ورود

View Full Version : سوال: کد معادل Ctrl+c در اکسس

access2003
دوشنبه 03 مرداد 1390, 16:15 عصر
با سلام
می خواهم قسمتی از متن درون یک تکست باکس را که ابتدا انتخاب ( select) کردم با کد نویسی به درون تکس باکس دیگر همان فرم منتقل کنم لطفاً راهنمائی فرمائید.

hf.farhadi
دوشنبه 03 مرداد 1390, 16:38 عصر
دوست عزیز حتماً باید از کد نویسی استفاده کنی ؟

اگه توی فرمت یه منو بار بسازی و امکانات کپی و پیس رو بهش بدی سپس بعد از انتخاب متن مورد نظر کلید راست کرده و از منو بارت گزینه کپی رو انتخاب و اونو به فرم دلخواهت Pase کنی مشکلت حل نمیشه؟

access2003
دوشنبه 03 مرداد 1390, 21:22 عصر
دوست عزیز جناب آقای فرهادی
من همان کدش را بلد نیستم بنویسم. در واقع کد معادلش را می خواهم بدم به رویداد کلیک یک دکمه که با کلیک آن قسمتی از متن انتخاب شده از درون یک تکس باکس به یک تکس باکس دیگه منتقل بشه

hf.farhadi
دوشنبه 03 مرداد 1390, 22:29 عصر
با سلام
نیازی به کد نویسی نداره شما با ساختن menu میتونی مشکلت رو حل کنی . بگردی طریقه ساختنش توی سایت هست. اینم یه نمونه

RESMAILY
سه شنبه 04 مرداد 1390, 07:58 صبح
به نام خدا
با سلام.

text1.SetFocus
DoCmd.RunCommand acCmdCopy
text2.SetFocus
DoCmd.RunCommand acCmdPaste

dadsara
سه شنبه 04 مرداد 1390, 08:01 صبح
سلام
ضمن احترام به نظر دوستان ، جهت انتقال اطلاعات یک فیلد به فیلد دیگر همان فرم نیازی به ساختن منوبار یا . . . نیست کافی است
FieldTarget=FieldSource
بعنوان مثال اگر قصد دارید اطلاعات تکست 1 درون تکست 17 قرار بگیرد کافی است بنویسید
Text17=Text1
این عمل را می توانید در هریک از رخدادهای هرکدام از فیلدها که می خواهید بنویسید
اگر فرمها نیز متفاوت هستند کافی است قبل از صدا زدن نام فیلد ابتدا عبارت Forms سپس علامت ! و بعد از آن نام فرم و مجددا علامت ! و بعد از آن نام تکست باکس را بنویسید

access2003
سه شنبه 04 مرداد 1390, 16:32 عصر
با سلام
اگر چه من می خواهم از کد استفاده کنم و لی محتویات فایل زیپ شده فوق {Menu.Zip}چطور در اکسس قابل استفاده است ( تا حالا چند تا فایل اینطوری را نتو نستم استفاده کنم)

access2003
سه شنبه 04 مرداد 1390, 16:36 عصر
با تشکر از R.ESMAILY کد فوق را آزمایش کردم آن کاری که مد نظر بود انجام نشد من نمی خواستم تمام متن را کپی کنم بلکه فقط قسمتی از آن را که با موس انتخاب کردم را می خواستم منتقل کنم کد فوق تمام متن را منتقل می کند
ضمناً از پاسخ سایر دوستان نیز کمال تشکر را دارم ولی هنوز آنچه مد نظر بود حاصل نشده است.

RESMAILY
سه شنبه 04 مرداد 1390, 19:56 عصر
به نام خدا
با سلام. آن فرمان مقدار متني كه بلوك شده است كپي مي كند. در عين حال شما مي توانيد از تركيب فرامين seltext, selstart, sellenght و بقيه مقدار دقيق متن مورد نظرتان را استخراج و كپي كنيد. فرامين ديگري هم هستند.

access2003
سه شنبه 04 مرداد 1390, 22:07 عصر
سلام
متن من مقدار مشخصی نیست بلکه بسته به نظر کاربر با موس مقداری از متن را انتخاب می کند لذا من با کد قبلی آز مایش کردم موفق نشدم با این وصف آیا با فرامین فوق این موضوع امکان پذیر است؟

ARData
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 16:41 عصر
با انتخاب کاراکترهاي مورد نظر با زدن کليد F3 به نتيجه خود مي رسيد ...

access2003
شنبه 08 مرداد 1390, 16:14 عصر
سلام علیکم
با تشکر به خاطر ارائه فایل های فوق، چطوری می تونم به جای کلید F3 ، این کد را با کلیک یک دکمه روی فرم اجرا کنم

access2003
جمعه 14 مرداد 1390, 23:23 عصر
سلام
من به پاسخ لازم نرسیدم دوستان اگر ممکنه کمک کنید.

Younestalebi
شنبه 15 مرداد 1390, 00:56 صبح
این کد رو

Text3 = Mid(Text0, Text0.SelStart + 1, Text0.SelLength)
رو توی
onclick
دکمه مورد نظرتون ک÷ی کنین

access2003
یک شنبه 23 مرداد 1390, 22:11 عصر
سلام
با تشکر اما کد فوق هم تمام متن راکپی می کند و مشکل همچنان باقی است.

ARData
دوشنبه 24 مرداد 1390, 09:43 صبح
سلام علیکم
با تشکر به خاطر ارائه فایل های فوق، چطوری می تونم به جای کلید F3 ، این کد را با کلیک یک دکمه روی فرم اجرا کنم
دوست عزيز در کدنويسي برنامتون عبارت vbKeyF3 رو پيدا کنيد و جايگزين کنيد با هر کليد ديگر دلخواه .... بعد از عبارت vbkey کليد مورد نظرتونو در کيبورد مي تونيد وارد کنيد ولي استفاده از کليدهايي که براي نوشتن به کار مي رود صحيح نيست مثلا در نوشته شما حرف T وجود دارد و شما مي خواهيد از vbkeyT براي رسيدن به هدفتون استفاده کنيد در اينصورت موقع تايپ حرف T تداخل ايجاد مي شود در زير نمونه تمامي vbkey هاي اکسس رو براتون ميذارم :

vbKey0
vbKey1
vbKey2
vbKey3
vbKey4
vbKey5
vbKey6
vbKey7
vbKey8
vbKey9
vbKeyA
vbKeyAdd