View Full Version : پیشنهاد: راه اندازی تالار یا تاپیک Sharepoint
YourName
دوشنبه 03 مرداد 1390, 15:51 عصر
سلام.
واقعا عجیبه که تاپیک یا تالار به این مهمی اصلا تو این سایت به این مهمی در ایران وجود نداره، پیشنهاد می کنم این تاپیک رو راه بندازید و خودم هم تمام فعالیتم هم در این زمینه خواهد بود و مطمئنا متخصصین خوبی تو ایران برای پیش بردن تاپیک وجود دارد.
angle25
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 20:56 عصر
من هم موافق هستم با نظر شما
Galawij
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 21:35 عصر
سلام،
من هم موافقم. الان دیگه سبک برنامه نویسی به این سمت داره حرکت می کنه.
مسئولین محترم لطفاً روی نظراتی که داده می شه، ابراز عقیده کنید(چه در صورت امکان و چه در صورت عدم امکان). تا حداقل آدم متوجه بشه این پست ها خوانده می شود.
ممنونم.
Amir Oveisi
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:43 صبح
به نظرم به تعداد كاربراني كه تو اين زمينه فعاليت مي كنند به اندازه اي نيست كه لازم باشه براش يه تالار جداگانه ايجاد بشه. كما اينكه اگر سوالات مرتبط با sharepoint زياد بودن به خودي خود مديران تصميم به جداسازي يك تالار براي sharepoint مي گرفتند.
اگر هم زماني تصميمي براي اين كار بخواد اتخاذ بشه به نظرم بهتره يكي از زير تالار هاي asp .net باشه نه اينكه يه تالار مجزا باشه.
torisoft
سه شنبه 18 بهمن 1390, 17:32 عصر
سلام.
واقعا عجیبه که تاپیک یا تالار به این مهمی اصلا تو این سایت به این مهمی در ایران وجود نداره، پیشنهاد می کنم این تاپیک رو راه بندازید و خودم هم تمام فعالیتم هم در این زمینه خواهد بود و مطمئنا متخصصین خوبی تو ایران برای پیش بردن تاپیک وجود دارد.
به نظرم به تعداد كاربراني كه تو اين زمينه فعاليت مي كنند به اندازه اي نيست كه لازم باشه براش يه تالار جداگانه ايجاد بشه. كما اينكه اگر سوالات مرتبط با sharepoint زياد بودن به خودي خود مديران تصميم به جداسازي يك تالار براي sharepoint مي گرفتند.
اگر هم زماني تصميمي براي اين كار بخواد اتخاذ بشه به نظرم بهتره يكي از زير تالار هاي asp .net باشه نه اينكه يه تالار مجزا باشه.
من هم با این موضوع موافقم چند وقت پیش هم یک تاپیک نظرسنجی در همین مورد اینجا (http://goo.gl/1Idtw) گذاشته بودم ولی جوابی ازطرف مدیران داده نشد.
مدیر محترم فکر میکنم شما دارید پیش داوری میکنید شما تشکیل بدید اگه جواب نداد حذف کنید.
Amir Oveisi
سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:54 عصر
اگر تعداد کاربران زیاد بودند مسلما این نیاز در تالارهای دیگه خودش رو نشون میداد.
مهدی کرامتی
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:39 عصر
بخش های مربوط به Sharepoint ایجاد شدند. اگر کسی مایل به همکاری به عنوان مدیر در اون بخش هاست به من PM بده تا بررسی شود.
این بخش ها به طور آزمایشی و تا 6 ماه برقرار خواهند بود، اگر فعالیت کافی نباشه حذف خواهند شد.
yazd_alireza
چهارشنبه 26 بهمن 1390, 17:50 عصر
خیلی خوشحال شدم که این بخش بوجود آمد.:بوس:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.