا به روی خودشم نمیاره :قهقهه:
اگه هم این حرف درست باشه !!
شایدم به خاطره اینه که ما ایرانی ها تا یک مطلب را می بینیم سریعا آنرا قبول می کنیم
خوب پس به این منظور صفحه فیلتر میشه که ما نتونیم ببینیمشو خودمون تصمیم بگیریم (می بینید ما حتی قدرت تصمیم گیری نداریم و قبلا جای ما تصمیم گیری شده)
ماشاالله هزار ماشااله اینقدر سرگرمی و تفریح زیاد داریم دارن اینترنت رو کم کم از چنگمون در میارن که مبادا اون سرگرمیا رو دستمون باد کنه
speeed
جمعه 18 شهریور 1390, 23:46 عصر
جالبه دو طرز فکر مختلف دارن نظر میدن و همون جنجال های همیشگی
ولی دوستان یه چیزی که من متوجه شدم اینه با این کارشون دیگه سایت هایی که میخواستن ف ی ل ت ر کنن را به طور کلی از دسترسی کشوری خارج کردند و به نظر میاد اینطوری باشه:عصبانی++:
ولی یه چیزم بگم که ما جوانان ایرانی هر چی برامون محدودیت گذاشتن بیشتر پیشرفت کردیم و مطمئن باشید اگر اون طوری بشه مطمئن باشید یه فکری به حالش میکنیم
حالا باید بشنیم و صبر کنیم و اطلاعات خودمون در مورد شبکه اینها ببریم بالا که فردا روزی بتونیم حرفی برای زدن داشته باشیم :لبخند:
فقط یه چیز را بدونم هیچکی توی هیچ جای دنیا نمیتونه ما را محدود کنه چون ما چیزی که میخواییم میشه :تشویق:
FastCode
شنبه 19 شهریور 1390, 01:23 صبح
جالبه دو طرز فکر مختلف دارن نظر میدن و همون جنجال های همیشگی
ولی دوستان یه چیزی که من متوجه شدم اینه با این کارشون دیگه سایت هایی که میخواستن ف ی ل ت ر کنن را به طور کلی از دسترسی کشوری خارج کردند و به نظر میاد اینطوری باشه:عصبانی++:
ولی یه چیزم بگم که ما جوانان ایرانی هر چی برامون محدودیت گذاشتن بیشتر پیشرفت کردیم و مطمئن باشید اگر اون طوری بشه مطمئن باشید یه فکری به حالش میکنیم
حالا باید بشنیم و صبر کنیم و اطلاعات خودمون در مورد شبکه اینها ببریم بالا که فردا روزی بتونیم حرفی برای زدن داشته باشیم :لبخند:
فقط یه چیز را بدونم هیچکی توی هیچ جای دنیا نمیتونه ما را محدود کنه چون ما چیزی که میخواییم میشه :تشویق:
لطفاً با این پست هاتون همین یک سایت فارسی رو که من میرم فیل*تر نکنید تا ببینیم چی میشه.(وسط فیلم صحبت نکنید.چند ماهه دولت کمدی بازی نمیکرده, حالا سر ذوق اومده)
antimalware
شنبه 19 شهریور 1390, 02:03 صبح
به عنوان یک برنامه نویس برای جامعه برنامه نویسان ایران متاسفم که اینقدر ... افتاده است که نشسته بحث می کنه
ما برنامه نویس های ایرانی جز ادعا کردن هیچ دانش دیگری نداریم ،
با این که خودمون رو خدای تکنولوژی می دانیم ولی وقتی یک قانونی داره تصویب میشه قدرتمون از خدای تکنولوژی تبدیل به خیار شور میشه.
برای خودمون متاسفم که نشستیم به جای این که مقابله کنیم با عدم قانون شکنی مانند حقوق نرم افزار و تولید کننده وکپی رایت...
نشستیم منتظریم که ببینیم چی می شه و چه قانونی تصویب میشه
آیا این قانون برای ما خوبه ؟ یا بده ؟ اگر بده که سعی می کنیم یک جوری بپیچونیمش و....
واقعا که زرشک
آقایون
باید یاد بگیرد که از حقوق خودتون دفاع بکنید ، اینترنت و صنعت نر م افزار ، زیر ساخت زندگی ماست
پس شما ها کی می خواید اینا رو متوجه بشید آخه ؟
من یک پیشنهاد خوب دارم
ما یک اتحادیه غیر انتقاعی تشکیل بدیم و همه شرکت ها درش عضو بشوند و همه برنامه نویس ها هم به عضویت اون در بیایند.
مثل اتحادیه کارگری که همه جا دنیا دارند ، اتحادیه فوتبالیست ها ، انجمن پزشکان ، ...
