View Full Version : ارسال پیام SMS و USSD از محیط DOS
Mahbod Rad
یک شنبه 02 مرداد 1390, 11:10 صبح
دوستان عزیز من میدونم که خیلی ها در تلاشند تا از Delphi7 به Delphi 2010 بروند
اما من دنبال این هستم برای سیستمی که اصلاً ویندوز ندارد نرم افزاری بنویسم تا بتواند از محیط DOS اقدام به ارسال و دریافت SMS و USSD کند
منون میشوم که راهنمائیم کنید که از کجا باید شروع کنم؟
خیلی دنبال کامپوننت توی سایتهای خارجی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
اگر کسی هم سورسی داره آماده همکاری هستم :متفکر:
Felony
یک شنبه 02 مرداد 1390, 11:51 صبح
اما من دنبال این هستم برای سیستمی که اصلاً ویندوز ندارد نرم افزاری بنویسم تا بتواند از محیط DOS اقدام به ارسال و دریافت SMS و USSD کند
ویندوز نداره ؟ اون وقت میخوای با Delphi براش برنامه بنویسی ؟!
کامپایلر Delphi یک کامپایلر 32 بیتی هست که فایل های اجرایی اون pe فایل های استاندارد ویندوز هستند و به توابع API و ... ویندوز کاملا وابسته ، با Delphi نمیتونید برنامه ای بنویسید که روی داس کار کنه .
یا باید برید سراغ پاسکال یا ++C که در هر 2 صورت پیاده سازی همه چیز با خودتون هست ، چون کامپوننتی وجودنداره !
کلا راه سختی در پیش داری ...
Mahbod Rad
یک شنبه 02 مرداد 1390, 14:31 عصر
خدا قوت آقای تاجیک
منهم از همان پاسکال میخواهم استفاده کنم که بابای دلفی است اگر نشد از ++C استفاده میکنم
البته شما بهتر میدانید که بسیاری از سازمانها و فروشگاهها از نرم افزارهایی استفاده میکنند که در محیط DOS نوشته شده اند و استفاده کنندگان حاضر نیستند که این سیستم قدیمی را رها کنند و سراغ ویندوز بیایند
بانک اطلاعاتی اکثر این برنامه ها هم FOXPRO است.
البته شاید بتوان از FOXPRO تحت DOS استفاده کرد
به هر حال من راهنمایی میخواهم که به وسیله آن بتوان پورتهای سریال را کنترل کرد. مودم را تشخیص داد و با دستورات مانند AT COMMAND اقدام به ارسال و دریافت SMS و USSD کرد
از راهنمایی همه اساتید سپاسگذارم
Felony
یک شنبه 02 مرداد 1390, 18:37 عصر
منهم از همان پاسکال میخواهم استفاده کنم که بابای دلفی است اگر نشد از ++C استفاده میکنم
Pscal رو بیخیال شو ، چون برای همچین کارهایی به هیچ عنوان مستندات درست و درمونی براش پیدا نمیکنی ، برعکس ++C که تا دلت بخواد مستندات براش هست .
البته شما بهتر میدانید که بسیاری از سازمانها و فروشگاهها از نرم افزارهایی استفاده میکنند که در محیط DOS نوشته شده اند و استفاده کنندگان حاضر نیستند که این سیستم قدیمی را رها کنند و سراغ ویندوز بیایند
توسعه همچین سیستم هایی خیلی پر خرج تر از نوشتن اون ها از اول هست ، مثلا همین موردی که شما میگی طرف میخواد چه قدر بابت این مورد هزینه کنه ؟! من که به شخصه حاظر نیستم با مبالغ معمول خودم رو تو همچین دردسر بزرگی بندازم ...
به هر حال من راهنمایی میخواهم که به وسیله آن بتوان پورتهای سریال را کنترل کرد. مودم را تشخیص داد و با دستورات مانند AT COMMAND اقدام به ارسال و دریافت SMS و USSD کرد
گفتم که از Pascal چیزی عایدت نمیشه ، برو سراغ ++C و گوگل کردن مطالب مورد نیازت و وقتت رو الکی اینجا هدر نده .
