ورود

View Full Version : سوال در مورد wamp server

bestbist
یک شنبه 02 مرداد 1390, 14:41 عصر
با سلام .من یه wamp server ورژن 2 دانلود کردم و نصب کردم.بیشتر وقت ها روی my sql گیر میده
در صورتی که برنامه php را چند بار تست کردم و ایرادی نداره.حرفه ای ها راهنمایی کنید.

www.bestbist.ir (http://www.bestbist.ir)

mohammadian7
یک شنبه 02 مرداد 1390, 17:15 عصر
سلام
یعنی چی که گیر میده مشکلت رو درست مطرح کن قبلشم یه سرچ تو فروم بزنی بد نیست.

bestbist
یک شنبه 02 مرداد 1390, 17:21 عصر
خطا میده که ورژن my sql ساپورت نمیکنه یا متغیر ها تعریف نشده.سرچ هم زدم عزیزم!

bestbist
یک شنبه 02 مرداد 1390, 17:28 عصر
اینم عکسش72874

mohammadian7
جمعه 21 مرداد 1390, 01:42 صبح
بنده احتمال میدم برنامه ناقص نصب شده باشه چون wamp یه پکیج کامله که همه برنامه هاش باهم ست هستن و همه سه برنامه mysql-appache-php رو با هم رو سیستم نصب میکنه شما از داخل سایتش برنامه رو دانلود کن و دوباره نصب کن ببین مشکلت برطرف میشه.

iman_k26
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 08:00 صبح
سلام

دوستان من برنامه wampserver رو نصب کردم و پایگاه داده و ایناشم ردیفه فقط یه سوال داشتم میخواستم ببینم من full backup ای که از سایتم دارم رو چجوری میتونم روش نصب کنم تا توی اینجا تفییرات دلخواهم رو بدم و کارایی که میخوام بکنم رو انجام بدم؟؟!!
در کل میخوام الان هرچی بک آپم رو روش نصب کنم تا یکم باهاش کار کنم و یسری تغییرات بدم.
دوستان اگه کسی اطلاعی داره خواهشا راهنمایی کنه
ممنون

ehsanrezaeefar
جمعه 27 بهمن 1391, 10:19 صبح
دوستان کسی منبع فارسی برای آموزش phpmyadmin داره
و اینکه من phpmyadmin رو یاد بگیرم کافیه یا باید mysql رو هم کامل بلد باشم

shayanelham
یک شنبه 29 بهمن 1391, 18:04 عصر
تصویری که شما از خطا در بالا گذاشتی خطا از کدنویسی PHP نه از MySQL کد صفحه PHP رو بزار تا برات درستش کنم.
راستی برای آموزش PHP یا PHPMyAdmin یا MySQL هم می تونی به این سامانه آموزشی 1001amoozesh.ir سر بزنی فوق العاده است اکانت رایگان هم در اختیار می زاره.آموزش هاش از مبتدی تا بالاترین سطوحه.