کاملا در چارجوب قانون ولی به صورت خصوصی
باید یاد بگیرم که از حقوق خودمون بتونیم دفاع بکنیم ، وگرنه آخر عاقبتمون همه ما گدایی داداش من ،
می توایند انتخاب کنید ، این راهی که گفتم یا عقب موندگی واسه همیشه www.geda.com (http://www.geda.com/)
من ایدش رو دادم ، اجرا از شما
خوش بگذره
A B C D
شنبه 19 شهریور 1390, 08:52 صبح
نمیدونم چند سال آمریکا زندگی کرده ای و یا تحقیق کرده ای که اینقدر راحت صحبت می کنی (این هم یکی از خاصیت های ما ایرانی ها است که هر کس بر اساس عقل خودش مطلب را تایید یا تکذیب می کند )
ولی تا آنجا که ما می دانیم خیلی از آمریکا ییها حتی اطلاعی از سیاست ندارند و تا وقتی که تامین باشند به کسی کاری ندارند .
خب تقریبا نیازی هم ندارند.
چون نظام آمریکا درجهء بالایی از لیبرالیسم دارد و سرمایه داری هم هست.
اگر این نظام برود چه نظامی بجایش بیاید که بهتر باشد و اگر مردم نتوانستند تحت این نظام کامیاب شوند، چه نظامی بیاید که مردم را کامیاب کند؟ جمهوری اسلامی؟!
واقعیت اینست که دلیلی برای تغییر نظامهایی مثل نظام ایالات متحده وجود ندارد، چون در حال حاضر و در طول تاریخ گزینه ای بهتر از آن وجود ندارد. یعنی هر نظام دیگری که بیاید بالاخره در مجموع چیزهای بیشتری را از مردم خواهد گرفت. مثلا آزادیشان را. و حتی اقتصاد را هم در نهایت و در کل بهبود نخواهد داد.
یک وقتی آدم انقلاب میکند در حد تغییر حکومت، که نظام بهتر و پیشرفته تری را درنظر دارد که آزادی و شخصیت بیشتری به انسان میدهد. آیا شما جایگزین بهتری برای نظام ایالات متحده سراغ دارید؟ ما نهایتا باید آنرا پاکسازی و تکمیل کنیم و دموکراسی و لیبرالیسم را به نقطهء کمال و فراگیر بودن آن در تمام ابعاد حکومت برسانیم، نه اینکه براندازی اش کنیم.
ضمنا تودهء مردم آمریکا شاید سطح بالایی نداشته باشند و عدهء زیادی بی خبر و احمق داشته باشند، اما فراموش نکنید درمقابل بسیاری از انسانهای قوی و بزرگی که در جهان ممتاز هستند نیز در آمریکا هستند. آمریکا بهترین های دنیا را دارد. خیلی بیشتر از هر کشور دیگری. دانشمندان بزرگ. انسانهای آزاده و با شهامت. انسانهایی جنگنده. انسانهای فرهیخته. باهوش ترین های جهان.
آزادی آمریکا باعث جذب این افراد و قوی تر شدن روز افزون آن شده است.
بقولی میگویند ماهیت واقعی آمریکا آزادیهای مدنی آنست. و میهن پرستی، به معنای حفاظت از این آزادیهاست.
امروز روزی نیست که بگوییم دولت چه کاری می توامند برای ما بکند ، با بگوییم من چه کاری می توانم برای دولت بکنم .
تشکر
بد نگفته.
چون آزادی و دموکراسی به آسانی بدست نمی آید و باید از آنها محافظت کرد.
اگر حکومتی واقعا از آن مردم باشد، اگر واقعا دستاورد آنها باشد، باید از آن پاسداری کنند.
ولی اگر چنین حکومتی نبود یا بعدا فاسد شد، دلیلی برای وفاداری و فداکاری وجود ندارد.
البته این گفته به این معنا نیست که لزوما باید حکومتهای دیگر را براندازی کرد. بطور مثال حکومت فعلی ما هم بنظر بنده خودش یک دستاورد بزرگ است و نسبت به نظام شاهنشاهی یک پیشرفت بزرگ رو به جلو محسوب میشود، و کاری که باید کرد تلاش در جهت اصلاح و تکمیل و تغییر آن بر اساس تشخیص و خواست خودمان است، نه انقلابی دیگر و دست آخر هم بخاطر جهل و عدم ظرفیت مردم یک عده بیایند و آنرا بنام و طبق نظر خودشان شکل بدهند. درحال حاضر شرایط لازم برای چنین حرکتهای رادیکالی وجود ندارد و نتیجهء یک واپاشی دیگر میتواند فاجعه بار باشد.
_behnam_
شنبه 19 شهریور 1390, 12:01 عصر
برای خودمون متاسفم که نشستیم به جای این که مقابله کنیم با عدم قانون شکنی مانند حقوق نرم افزار و تولید کننده وکپی رایت...
نشستیم منتظریم که ببینیم چی می شه و چه قانونی تصویب میشه
آیا این قانون برای ما خوبه ؟ یا بده ؟ اگر بده که سعی می کنیم یک جوری بپیچونیمش و....
واقعا که زرشک
مملکت ما هنوز به درجه ای نرسیده که ما بتونیم توش تصمیم بگیریم یا با تصمیماتی که گرفته میشه مقابله کنیم ( در این صورت میشیم منـ...فق) که فکر نکنم هیچ وقتم چنین اتفاقی بیوفته
این حرفایم که ما داریم میزنیم کشکه!! هیچ فایده ای هم نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.