View Full Version : فوری - مشکل راست به چپ DBEdit
ali_abbasi22145
دوشنبه 11 مهر 1384, 08:35 صبح
سلام
من مشکل راست به چپ DBEdit دارم و همه راست به چپ را در Bidimode تست کردم نشده است
Touska
دوشنبه 11 مهر 1384, 08:43 صبح
از edit برای ورود و خروج databaset استفاده کن.
Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 11 مهر 1384, 10:02 صبح
از edit برای ورود و خروج databaset استفاده کن.
Touska عزیز سعی کنین مسئله رو حل کنین نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنین
دوست عزیز شما Alignmentمربوط به فیلدی که به DBEdit وصل کردی رو تغییر بدین
ali_abbasi22145
سه شنبه 12 مهر 1384, 08:45 صبح
سلام
من از DBRichEdit استفاده کردم و مشکل فوق را نداشت نظر شما چیست (یعنی مشکلی ایجاد می شود)؟
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 12 مهر 1384, 12:54 عصر
سلام
من از DBRichEdit استفاده کردم و مشکل فوق را نداشت نظر شما چیست (یعنی مشکلی ایجاد می شود)؟
دوست عزیز شما با Alignment فیلدی که به DBEdit وصل کردین کار کردین؟
MNosouhi
پنج شنبه 14 مهر 1384, 23:24 عصر
ابتدا روی Table یا Query دابل کلیک کن . بعد روی پنجره ای که باز میشه کلیک راست کن و Add All Fields رو بزن.حالا خاصیت AlignMent فیلدهایی که از نوع String هستند رو به taRightJustify تغییر بده.
موفق باشی.
ali_abbasi22145
یک شنبه 17 مهر 1384, 14:10 عصر
سلام
من برنامه خود را در خارج کشور فروختم و اول خارج و انگلیسی بعد فارسی برایم مهم است و روش اخر احتمالا
کل جدول را راست به چپ می کند.
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 17 مهر 1384, 16:22 عصر
سلام
من برنامه خود را در خارج کشور فروختم و اول خارج و انگلیسی بعد فارسی برایم مهم است و روش اخر احتمالا
کل جدول را راست به چپ می کند.
شما میتونین این کار رو در خود برنامه بسته به اینکه چه زبانی انتخاب شده , انجام بدین
دنی کوئیل
پنج شنبه 08 دی 1384, 12:57 عصر
دوستان مشکل اصلی من اینه که DbEdit وقتی فوکوس میگیره LeftToRight میشه و وقتی فوکوس را از دست میده RightToLeft میشه
به نظر شما مشکل از چیست ؟
مهدی کرامتی
جمعه 09 دی 1384, 00:27 صبح
روی Table و یا Query که این DBEdit به آن وصل است دابل کلیک کنید، روی پنجره ای که باز میشود راست کلیک کرده و Add All Fields را انتخاب کنید، فیلد مورد نظر را انتخاب کرده و Alignment آن را روی Right قرار دهید.
oghab
جمعه 16 دی 1384, 16:25 عصر
روی Table و یا Query که این DBEdit به آن وصل است دابل کلیک کنید، روی پنجره ای که باز میشود راست کلیک کرده و Add All Fields را انتخاب کنید، فیلد مورد نظر را انتخاب کرده و Alignment آن را روی Right قرار دهید.
تشکر فراوان و آرزوی موفقیت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.