View Full Version : سوال در مورد اکسس
fahimeh.n
چهارشنبه 29 تیر 1390, 14:09 عصر
خسته نباشین
من توی اکسس یه فیلدی لازم دارم 9 رقمی از نوع nember که 6 رقم اول ثابت باشه و سه رقم بعدی به طور اتوماتیک از یه فیلد دیگه که کاربر توی فرم وارد میکنه برداشته بشه. چطوری اینکار انجام بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید
mehdiqwerty
چهارشنبه 29 تیر 1390, 14:17 عصر
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه سوالتونو در قالب یه فایل ارائه بدین بهتر میشه راهنمایی کرد
linktaz
چهارشنبه 29 تیر 1390, 14:50 عصر
خسته نباشین
من توی اکسس یه فیلدی لازم دارم 9 رقمی از نوع nember که 6 رقم اول ثابت باشه و سه رقم بعدی به طور اتوماتیک از یه فیلد دیگه که کاربر توی فرم وارد میکنه برداشته بشه. چطوری اینکار انجام بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید
از طریق mask گذاری بروی تیبل خودتون میتونید این کارو انجام بدید.به فایل نمونه توجه کنید
fahimeh.n
چهارشنبه 29 تیر 1390, 14:58 عصر
از طریق mask گذاری بروی تیبل خودتون میتونید این کارو انجام بدید.به فایل نمونه توجه کنید
مرسی از کمکتون
سه فیلد آخر رو چطور میتونم از یه تکست باکس دیگه که کاربر وارد میکنه بردارم ؟
و یا امکانش هست که بعد از 6 رقم اول که ثابت وارد میشه رقم بعد از اون به صورت auto number باشه؟
fahimeh.n
چهارشنبه 29 تیر 1390, 15:17 عصر
ممنون میشم کمکم کنید؟
fahimeh.n
پنج شنبه 30 تیر 1390, 08:02 صبح
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
linktaz
پنج شنبه 30 تیر 1390, 09:53 صبح
مرسی از کمکتون
سه فیلد آخر رو چطور میتونم از یه تکست باکس دیگه که کاربر وارد میکنه بردارم ؟
و یا امکانش هست که بعد از 6 رقم اول که ثابت وارد میشه رقم بعد از اون به صورت auto number باشه؟
سلام .در مورد سوال اولتون
توی فر متون یه تکس باکس بذارید و کنترل سورس اون رو فیلد مورد نظر در تیبل مربوطه قرار دهید
اما سوال دومتون
وقتی که شما نوع فیلد رو autonumberمیذارید دیگه نمیتونید براش mask تعریف کنید
موفق باشید
fahimeh.n
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:28 عصر
سلام .در مورد سوال اولتون
توی فر متون یه تکس باکس بذارید و کنترل سورس اون رو فیلد مورد نظر در تیبل مربوطه قرار دهید
موفق باشید
اونوقت 6 رقم اول که میخوام ثابت باشه رو چیکار کنم؟
Ghanian
پنج شنبه 30 تیر 1390, 14:34 عصر
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم
فكر ميكنم يك راه ساده، استفاده از كنترل سورس جعبه متني است كه قرارست حاوي نه رقم باشد. بدين صورت:
اگر جعبه متن حاوي عدد سه رقمي اسمش txt3Digit باشد در كنترل سورس جعبه متن 9 رقمي بنويسيد:
="123456" & txt3Digit
به جاي عدد 123456 عدد ثابت مورد نظر خود را بنويسيد.
در صورتيكه بخواهيد عدد جعبه متن سه رقمي به صورت خودكار درج شود لازمست كه يك مقدار كد بنويسيد.
fahimeh.n
شنبه 01 مرداد 1390, 08:31 صبح
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم
فكر ميكنم يك راه ساده، استفاده از كنترل سورس جعبه متني است كه قرارست حاوي نه رقم باشد. بدين صورت:
اگر جعبه متن حاوي عدد سه رقمي اسمش txt3Digit باشد در كنترل سورس جعبه متن 9 رقمي بنويسيد:
="123456" & txt3Digit
به جاي عدد 123456 عدد ثابت مورد نظر خود را بنويسيد.
