View Full Version : سوال: فارسی نمودن پیام اکسس
hf.farhadi
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 12:31 عصر
با سلام خدمت دوستان
پیام اکسس تصویرزیر رو با چه کدی فارسی مکنم
از dataErr در on Error فرم استفاده کردم ولی شماره Error رو نشون نداد . ممنون
bemilove
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 14:22 عصر
كد ارور 3022
hf.farhadi
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 17:04 عصر
با سلام
ممنون دوست عزیز 2 تا مشکل با این Error دارم
1- موقعی که مقدار تکراری وارد فیلد میشه (مثل شماره پرسنلی) این خطا صورت گرفته و پیام ظاهر میشه حالا میخوام این پیام هنگام از دست دادن فوکوس از فیلد شماره پرسنلی ، ظاهر بشه .
2- وقتی هم که مقدار تکراری وارد میشه و فوکوس بعد از آخرین فیلد به دکمه ذخیره میرسه هنگام کلیک کردن روی دکمه ذخیره دوباره سرو کله پیام اکسس پیدا میشه. اینم یه نمونه
bemilove
پنج شنبه 06 مرداد 1390, 17:44 عصر
با سلام
ممنون دوست عزیز 2 تا مشکل با این Error دارم
1- موقعی که مقدار تکراری وارد فیلد میشه (مثل شماره پرسنلی) این خطا صورت گرفته و پیام ظاهر میشه حالا میخوام این پیام هنگام از دست دادن فوکوس از فیلد شماره پرسنلی ، ظاهر بشه .
2- وقتی هم که مقدار تکراری وارد میشه و فوکوس بعد از آخرین فیلد به دکمه ذخیره میرسه هنگام کلیک کردن روی دکمه ذخیره دوباره سرو کله پیام اکسس پیدا میشه. اینم یه نمونه
ببین همون که می خواستی هست
hf.farhadi
جمعه 07 مرداد 1390, 00:01 صبح
با سلام دوست عزیز
شرمنده زیاد زحمتت دادم . تو نمونه زیر با روش دیگه ای خواستم جلوی تکرار رو بگیرم ولی Error میده . لطفاً یه نگاه بهش بنداز
در هر شماره قرارداد میخوام کد پالت تکراری قبول نکنه . (مثلاً کد پالت 012 در دو قرارداد جداگانه تکرار شده و باید برنامه قبول کنه . ولی در یه قرارداد قبول نکنه)اگه جواب نداد و امکان داره بیزحمت با روش خودت زحمتشو بکش
bemilove
جمعه 07 مرداد 1390, 13:48 عصر
متاسفانه من برنامه نويس نيستم...نتونستم درستش كنم.
(توجه براي نام گذاري تيبل ها يا چيزهاي ديگر فاصله نداشته باشد....مثلا pro plane نوشته شود pro_plane)
hf.farhadi
سه شنبه 11 مرداد 1390, 19:46 عصر
با تشکر از bemilove عزیز و زحمتی که کشیدن
لطفاً دوستان و اساتید محترم راهنمایی بفرماین
تو یه روش ساده جواب گرفتم به صورتی که فیلدی رو که میخوایم تکراری نباشه کلید اصلی قرار دادم . تو این روش فقط مشکل برگرداندن پیام فارسی هست ( نمونه پست شماره 3) دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
amirzazadeh
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 09:06 صبح
سلام
از این تاپیک کمک بگیرید.(شماره 86)
http://barnamenevis.org/showthread.php?87658-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-VBA&p=618282&viewfull=1#post618282
.......................
موفق باشید
hf.farhadi
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 23:24 عصر
با سلام و ممنون از لطفتون جناب amirzazadeh عزیز
در نمونه لینکی که گذاشتین با وجود اینکه بسیار نمونه خوب و کار آمدی هست ولی متاسفانه مشکل من رو حل نکرد چون وقتی کد شما رو استفاده میکنم دیگه در کل برنامه اصلاً کد پالت تکراری قبول نمیکنه .
در صورتی که من میخوام در هر شماره قرارداد کد پالت تکراری قبول نکنه . مثلاً کد پالت 012 در دو قرارداد جداگانه تکرار شده و باید برنامه قبول کنه . ولی در یه قرارداد قبول نکنه (نمونه پست شماره 5)
فکر کنم ساده ترین راه اینه که توی جدولم کد پالتم رو کلید اصلی معرفی کنم و index اون رو به Yes (No Duplicates) تغییر بدم .
فقط در این روش برگرداندن پیام فارسی رو مشکل دارم . که اول پیام اکسس نمایان میشه بعد پیام فارسی که ساختیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.