ورود

View Full Version : نوشتن در تکست باکس در حالت password

3PEHR70
پنج شنبه 30 تیر 1390, 13:37 عصر
سلام
من یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
در صفحه لوگین سایتم میخوام در تکست باکس های نام کاربری و رمز ورود بنویسم تا کاربر متوجه بشه که کدوم تکست باکس برای نام کاربریه وکدوم برای رمز
در مورد تکست باکسی که مربوط به نام کاربری هست مشکلی نیست و راحت میشه خاصیت text رو گذاشت نام کاربری
ولی مشکل توی تکست باکس پسورده یعنی وقتی خاصیت password char تکست باکسو ستاره (یا هر کاراکتری میذارم) دیگه هر چیزی که در خاصبت text می نویسم موقع ران کردن توی تکست باکس مربوط به رمز چیزی نمایش نمیده
و این که میخوام موقعی که روی تکست باکس کلیک می کنم متن داخلش پاک بشه و کاربر بتونه رمز و ایمیلشو وارد کنه

http://s1.picofile.com/file/6873097582/a.png
ممنون میشم کمک کنید.

hjran abdpor
پنج شنبه 30 تیر 1390, 14:01 عصر
<html>
<head>
<title>ThaiCreate.Com Tutorial</title>
</head>
<body>
<form name="frmMain" action="" method="post">
<input type="text" name="txtName" size="50" value="Please input Name..." OnClick="this.value='';" style="text-align:center">
</form>
</body>
</html>

hjran abdpor
پنج شنبه 30 تیر 1390, 14:07 عصر
البته این یک نوعش بود.
تو اینترنت بگردی زیاد پیدا میشه .

3PEHR70
پنج شنبه 30 تیر 1390, 17:27 عصر
ممنون از کمکت . این تکست باکس پسورد رو چطوری درستش کنم ؟؟؟

hjran abdpor
پنج شنبه 30 تیر 1390, 18:06 عصر
خوب دوست عزیز موقعی که خاصیت آن را روی Password تنظیم میکنی بنا به نوع کاراکتر وارده شده اون نشان داده میشه مثل ستاره !!!!!!!!!! حالا مشکل شما کجاست !!! واضح بگید!!!!!!!!!

3PEHR70
پنج شنبه 30 تیر 1390, 21:07 عصر
میخوام که قبل از این که کاربر داخل تکست باکسِ رمز ، کاراکتری رو وارد می کنه داخل تکست باکس نوشته باشه "رمز عبور" و بعد که کلیک میشه روی تکست باکس متن پاک بشه و هر کاراکتری که زده میشه به صورت پسورد نمایش داده بشه .

hjran abdpor
جمعه 31 تیر 1390, 00:27 صبح
خوب دوست عزیز value را به رمز عبور تغییر بده و خاصیت textbox را اونجوری که گفتم ست کن .

<html>

<head>

<title>ThaiCreate.Com Tutorial</title>

</head>

<body>

<form name="frmMain" action="" method="post">

<input type="text" name="txtName" size="50" value="رمز عبور..." OnClick="this.value='';" style="text-align:center">

</form>

</body>

</html>

3PEHR70
جمعه 31 تیر 1390, 10:44 صبح
بازم ممنون . کمک بزرگی بود