ورود

View Full Version : سوال: ساخت صفحه لوگین بدون جدول

hjran abdpor
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 01:25 صبح
با سلام.
من دارم یه وب سایت طراحی می کنم که بیشتر دادهاشو از ورودی میگیره (تکس باکس و متن و لیبل و ...) حالا من تو طراحی بیشتر برای قالب بندی از جدول استفاده میکنم به نظر شما این کار درسته چون احساس میکنم حجم صفحات داره بالا میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایا واقعا راهی بدون استفاده از جدول برای طراحی وجو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ به غیر المان div

mr.zenith
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 02:55 صبح
سلام
قطعا وقتی جدول قرار بدین حجم میره بالا
الان دیگه از div استفاده میشه
راه دیگه ای هم نیست
چرا div نه؟؟ اینطوری آزادی عمل هم بالا تره!!

hjran abdpor
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 14:19 عصر
اینهای که گفتید میدونم دوست عزیز ......
میشه یه مثال واقعی بزنید(با div یه صفحه لوگین طراحی کنید )

mr.zenith
جمعه 07 مرداد 1390, 13:07 عصر
می خواهید شما عکس صفحه لوگین خودتان را بدین تا من با div تحویل بدم :لبخند:
اگر توی کد نویس ماهر هستین کار خودتان را از نظر گرافیکی بی ارزش نکنید مثل خیلی از سایت های مختلف مثل همین سامانه دانشگاه آزاد یا گلستان سراسری

hjran abdpor
جمعه 07 مرداد 1390, 14:36 عصر
با سلام دوباره .
دوست عزیز مرسی که جواب میدین.
این یه عکس که میخوام بک گراند یه دیو بشه که سه تا سطر و چهار ستون داشته بشه .

Javad.Kashi
جمعه 07 مرداد 1390, 16:02 عصر
سلام دوستان
من فقط می خواهم یه نکته اضافه کنم که شاید براتون مفید باشه و اون هم اینه که وقتی اجزای طراحی شما در صفحه Tabular ( جدولی ) باشه باید از Table استفاده شود مانند جدول های رده بندی و غیره.
در غیر این صورت خوب از Div برای طراحی استفاده کنید.
اینجا هم اگر صفحه لاگین شما از چند سطر و ستون تشکیل شده باید از table استفاده شود.
73048

ghasemweb
جمعه 07 مرداد 1390, 16:34 عصر
استفاده بیش از حد از جدول کار غیر معقولیه و گرنه بعضی جاها نیازه که از جدول هم استفاده کنیم من خود واسه چیدن اجزای فرم مثل تکست باکس و لیبل و ... از جدول استفاده می کنم ولی قالب کلی رو با div میسازم. موفق باشید

ghasemweb
جمعه 07 مرداد 1390, 16:36 عصر
با سلام دوباره .
دوست عزیز مرسی که جواب میدین.
این یه عکس که میخوام بک گراند یه دیو بشه که سه تا سطر و چهار ستون داشته بشه .

اینو با جدول دربیاری راحتره تا این که بشینی 12 تا دایو رو باهاشون ور بری که منظم پیش هم بچینی منظورم این نیست که نمیشه ولی تو این مورد جدول کارسازه:چشمک:

hjran abdpor
جمعه 07 مرداد 1390, 18:10 عصر
با تشکر از دوستان.
پس چرا موقعی که صفحه را کوچک میکنم عنصرهای داخل جدول حرکت نمیکند؟؟؟؟؟؟ منظورک اینه با فرم جایه جا نمیشوند؟؟؟؟؟؟؟

hjran abdpor
جمعه 07 مرداد 1390, 18:12 عصر
من مثل سایت یاهو میخوام تا حدی که بشه عناصر داخل جدول موقعی که کوچک میشوند یا موقعی که صفحه درگ میشود عناصر جابه جا شوند با فرم.......

mr.zenith
جمعه 07 مرداد 1390, 20:00 عصر
من مثل سایت یاهو میخوام تا حدی که بشه عناصر داخل جدول موقعی که کوچک میشوند یا موقعی که صفحه درگ میشود عناصر جابه جا شوند با فرم.......
اگر با Dream weaver کار کنید می توانید برای راحتی اول کار بگید که یک صفحه استایل بندی شده liqued به شما بده که میشه این چیزی که شما می خواهید.
البته فکر کنم شما دارین با visual studio کار می کنید:متفکر:

hjran abdpor
جمعه 07 مرداد 1390, 23:31 عصر
بله من با ویژوال استدویو کار میکنم !!!!!!!!!
به نظر اساتید من باید با دریموو کار کنم یا محیط خود ویژوال استدیو (چون تازه کار طراحی وب هستم!)

mr.zenith
شنبه 08 مرداد 1390, 01:03 صبح
به نظر من حتما نباید با نرم افزار خواصی کار کرد اما واقعا هیچ نرم افزاری انعطاف پذیری Dream weaver را نداره.
شما می توانید به هرنرم افزاری کدهای css را تنظیم کنید.

hjran abdpor
شنبه 08 مرداد 1390, 02:39 صبح
یه سوال دیگه .
من تا خیلی وقت پیش ها با دریم وو کار کردم 6 سال پیش.
یه سوال همیشه تو ذهنم بود ایا میشه کدهای asp, سی شارپ را داخل دریم وو نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hjran abdpor
شنبه 08 مرداد 1390, 02:49 صبح
چون مرتبط به این قسمت بودم اینجا پرسیدم:
فرض کنیم من چنین صفحه ی را با فتوشاپ ساختم حالا من چه جوری مثل خود صفحه تکس باکس و باتن بزارم تا داخلشون کد بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور اینه که دقیقا جه جوری مثل عکس تکس باکس و باتن بزارم .
نمیدونم منظورم را فهمیدید؟؟؟؟؟

mr.zenith
شنبه 08 مرداد 1390, 03:20 صبح
یه سوال دیگه .
من تا خیلی وقت پیش ها با دریم وو کار کردم 6 سال پیش.
یه سوال همیشه تو ذهنم بود ایا میشه کدهای asp, سی شارپ را داخل دریم وو نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلما میشه ولی خب مثل visual studio نیست.

mr.zenith
شنبه 08 مرداد 1390, 03:23 صبح
چون مرتبط به این قسمت بودم اینجا پرسیدم:
فرض کنیم من چنین صفحه ی را با فتوشاپ ساختم حالا من چه جوری مثل خود صفحه تکس باکس و باتن بزارم تا داخلشون کد بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور اینه که دقیقا جه جوری مثل عکس تکس باکس و باتن بزارم .
نمیدونم منظورم را فهمیدید؟؟؟؟؟
بله منظور شما را هم فهمیدم
باید با css تعریف کنی که شکل دکمه ی شما همان دکمه معمولی نباشه و عکس شما به جای آن قرار بگیره.
یک لینک قرار میدم خیلی دوستش دارم امیدوارم کمک کنه :قلب:
البته این یک فرم تماس با ما میسازه ولی منظور شما هم توش هست.
http://www.webdevtuts.net/coding/part-2-create-a-beautiful-contact-form-from-scratch-using-photoshop-html-and-css/