View Full Version : سوال: امکان تکراری بودن شماره سریال CPU و motherboard در لپ تاپ ها وجود دارد و راه حلش چیست؟
baharii
چهارشنبه 29 تیر 1390, 13:15 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
با وجود اینکه اکثر تایپیک های پیشین مربوط به سوالمو خوندم اما به یه نتیجه کلی و قطعی نرسیدم
آیا امکان تکراری بودنprocessor ID و mother board serial number در سیستم های چند هسته ای به خصوص در لپ تاپ ها وجود دارد؟
و آیا راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟
آیا مشخصه یکتا در cpu وجود ندارد تا از اون در تولید قفل استفاده کرد؟
Nima NT
چهارشنبه 29 تیر 1390, 14:10 عصر
در مورد شماره سریال CPU بله این امکان وجود داره ولی در مورد برد سیستم خیر و متاسفانه راه حلی جز ترکیب استفاده از قطعات نداره که شما از چندین قطعه بعلاوه شماره سریال CPU برای تولید کد سخت افزاری استفاده کنید. مشخصه یکتا در CPU وجود داره ولی برنامه ای وجود نداره که بتونه صحیح اون رو استخراج کنه البته بماند که تکراری بودن شماره سریال عمدتا" در Intel رخ میده تا AMD.
joker
چهارشنبه 29 تیر 1390, 18:00 عصر
من جاي تو بودم وقتمو روي cpu - mainboard اصلا نميزاشتم
بسياري از سيستم ها مقادير اشتباه بهت ميدن يا اصلا نميدن يا مشابه ميدن ( نزديك 98% )
از سريال هارد استفاده كن تقريبا از همه مطمئن تره در اين مورد دستيابي به كد يكتا براي هر سيستم.
Nima NT
چهارشنبه 29 تیر 1390, 18:17 عصر
از سريال هارد استفاده كن تقريبا از همه مطمئن تره در اين مورد دستيابي به كد يكتا براي هر سيستم.
و البته از همه خطرناک تر ، با یه هوک میشه شبیه سازیش کرد ، البته در مقابل اساتیدی چون شما بنده جایی نداره حرف بزنم ولی بهتر هستش از ترکیب همشون استفاده بشه ، من خودم که این کار رو انجام میدم.
baharii
چهارشنبه 29 تیر 1390, 19:12 عصر
منظورتون از سریال هارد چیه؟
سریال هارد فیزیکی رو میگید؟
baharii
چهارشنبه 29 تیر 1390, 19:13 عصر
من جاي تو بودم وقتمو روي cpu - mainboard اصلا نميزاشتم
بسياري از سيستم ها مقادير اشتباه بهت ميدن يا اصلا نميدن يا مشابه ميدن ( نزديك 98% )
ممنون از پاسختون ولی با توجه به مطالبی که من تو همین سایت خوندم استفاده از سریال هارد توصیه نشده!!
"بسياري از سيستم ها مقادير اشتباه بهت ميدن يا اصلا نميدن يا مشابه ميدن ( نزديك 98% )"
و ممنون میشم اگه در این مورد بیشتر توضیح بدید:متفکر:
مگه سریال main board یونیک نیست؟یعنی امکان به دست اوردن مقدار درستش وجود نداره؟!
joker
سه شنبه 04 مرداد 1390, 00:42 صبح
هوك كردن چه يك تابع چه بيشتر :) بنا به اون باشه فرقي توي امنيت نداره ، ولي بحث يكتا بودنش كه ميشه ، روي مادربرد و سي پي يو اصلا حساب نكنه.
vcldeveloper
سه شنبه 04 مرداد 1390, 12:12 عصر
مگه سریال main board یونیک نیست؟هیچ تضمینی برای یکتا بودن سریال یک قطعه سخت افزاری وجود نداره، مگر MAC Address کارت شبکه، که اون هم با یک تقریب مناسب، میشه گفت یکتا هست، نه صد در صد. البته همون هم با راهکارهایی قابل تغییر یا شبیه سازی توسط کاربر هست. برای تولید کد یکتا از یک سیستم نباید روی سریال هیچ قطعه ایی به تنهایی حساب باز کنید، بلکه باید داده های مختلف به دست آمده از اون سیستم (مثل سریال چند قطعه یا سایر داده های موجود) را به نحوی با هم ترکیب کنید که بشه با تقریب مناسبی گفت کد به دست آمده یکتا ست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.