View Full Version : سوال: کات یا کپی کردن؟
3522893
دوشنبه 03 مرداد 1390, 13:59 عصر
باسلام
1- چطوری میتونم با زدن یک کلید اطلاعات یک فرم رو تو یه فرم مشابه دیگه کات کنم
2- چطوری میتونم با زدن یک کلید اطلاعات یک فرم رو تو یه فرم مشابه دیگه کپی کنم
فوری
RESMAILY
دوشنبه 03 مرداد 1390, 18:30 عصر
به نام خدا
با سلام. با كد نويسي. با اين كد تعداد كنترل ها را بدست بياوريد
intX_1 = Forms.Item(frm_Name).Count
دو حلقه تو درتو بنويسيد . با اين كد نام كنترل ها را بدست آورده و مقايسه كنيد
strX_1 = Forms.Item(frm_Name).Controls.Item(intX_2).Name
سپس با اين كد به مقدار فيلد دسترسي پيدا كرده و فيلد دلخواه را مقدار دهي كنيد
varX_3 = Forms.Item(frm_Name).Controls.Item(intX_2).Value
با همين مقدار مي توانيد. نوشتن يك مثال كامل وقت گير است. لذا با كمي دقت خودتان مي توانيد به نتيجه برسيد. انشااله
3522893
دوشنبه 03 مرداد 1390, 20:30 عصر
سلام برنامه رو ضمیمه کردم
من میخواهم داخل فرم مرکزی زاهدان دو عدد کلید تعبیه کنم یکی کپی و دیگری کات با زدن دکمه کپی اطلاعات داخل فرم شماره 1 کپی شود و با زدن دکمه کات اطلاعات داخل فرم مختومه مرکزی زاهدان بشود
نکته:موقع کپی یا کات کردن بپرسد به کجا انتقال پیدا کند زیرا تعداد فرم ها بیشتر است
RESMAILY
سه شنبه 04 مرداد 1390, 07:52 صبح
به نام خدا
با سلام ساده ترين راه اين است كه يك كليد بگذاريد و كد زيررا در رويداد كليك برايش بنويسيد.
SQL = "INSERT INTO [ãÎÊæãå ãјÒí ÒÇåÏÇä] SELECT [ãјÒí ÒÇåÏÇä].* FROM [ãјÒí ÒÇåÏÇä]"
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL (SQL)
payman_xxp
سه شنبه 04 مرداد 1390, 10:20 صبح
سلام
تا اونجایی که من فهمیدم شما میخواهید رکوردهایی که دارید رو دسته بندی کنید و در فرمهای مختلف نشون بدید، درسته؟
اگه پاسختون مثبته 1 پیشنهاد بهینه برای سیستم جهت کاهش افزونگی اطلاعات، تعداد تیبل، کاهش کد نویسی و حتی کاهش تعداد فرمی که ایجاد کردید دارم.
پیشنهاد:
شما جهت ذخیره سازی رکوردها نیاز به تیبلهای زیر دارید:
- 1 تیبل با تمام فیلدهای مورد نیاز دارید + 1 فیلد تعیین وضعیت رکورد فعلی ( مرکزی زاهدان یا 1 یا مختومه مرکزی زاهدان و...)
- 1 تیبل که تمام وضعیتها در این تیبل ایندکس بشه ( اگه نیاز باشه فرمی طراحی کنید برای حذف، اضافه یا ویرایش این تیبل)
شما جهت نمایش رکوردها نیاز به فرمهای زیر دارید:
- 1فرم( که آماده دارید، خودشم سه تا - یکیش کافیه:چشمک:) + 1 کامبوباکس که به فیلد وضعیت بایند شده و قابلیت انتخاب وضعیت رو داره.
- 1فرم هم جهت ویرایش ، حذف یا اضافه کردن وضعیت رکورد( بند دوم پیشنهاد تیبلها)
تموم شد، در این حالت شما با داشتن تمام رکوردها دست خودتونو در قسمت گزارشگیری هم باز میزارید که با یک دستور سلکت ساده و شرط نوع وضعیت تمام اطلاعات لازم رو در کمترین زمان و با ساده ترین کد بدست بیارید، یا در طراحی فرمهای مورد نیاز سیستم که حتما خیلی زیاده دست شمارو باز میزاره.
امیدوارم گویا و کاربردی گفته باشم دوست من.
موفق باشید.
3522893
سه شنبه 04 مرداد 1390, 18:55 عصر
سلام
آقا پیمان خیلی ممنون از راهنمایی شما
اگه فایل رو دیده باشید هر کدام از فرم ها خود شامل چنیدن صفحه می باشد با روش پیشنهادی شما می شه این کار رو انجام داد ؟ اگه می شه یک نمونه کوچیکش رو برام انجام بدید
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 08:18 صبح
سلام
توضیحات گنگ بود! :متفکر:
نمونه شما شامل موارد زیره دوست من:
- تیبل وضعیت و تیبل رکوردها با فیلد وضعیت ایجاد شد.
- فرم هم که آماده داشتید، از یکیش استفاده کردم.
فرمی که برای حذف ، اضافه یا ویرایش وضعیت لازم داری رو به سلیقه خودتون طراحی کنید.
موفق باشید.
3522893
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 07:39 صبح
سلام توضیحات گنگ که نبود مسئله این است که من می خواهم اطلاعات رو به صورت دستی کات یا کپی نکنم وهیچوقت اطلاعات حذف نمی شه
یکسری اطلاعات(جریانی) داریم به وکیل داده میشه بعد از اتمام کار وکیل مختومه میشه
نمی دونم شاید من نمی تونم منظورم رو بیان کنم:گیج:
payman_xxp
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 11:08 صبح
سلام
پروسه انجام کار به صلاحدید برنامه نویس قابل تغییره دوست من، بالاخره چم و خم کار دست شماست، ولی روش تیبل بندی و انجام کار همینه.
شما میتونید برای هر بخش از کار فرم خودشو طراحی کنید و بجای استفاده از کمبو باکس کلیدی روی فرم بخش مربوطه طزاحی کنید، مثلا فرم بخش ارجاع به وکیل ،کلید ارجاع داشته باشه و کد زیر این کلید تغییر وضعیت رکورد جاری به ارجاع باشه و بهمین ترتیب در فرم بخشهای دیگر کلید مربوطه وضعیت جدیدی برای رکورد ایجاد کنه.
دست برنامه نویس همیشه برای طراحی دلخواه بازه.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.