View Full Version : كليك بر روي يك سطر به انتخاب برنامه
mohsen_r
دوشنبه 03 مرداد 1390, 08:37 صبح
با سلام
من ميخوام يكي از سطر هاي تصوير پيوست را بوسيله برنامه بدون دخالت كاربر انتخاب كنم
سطرها فقط با موس انتخاب مي شوند و هندل همه مشابه عنوان هندل هم خالي هست
classname:WindowsForms10.Window.8.app.0.1eb97c
آيا راهي وجود دارد؟
tdkhakpur
دوشنبه 03 مرداد 1390, 12:13 عصر
من ميخوام يكي از سطر هاي تصوير پيوست را بوسيله برنامه بدون دخالت كاربر انتخاب كنم
سطرها فقط با موس انتخاب مي شوند و هندل همه مشابه عنوان هندل هم خالي هست
classname:WindowsForms10.Window.8.app.0.1eb97c
آيا راهي وجود دارد؟
یعنی چی؟اگه میخواهید با تصور کار کنید پردازش تصویر لازم دارید اگه چیز دیگه هست اصلا معلوم نیست خواسته شما چی هست.
mohsen_r
دوشنبه 03 مرداد 1390, 13:44 عصر
یعنی چی؟اگه میخواهید با تصور کار کنید پردازش تصویر لازم دارید اگه چیز دیگه هست اصلا معلوم نیست خواسته شما چی هست.
شرمنده بد توضيح دادم نه اين تصوير نيست حالت يك dbgrid داره در ضمن من مي خوام از داخل برنامه خودم به برنامه ديگه فرمان بدم
tdkhakpur
دوشنبه 03 مرداد 1390, 22:39 عصر
يك dbgrid داره در ضمن من مي خوام از داخل برنامه خودم به برنامه ديگه فرمان بدم
با sendmessage میتوانید این کار رو انجام بدید یعنی پیغام مورد نظر رو به dbgride ارسال کنید مثلا پیغام wm_setredraw از دور به کنترل dbgride ارسال میشه و میگه خودت رو مجددا رسم کن.
SendMessage(DBGrid1.Handle, WM_SETREDRAW, 1, 0);
برای کارهای دیگه مقل نمونه فوق پیغام هست میتونید پیدا کرده و ارسال کنید.
mohsen_r
سه شنبه 04 مرداد 1390, 07:51 صبح
حرف شما درست. ولي مشكل من تو اين صفحه هندل كه شما DBGrid1.Handle گذاشتيد
tdkhakpur
سه شنبه 04 مرداد 1390, 14:18 عصر
ولي مشكل من تو اين صفحه هندل كه شما DBGrid1.Handle گذاشتيد
این همه پست الکی میزنیم هنوز هم چیزی که میخواهید از دور به کنترل اعمال کنید رو نگفتیتد و هیچ فایده ای هم نداره.
ببینید هر پنجره یا کنترلی رو فرمتان یه سری خصوصیت داره و یک سری پیغام خاص خودش که dbgride هم جزو کنترلهاست شما اون چیزی که لازم دارید تا بوسیله پیغام به dbgride ارسال کنید رو بگید یا اگر تونستید کدتان رو ارسال کنید تا تغییر داده بشه.
mohsen_r
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 07:44 صبح
این همه پست الکی میزنیم هنوز هم چیزی که میخواهید از دور به کنترل اعمال کنید رو نگفتیتد و هیچ فایده ای هم نداره.
ببینید هر پنجره یا کنترلی رو فرمتان یه سری خصوصیت داره و یک سری پیغام خاص خودش که dbgride هم جزو کنترلهاست شما اون چیزی که لازم دارید تا بوسیله پیغام به dbgride ارسال کنید رو بگید یا اگر تونستید کدتان رو ارسال کنید تا تغییر داده بشه.
ببينيد اين يك برنامه اتوماسيون اداري هست براي نامه هاي اداري هم يك پيش نويس باز ميشه كه يك سري الگوي متن آماده داره كه اين الگو ها همون ليست پيوسته كه فرستادم كاربر يكي از اونا را با موس انتخاب ميكنه و سپس يك صفحه ورد با متن باز ميشه كه من بوك مارك ها را از داخل برنامه خودم اتوماتيك پر مي كنم(اين برنامه يك سري مشخصات دانشجو را از سيستم آموزش به اتوماسيون اداري وارد مي كنه)من كارهاي قبل از انتخاب الگوي متن و بعد از انتخاب را انجام دادم كه در حال حاضر با يك پيام كاربر را مطلع ميكنم كه يك الگوي متن را انتخاب كنه و كليد تاييد پيام را بزنه
حالا من چطور يكي از الگو ها را انتخاب كنم ؟(همون سطرهاي پيوست)
tdkhakpur
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 22:33 عصر
ببينيد اين يك برنامه اتوماسيون اداري هست براي نامه هاي اداري هم يك پيش نويس باز ميشه كه يك سري الگوي متن آماده داره كه اين الگو ها همون ليست پيوسته كه فرستادم كاربر يكي از اونا را با موس انتخاب ميكنه و سپس يك صفحه ورد با متن باز ميشه كه من بوك مارك ها را از داخل برنامه خودم اتوماتيك پر مي كنم(اين برنامه يك سري مشخصات دانشجو را از سيستم آموزش به اتوماسيون اداري وارد مي كنه)من كارهاي قبل از انتخاب الگوي متن و بعد از انتخاب را انجام دادم كه در حال حاضر با يك پيام كاربر را مطلع ميكنم كه يك الگوي متن را انتخاب كنه و كليد تاييد پيام را بزنه
حالا من چطور يكي از الگو ها را انتخاب كنم ؟(همون سطرهاي پيوست)
یه جورایی شبیه این هست که قصد دارید برنامه رو هک نرم افزاری کنید تا به جای اینکه با دست عملیات رو انجام بدید این کار توسط کد انجام بشه که امیدوارم این شکلی نباشه.
به هر صورت همانطور که عرض شد برای همین کارهایی که شما قصد انجامش رو دارید پیغام خاصی وجود داره که برای شما این امکان رو میده که بتونید توسط کد عملیات رو انجام بدید.اما خواسته شما طوری هست که نمیشه با توضیح به شما کمک رسوند میتونید یک نمونه کد ارسال کنید که اصلاح اون بتونه برای شما توی نوشتن اون برنامه ای که مد نظر دارید کمک کنه.
یوسف زالی
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 22:49 عصر
با سلام و با اجازه.
اگر درست متوجه شده باشم می خواهید در گرید برید روی یک سطر.
کافیه که در ADO مربوط به گرید Locate کنید.
البته اگر با ADO کار کرده اید.
ADOTable1.Locate('ID', Value, []) // mire ru khatti ke ID = Value bashe
mohsen_r
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 07:40 صبح
با سلام و با اجازه.
اگر درست متوجه شده باشم می خواهید در گرید برید روی یک سطر.
کافیه که در ADO مربوط به گرید Locate کنید.
البته اگر با ADO کار کرده اید.
ADOTable1.Locate('ID', Value, []) // mire ru khatti ke ID = Value bashe
شرمنده اين دستور مال داخل برنامه هست من از يك برنامه با برنامه خارجي مي خوام ارتباط برقراركنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.