PDA

View Full Version : چگونگی فروش نرم افزار به سازمانهای دولتی

bazardeh
پنج شنبه 30 تیر 1390, 18:46 عصر
سلام خدمت همه اساتید محترم
یه سوال دارم
یه نرم افزار برای یک سازمان دولتی نوشتم و حالا برای فروش به آن سازمان آیا خود شخص من بدون هیچ شرکتی می توانم به آنها بفروشم یا نه
مدرک من در حال حاضر کاردانی است

من با یک شرکت صحبت کردم که این نرم افزار را به آن شرکت بفروشم و آن شرکت به آن سازمان
آیا برای من بهتر است یا خیر
با تشکر

ma.rad
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:00 عصر
درباره نرم افزاری که نوشتید بیشتر توضیح بدید
ولی به طور کلی حذف کردن واسطه بهتره

Felony
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:01 عصر
بستگی داره نرم افزار چی باشه و به چه بخشی از اونجا بخوای بفروشی ؟

اگر نرم افزار تحقیقاتی ، امنیتی و از این قبیل نرم افزار ها هست ( که احتمالا نیست ) با مدرک کاردانی ازت قبولش نمیکنن چون باید بره تو کمیسیون و بعد بری دفاعیه ارائه بدی که اونجا ازت مدرک کارشناسی ارشد میخوان ، خیلی هنر کنی با کارشناسی رازیشون کنی چون خودم چند وقت پیش اقدامی برای گرفتن کسر خدمت کردم ( البته تو وزارت دفاع ) که یک نرم افزار امنیتی بود و بعد از کلی دوندگی و تائید شدن نرم افزار گفتن تا مدرک کارشناسی ارشد ارائه ندی تائید نهایی نمیشه !

اگر نرم افزار مدیریت فلان بخش یا آرشیو و این قبیل چیزهاست اگر کمی زبون داشته باشی و راه و چاه بلد باشی و آشنا ( پ ا ر ت ی ) داشته باشی مستقیما هم میتونی تحویلشون بدی و برای خودت هم بهرته چون راه رو برای پروژه های بعدیت هموارتر میکنه .

اگر پروژه رو بفروشی به یک شرکت واسط اونها راحت تر میتونن با هم کنار بیان و مسئولیت های بعدی ( پشتیبانی و ... ) هم از گردن شما ساقط میشه ، فقط موقع قرارداد نوشتن حواسط باشه که ذکر کنی که پشتیبانی به عهده کی هست و به جزئیات دقت کن که بعضی از این دوستان خوب بلدن رس آدم رو بکشن .

موفق باشید .

ma.rad
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:02 عصر
نکته قابل توجه اینجاست که اگر شما نرم افزاری نوشتید حتما به شما سفارش دادن ،چرا میخواید واسطه ایجاد کنید:متعجب::متعجب:

bazardeh
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:11 عصر
تشکر از راهنمایی های شما

امنیتی نیست اون طور که شما می فرمائید اما یه کاری است که من نمونه اونو ندیم و کلی از کاغذ بازی های اونا که خودتون می دونید چقدر زیاده رو کم می کنه و به بعضی از کسانی که در صورت فروش به آن سازمان با اون در گیر میشن نشوم دادم از نرم افزار راضی بودن

فعلا من این نرم افزار رو پیش اونا نبردم و تازه تموم شده و با تحقیقاتی که من کردم این نرم افزار تکمیل کننده نرم افزار های دیگه انها خواهد بود

با تشکر اگر راهنمایی بفرمائید

bazardeh
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:12 عصر
این نرم افزار نیاز حتمی اونهاست (برای ایجاد اتوماسیون اداری) و سفارش مستقیم به من نشده فقط من فهمیدم که با این کار من کلی از کاغذ بازی ها و دست به قلم شدن ها کم می شود

Felony
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:25 عصر
دورادور تحقیق کنید ببینید نرم افزار رو مستقیم از خودتون تحویل میگیرن یا نه ، اگر آره که خودتون ارائه بدیدیش ؛ اگر نه اون شرکت واسط رو جلو بندازید و تو قرار داد ذکر کنید پشتیبانی نرم افزار با شما هست ، چون سود اصلی این نوع برنامه ها که به دست ارگان های دولتی میرسه بعد از بخش فروش ، بخش پشتیبانیشون هست .

