ورود

View Full Version : گفتگو: برای ارشد چه رشته ای بخونم؟

asefy2008
یک شنبه 02 مرداد 1390, 00:41 صبح
سلام دوستان می خواستم بدونم برای ارشد از بین رشته های شبکه ،امنیت،IT،تجارت،علوم کامپیوتر،پردازش تصویر(رشته مورد علاقم)،هوش و نرم افزار کدوم باتوجه به شرایط بازار کار بهتر هست؟
با توجه به این که من قصد دارم برای ادامه تحصیل از ایران برم می خواستم ببینم کدوم کشور برای ادامه تحصیل در هر کدوم بهتر هست ؟
البته شرایط کار در ایران و کشورهای مختلف و همچنین از نظر مالی (دستمزد) و هرچیزی که به نطرتون میرسه که می تونه کمک کنه بگید.

پیشاپیش از بیان نظراتتون متشکرم
(نمی دونستم این مطلب رو باید این جا بزارم یا گفتگوی عموی ولی بهر حال گذاشتم اینجااگه جاش مناسب نبود انتقال بدید لطفا)

asefy2008
یک شنبه 02 مرداد 1390, 01:02 صبح
اولین مطلب رو خودم میزارم:
در رشته های مربوط به IT که امنیت و شبکه و تجارت میشه به نظر میاد استرالیا از نظر تحصیلی خیلی جلوتر هست از نظر کار هم همین طور. کانادا در این رشته افراد زیادی رو داره جذب میکنه ولی از نظر تحصیلی رشته های زیادی نداره.
اروپا که از نظر IT فکر می کنم خیلی عقبتر باشن مخصوصا آلمان

amirjalili
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 10:22 صبح
اروپا واقعا به جز انگلیس بدجوری (به معنی واقعی کلمه ) تو کامپیوتر عقب افتاده هست. استرالیا منم شنیدم خوبه. آمریکا خوب بود اما این بحران اقتصادی جدا تاثیر گذاشته و دارن نیروهاشون رو تعدیل میکنن. حقوق ها هم اومده پایین.
در ضمن این عنوان با نظرسنجی و محتوایی که ایجاد شده کمی با هم نمیخونه.

amirjalili
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 10:38 صبح
راستی یه چیز دیگه.. گفتی میخوای بری درس بخونی. با توجه به تحریم های موجود خیلی به فکر این نباش که بعد از درست بتونی کار کنی چون برت میگردونن همینجا که الان هستی مگر اینکه درخواست مهاجرت بدی که اون هم الان برای ایرانی ها بشدت بخصوص تو این 2-3 ماه اوضاع خراب شده. در دوران تحصیل به هیچ عنوان نمیتونی کار کنی مگر اینکه TA باشی یا کارهای پاره وقت تو دانشگاه انجام بدی.
برای بازار کار واقعا برای همه موارد بالا کار در خارج از کشور زیاده اما اینو هیچ وقت یادت نره :
یه کسایی بازار کار رو اشغال کردن و عین کنه چسبیدن بهش در خارج از کشور که اسمشون چینی ها و هندی ها هستش. به شدت هم توانایی شون بالاتر از ماست چه در کد نویسی و مهندسی نرم افزار و چه در تقلب و Copy paste کردن. رقابت شدیده و عموما درخواست حقوق های کمتری هم میکنند.

راه حل : خوب درس باید خوند - تلاش خیلی خیلی زیاد کرد تا بتونی در بازار کار خارج از کشور به چینی ها و هندی ها برسی - کم کردن توقع در مورد حقوق و مزایا چون مطمئن باش یه چینی و هندی خیلی قانع تر از ما ایرانی هاست. این قضیه چینی ها و هندی ها رو جدی بگیر چون هم در علوم کامپوتر خیلی قوی هستن و هم 1/3 از جمعیت جهان هستن و تعدادشون خیلی زیاده. بسیار هم آدمای تلاش گری هستن. چون انگلیسی شون هم خوبه دائما دارن عین خوره ها کتاب های زبان اصلی بروز شده رو میخونن و اطلاعاتشون از غالب ایرانی ها بیشتره.
در مورد درس و پذیرش هم همینه. در آمریکا از چندین نفر شنیدم که در کلاس های دانشگاه از هر 10 نفر 5-6 نفر چینی و هندی هستن.
خلاصه لب مطلب : تلاش زیاد - مطالعه خیلی زیاد - در ابتدای کار پایین آوردن توقع مالی - صبر - شانس