ورود

View Full Version : چرا وبکم لپتاپ ها سرپوش نداره؟

eshpilen
سه شنبه 04 مرداد 1390, 10:54 صبح
این موضوع کمی مشکوکه :متفکر:
یعنی میگم اینقدر خرج و طراحی کردن ولی یه سرپوش برای وبکم لپتاپ نذاشتن که آدم بخاطر مطمئن بودن از اینکه کسی نمیتونه ازش سوء استفاده کنه (مثلا یک هکر) روی دوربین رو بپوشونه.
بنظر بنده این موضوع برای Privacy و امنیت عمومی اهمیت داره.

حتما به سفارش NSA و CIA این کار رو کردن!!
جهت مبارزه با تروریسم :چشمک:

syntiberium
سه شنبه 04 مرداد 1390, 12:22 عصر
وبکمشون چراغ داره . آیا هکر ها می تونن زمانی که وبکم رو هک می کنند چراغش را هم خاموش کنند ؟

eshpilen
سه شنبه 04 مرداد 1390, 14:02 عصر
چراغ به تنهایی کافی نیست. تازه من یادم نمیاد چراغش رو. مطمئنی همشون چراغ دارن؟
ضمنا حالا طرف حواسش به چراغ نیست یوقت یا همون یه صحنه عکس رو میگیره دیگه کار از کار گذشته، یا لپتاپ جایی هست توی خونه که فیلم برداری بکنه و کسی متوجهش نباشه. سرپوش از همه چیز بهتره. البته چراغ هم باید داشته باشه، ولی یه چیزی که 100% امنیت سخت افزاری ایجاد کنه لازمه.

اصلا بنده پیشنهاد میکنم اگر میتونن یه مکانیزمی بذارن که وقتی مدتی از وبکم استفاده نشد بصورت خودکار همون سرپوش یا حالا قفل سخت افزاری مطمئنی بیاد روش و بدون اجازهء صریح یا عمل دستی کاربر نشه برش داشت. البته میشه گزینه ای هم برای غیرفعال کردن این امکان خودکار گذاشت تا کسانی که به این شکل براشون مشکل ایجاد میشه بتونن اون رو فعال و غیرفعال کنن.

vcldeveloper
سه شنبه 04 مرداد 1390, 19:06 عصر
اصلا بنده پیشنهاد میکنم...
پیشنهادتون رو باید برای شرکت های سازنده لپ تاپ بفرستید، نه اینجا. ما اینجا هیچکدوم مان سازنده لپ تاپ نیستیم که بخوایم به پیشنهاد شما رسیدگی کنیم.

HamedNet_ir
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 21:41 عصر
فکر کنم که هروقت از دوربین استفاده سخت افزاری بشه چراغش روشن بشه!