bazardeh
پنج شنبه 30 تیر 1390, 19:36 عصر
جناب آقای تاجیک
نظر شما اینه که در هر دو صورت یا خودم فروختم یا با واسطه فروختم پشتیبانی نرم افزار را خودم به عهده بگیرم
چون این اولین کار رسمی منه به عنوان یک برنامه کاربردی چی شرایطی باید بزارم قراداد و نوع دریافت پول و... چگونه باید باشد
با تشکر

bazardeh
پنج شنبه 30 تیر 1390, 23:10 عصر
یه سوال دارم
یه نرم افزار برای یک سازمان دولتی (س پ ا ه) نوشتم و حالا برای فروش به آن سازمان آیا خود شخص من بدون هیچ شرکتی می توانم به آنها بفروشم یا نه

من با یک شرکت صحبت کردم که این نرم افزار را به آن شرکت بفروشم و بعد آن شرکت به آن سازمان بفروشد
با تشکراساتید محترم بزرگواری بفرمائید و منو راهنمایی کنید با تشکر

Felony
جمعه 31 تیر 1390, 15:09 عصر
نظر شما اینه که در هر دو صورت یا خودم فروختم یا با واسطه فروختم پشتیبانی نرم افزار را خودم به عهده بگیرم
بله ؛ البته قبلش همه شرایط رو بسنجید و ببینید میتونید پشتیبانی رو انجام بدید یا نه ، ممکنه برنامه رو به شهرستان های مختلف ارسال کنن و برای پشتیبانی نیاز به حظورتون در اون شهرستان باشه ( اجازه دسترسی به سیستم های اداری رو از طریق اینترنت بهتون نمیدن که بخواین غیر حظوری پشتیبانی کنید ) .

joker
شنبه 01 مرداد 1390, 01:03 صبح
شخصيي هم ميتونيد بفروشيد ، شركتي هم ميتونيد ، معمولا براي يك ليوان شير يك گاو نميخرن ، براي يك نرم افزار يك شركت ميشه ثبت كرد (حداكثر 2هفته اي) ولي پيشنهاد بهت اصلا نميكنم ( بعضي مواقع گير ميدن كه حتما شركت و شخص حقوقي بايد باشه )

به نظرم مبلغي كه فكر ميكني حقت هست را مشخص كن + مبلغي كه يك شركت بابت صدور فاكتور ازت ميگيره ، اون مبلغ را از طريق يكي از شركتهاي دوستانت اعلام كن.

در مواقعي كه نمونه مشابه وجود نداره ، هرجي تو بگي همونه :) بازار رقابتي نيست :)

پيوست : 99% ميگم ازت نميخرن :) حالا علتش را هم وقتي رفتي بفروشي ميفهمين :)

mr.zenith
شنبه 01 مرداد 1390, 02:04 صبح
سلام
دوست عزیز اگر شما این نقص را از خارج از شرکت فهمیدید حتما خودشان هم از داخل شرکت فهمیدن
فروختن نرم افزار به این راحتی نیست آن هم به یک جای رسمی.
معمولا این کار ها را شرکتها انجام میدن یعنی یکی هست که خوب زبان بازی بلده و می توانه پروژه را برای مدیر آن بخش عرضه کنه بعد با پشتیبانی و قرار داد نرم افزار را از شرکت رسمی می گیرن
شما تست کن ببین می توانی خود نرم افزار را عرضه کنی و ... یا نه
اگر نه بهتره از طریق یک شرکت وارد بشی که آنها هم حتما میگن بیا نرم افزار را به ما بفروش و...

bazardeh
شنبه 01 مرداد 1390, 21:00 عصر
99% ميگم ازت نميخرن حالا علتش را هم وقتي رفتي بفروشي ميفهمين

نا امید مون نکن جناب joker ، اولین کارمه

من حتما چیز هایی که فرمودید را انجام می دهم و سرانجام کار را هم گزارش می کنم

با تشکر

hamed.mokhtary
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 20:24 عصر
حتی یک شرکت خصوصی هم تمایلی به خرید نرم افزار ازشخص نداره چه برسه به دولتیش
اخه چه ضمانتی واسه کارکردش وجود داره

amirjalili
جمعه 18 شهریور 1390, 13:04 عصر
دوستان من از خیلی از پست ها تعجب کردم اینجا..
مگه شما تو ایران زندگی نمیکنین؟
امکان نداره این نرم افزار رو بخرن.در ادارات دولتی فقط و فقط و فقط بحث پارتی بازی و رانت خواری و ... هستش.
هر بار که مدیر عاملی عوض میشه تقریبا همه چیز هم عوض میشه از شیر چشمی توالت گرفته تا نرم افزار ها و خدا میدونه که هر کدوم از ادارات دولتی بعضا تا 10 تا اتوماسیون و پورتال و نرم افزار حسابداری و .. خریداری کرده اند.
شما مگه تو نیویورک دارین زندگی میکنین که از این رویا پردازی ها میکنین که یه شخص نرم افزار نوشته و بره سازمان دولتی و با توضیح و دمو ازش بخرن. اصلا حراست راهش نمیده بره تو چه برسه به اینکه نرم افزار بفروشه. مثلا فردا هر جایی که میخوای برو ببین اصلا اجازه ورود میدن بهت؟!!!
تنها راهش فروش نرم افزار به شرکت خصوصی هستش که اون ها هم معمولا خیلی کمتر از قیمت واقعیه نرم افزار میخرنش.