Mahbod Rad
یک شنبه 02 مرداد 1390, 20:00 عصر
ممنون از راهنمائیت
دارم گوگل را زیرو رو میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم برای بقیه دوستان اطلاعات را اینجا میگذارم
البته من فقط میخواهم بتوانم در محیط داس یک ارسال و دریافت پیامک داشته باشم و هیچ کاری با سیستمها و نرم افزارهای آنها ندارم
Mahbod Rad
یک شنبه 27 شهریور 1390, 17:33 عصر
خوب دو ماهی میشه که این تایپیک را راه انداختم
چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
و کسی هم هنوز جوابی نداده است
اما از چیزهایی که پیدا کردم همه را به هم چسباندم و بالآخره مشکل را حل کردم
از آقای تاجیک تشکر میکنم که همون دو تا جواب را داد کلی وقت گذاشتم و درسهای C++ دوره دانشگاه را مرور کردم. دستش درد نکنه. خیلی وقتم را گرفت.
اما باید بگم عاقبت یک برنامه با پاسکال نوشتم که با آن میتوانم به راحتی در هر سیستم عاملی از 1.6DOS گرفته تا ویندوز و بقیه سیستم عاملها به راحتی پیامهای سیمکارت را بخوانم و بفرستم. حجم این برنامه ام حدود 10 کیلو است!!
موضوع خیلی ساده است. اگر شما بتوانید دستورات AT را به پورت بفرستید و بیتهای آن را بخوانید، کار را تمام کرده اید
اول یک سورس پاسکال را میگذارم که با آن میتوانید در محیط داس یک شبیه سازی از هایپر ترمینال ویندوز داشته باشید
75450
و اینهم برنامه خودم که پیامها را از سیمکارت میخواند و در یک فایل متنی به نام SMSTEXT.txt ذخیره میکند.
البته بایستی مودم را فقط به COM1 وصل کنید(برای سادگی اینها را به صورت پیش فرض در برنامه قرار دادم COM1 و Baud 19200و سایر موارد)
75452
موفق باشید
aliphp1
جمعه 06 مرداد 1391, 18:08 عصر
با سلام
دوستانی که توی این تاپیک هستند ظاهرا همه دارای تخصصهایی هستند که به درد من می خوره
من یک پروژه دارم که می خوام یک سایت پی اچ پی داشته باشم که جزئیاتش رو نمی گم فعلا فقط می خوام این سایت به یک مودم وصل بشه و اطلاعاتی که از سایت دریافت میشه (کاربران ارسال می کنند ) طبق اون اطلاعات دستورات خاصی (ussd) رو روی سیم کارت بفرسته
اگر کسی یا تیمی هست که می تونه اینکار رو بصورت حرفه ای برام انجام بده به جیمیل من خبر بده
مشکل هزینه ندارم و با هم کنار میایم
فقط کسی که این کار را انجام میده باید به c++ php mysql ajax تسلط داشته باشه و این پروژه رو با ضریب امنیتی بالا برام کار کنه ضمنا پشتیبانی و توسعه هم می خوام که خیلی مهم هست برام
info.irancell7@gmail.com
خالویی
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396, 13:48 عصر
خوب دو ماهی میشه که این تایپیک را راه انداختم
چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
و کسی هم هنوز جوابی نداده است
اما از چیزهایی که پیدا کردم همه را به هم چسباندم و بالآخره مشکل را حل کردم
از آقای تاجیک تشکر میکنم که همون دو تا جواب را داد کلی وقت گذاشتم و درسهای C++ دوره دانشگاه را مرور کردم. دستش درد نکنه. خیلی وقتم را گرفت.
اما باید بگم عاقبت یک برنامه با پاسکال نوشتم که با آن میتوانم به راحتی در هر سیستم عاملی از 1.6DOS گرفته تا ویندوز و بقیه سیستم عاملها به راحتی پیامهای سیمکارت را بخوانم و بفرستم. حجم این برنامه ام حدود 10 کیلو است!!
موضوع خیلی ساده است. اگر شما بتوانید دستورات AT را به پورت بفرستید و بیتهای آن را بخوانید، کار را تمام کرده اید
اول یک سورس پاسکال را میگذارم که با آن میتوانید در محیط داس یک شبیه سازی از هایپر ترمینال ویندوز داشته باشید
75450
و اینهم برنامه خودم که پیامها را از سیمکارت میخواند و در یک فایل متنی به نام SMSTEXT.txt ذخیره میکند.
البته بایستی مودم را فقط به COM1 وصل کنید(برای سادگی اینها را به صورت پیش فرض در برنامه قرار دادم COM1 و Baud 19200و سایر موارد)
75452
موفق باشید
سلام
لطفا یک نسخه از برنامه ارسال از محیط داس را برای من بفرستید (khalouei@yahoo.com)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.