در صورتيكه بخواهيد عدد جعبه متن سه رقمي به صورت خودكار درج شود لازمست كه يك مقدار كد بنويسيد.
ممنون از کمکتون. میشه لطف کنین کدی که برای خودکار بودن لازم هست روبرام بزارین
Ghanian
یک شنبه 02 مرداد 1390, 01:34 صبح
به نام خدا
سلام بر شما
فرض ميكنيم كه سريال 3 رقمي را در يك فيلد مستقل در جدولي نگهداري ميكنيم (مثلاً فيلد Serial در جدول TblRows). همچنين فرض ميكنيم كه سريال مورد نظر با طول ثابت ذخيره ميشود. يعني عدد 3 به صورت 003 و عدد 11 به صورت 011 ذخيره ميشود.حال كدي شبيه به كد زير را بايد در رويداد on open فرم مورد نظر نوشت:
Dim sLastSerial as string
sLastSerial =Nz(Dmax("Clng(Serial)", "TblRows"),0) + 1
'در خطوط زير طول سريال را به طول ثابت مورد نظر ميرسانيم:
While len(sLastSerial) < 3
sLastSerial = "0" & sLastSerial
Wend
txt3Digit = sLastSerial
در صورتيكه به جاي سريال سه رقمي، سريال نه رقمي در فيلد ذخيره ميشود بايد كد پيدا كردن سريال آخر به شكل زير تغيير كند:
sLastSerial =Nz(Dmax("Clng(Right(Serial,3))", "TblRows"),0) + 1
موفق باشيد.
linktaz
یک شنبه 02 مرداد 1390, 20:31 عصر
اونوقت 6 رقم اول که میخوام ثابت باشه رو چیکار کنم؟
با تشكر از دوست عزيزم كه جواب حرفه اي تري دادند عرض كنم كه شما وقتي به فيلدتون mask بديد اين مشكل حل ميشه.اگر هم روي فيلد تكس باكستون هم mask بديد فرقي نميكنه بازم 6 رقم اول ثابت ميمونه.
dadsara
دوشنبه 03 مرداد 1390, 09:25 صبح
سلام
دوست عزیز سوالی که به ذهن متبادر می شود این است که اگر 6 رقم اول ثابت است که چرا آنرا به مقدار ورودی اضافه و ذخیره می کنید
اگر قصد نمایش آنرا دارید که می توانید در ریپورت مقدار ذخیره شده را به مقدار پیش فرض مورد نظر جمع کنید و به کاربر نمایش دهید بدون اینکه آنرا ذخیره کرده باشید
ولی اگر اصرار بر اینکار اشته باشید می توانید به روش زیر عمل کنید
1- در یک تکست باکس مقدار مورد نظر را از کاربر دریافت کنید
2- در هنگام ذخیره کردن آنرا با مقدار پیش فرض جمع کنید
3- سپس آنرا ذخیره کنید
fahimeh.n
دوشنبه 10 مرداد 1390, 10:53 صبح
ممنون از کمکتون
alimsoltani
یک شنبه 22 بهمن 1391, 20:58 عصر
با سلام
آيا در اكسس امكان وجود دادرد كه نام فيلد هارا به زبان فارسي نوشت و ذخيره كرد ؟؟؟
چون من نام فيلد ها را به فارسي نوشتم و بعد خواستم كه ذخيره كنم نتوانستم نمي دانم چرا لطفا من را راهنمائي نمايي كنيد.
لطفا پاسخ را به ايميلم ارسال نمائيد
با تشكر
Ali.m.soltani244967@gmail.com
mahdytaherian
دوشنبه 23 بهمن 1391, 20:37 عصر
با سلام
همجین امکانی وجود دارد ولی درهنگام کار و محیط کد نویسی به مشکل بر خواهید خورد بهتر است در هنگام ایجاد فیلد برای کپشن آن نام فارسی تعیین کنید با این روش به خواسته خود میرسید
محیط برنامه عمومی هست و جواب نیز عمومی !!!!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.