اما اگه پارتی داری: من بارها هم گفتم یه آشغال رو که 1000 تومان هم ارزش نداره رو میتونی تا 100 میلیون هم بفروشی.
همه چیزهایی که میگم حقیقت محض هست و کافیه امتحانش کنی برادر من.
موفق باشی

joker
جمعه 18 شهریور 1390, 14:24 عصر
من حتما چیز هایی که فرمودید را انجام می دهم و سرانجام کار را هم گزارش می کنم
با تشکر
راستی گزارشش چی شد ؟ :لبخند:

kitcat_m18
شنبه 28 آبان 1390, 21:47 عصر
آقا ما کماکان منتظر گزارش شما ذوست عزيز هستيم.

البته گزارش قابل پيش بيني هست (برنامه سر و طاق و اصابت اين دو به همديگه) :چشمک:

tiphooo
دوشنبه 10 بهمن 1390, 23:38 عصر
دوستان قبل از هر چیز فروش نرم افزار به اماکن نظامی و امنیتی مستلزم اخذ استعلام از هویت شما و افراد تحت تکفل و پدر و مادرتان می باشد (با استناد با قانونهای موجود ) و همانطور که ورود به این سازمانها سخت است خروج از آنها بسیار دشوارتر خواهد بود (به دلیل مسایل امنیتی که منطقی هم می باشد) بنابراین قبل از هرچیز در مورد فروش نرم افزار به اماکن امنیتی به این توجه کنید که آیا با روحیه شما سازگار است یا خیر همیشه به پول فکر نکنید. ارتباط مستمر با این سازمانها هم مزایای دارد هم معایب و بزگترین عیب ممانعت از سفر خارجی و ... می باشد. شاید بگویید شما که قرار نیست آنجا استخدام شوید پس نیازی به اینها نیست. باید بگویم با توجه به ورود شما به آن سازمان و آگاهی از جزئیات کار آنجا شما باید ضوابط انجا را بپذیرید.

gli405
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 13:52 عصر
چی شد؟ نتیجه کار چی شد عزیز؟

asemani13
سه شنبه 16 خرداد 1391, 16:30 عصر
سلام اقا منم تست کردم نمیخرن
نمی خوام نا امید بشی ولی ....................
یه بار یه برنامه ای که قبلا نوشته شده بود تو یه شرکت دیگه رو به یه سازمان ارائه کردیم توقالب یه شرکت و تو اون سازمان هم تو این پروژه تو لیست مناقصه ها بود ولی به راحتی بهمون گفتن که ما بچه ایم تازه یه فوق لیسانس هم باهامون بود ناامید نشو شاید بشه ما که هر چی زدیم به در بسته خورد کمکم دارم به این فک میکنم برم سمبوسه بفروشم:گریه:

bazardeh
سه شنبه 22 اسفند 1391, 22:12 عصر
سلام دوستان عزیز
دوستان حق با شما بود ، اما حکایت ما تجربه ای شد برای آینده گان (خودم)

موفق باشید

111qqq
سه شنبه 22 اسفند 1391, 23:28 عصر
میشه بگی چقدر رو برنامه ات زمان گذاشتی؟؟؟ ..... با چی نوشتی ؟؟؟ .... تونستی یکی دو تا عکس هم ازش بزار

tehranict
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 13:24 عصر
سلام خدمت همه اساتید محترم
یه سوال دارم
یه نرم افزار برای یک سازمان دولتی نوشتم و حالا برای فروش به آن سازمان آیا خود شخص من بدون هیچ شرکتی می توانم به آنها بفروشم یا نه

من با یک شرکت صحبت کردم که این نرم افزار را به آن شرکت بفروشم و آن شرکت به آن سازمان
با تشکر

دوست عزیز شرکت هایی هستند که سابقه زیادی تو این راستا دارن میتونی از اونا کمک بگیرید
www.tehranict.com (http://www.tehranict.com)