ورود

View Full Version : وقتی کارفرما تخفیف میخواد ... !

مهران رسا
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 12:22 عصر
بنده وقتی با سماجت کارفرما برای تخفیف گرفتن و پایین آوردن قیمت پروژه مواجه میشم ، با اینکه ممکنه به پولش هم خیلی احتیاج داشته باشم اما حاضرم پروژه رو کنسل کنم. در واقع انتظار دارم وقتی روی یک پروژه قیمت x رو میذارم دیگه حرفی توش نباشه و کارفرما بگه چشم.

خب مشخصه که خودم به عنوان یه برنامه نویس میدونم ارزش کارم از این مبالغی که پیشنهاد میشه خیلی بالاتره اما مسئله اینجاست که چگونه به کارفرمای عزیز بفهمونیم ارزش کارمون چقدره؟!

شما برای قانع کردن کارفرما برای پرداخت مبلغ پیشنهادی شما از چه تکنیک هایی استفاده میکنید؟ ترجیحاً اصولی باشه. مثلاً خودم بلدم بگم : "همین برنامه رو به شرکت نرم افزاری بدید زیر x تومن واستون طراحی نمیکنه و من خیلی خوب قیمت میدم" . اما این مدل حرف زدن یه جورایی منطقی نیست. البته منطق حکم میکنه که بگی : "همینی که هست" . اما این روشم که مشخصه نتیجه ای نداره . پس ما چی بگیم که هم از روی اصول و منطقی باشه هم کارفرما قانع بشه مبلغ مورد نظر مارو بپردازه؟

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 18:41 عصر
1- اظهار عدم تمایل به انجام معامله
2- درک واقعی از ارزش کار انجامی
3- پر رویی در برابر پر رویی و لبخند در برابر لبخند و التماس در برابر التماس و ...
4- گفتگو در مورد حذف کارهای اضافی که به چشم کارفرما نمیاد
5- مانور روی قیمت بالا و القاء باور اینکه پایه قیمت چه میزان هست
6- "من به میزان مبلغ پیشنهادی به کیفیت کار فکر میکنم" & "هزینه بالاتر = کیفیت خدمات بالاتر"
7- فوکوس روی استدلالات خودت نه استدلالات کارفرما ( به حرفاش گوش بده اما فکر نکن و فقط حرفای خودتو بزن و اونو وادار کن به حرفات فکر کنه)