ورود

View Full Version : سوال: خطای i/o بعد از انجام عملیات ؟؟

ehp_kz6597
شنبه 08 مرداد 1390, 06:05 صبح
یه برنامه نوشتم و حدود 8 ماهی هست داره کار میکنه . مشکلی هم نداشته
الان یه چند روزی هست که خطای I/O میده .
یعنی رو سطر مورد نظر دوبار کلیک میکنه و یه سری محاسبات انجام میشه و خروجی به صورت messagebox نمایش داده شده و سپس در جدول ثبت می شود . بعد از این مرحله پیغام خطا ظاهر میشه (البته برنامه همچنان به کار خودش ادامه میده و از هنگ کردن و بسته شدن و ... خبری نسیت )
مشکل از برنامه هست یا سیستم طرف؟؟
اگه از برنامه هست چه طور میتونم متوجه شم از کدوم قسمته ؟؟

loo30fer
شنبه 08 مرداد 1390, 17:31 عصر
خوب اگه میتونید از این سیستمی که برنامتون توش این پیغام میده دسترسی داشته باشن دلفی رو نصب کنید و برای اینکه برنامتون به بانک اطلاعیتون دسترسی داشته باشه اون رو در مکانی که فایل اجرایی بعد از کمپایل در اونجا ساخته میشه قرار بدین و برنامه رو در حالت Debug قرار بدین و همینطور که الان عمل کردین و این خطا ظاهر شد عمل کنید تا اون خطی رو که موجب بروز این خطا میشه رو برای شما معلوم کنه و مشکل رو بررسی کنید.
ولی فکر میکنم که مشکل شما از اینجا منشا بگیره که وقتی شما یکسری محاسبات رو انجام میدین و اطلاعاتتون رو ثبت میکنید یک فایل تو پوشه ٰTemp ویندوز ساخته میشه که البته با هربار انجام عملیاتتون این عمل انجام میشود که باید اون فایل رو از قبل از انجام این عملیاتتون حذف کنید که فکر میکنم با نام CA شروع میشه چون مجددا این فایل میخواد ایجاد بشه و وقتی برنامه متوجه وجود فایل دیگری با همون نام در این مسیر وجود داره این پیغام خطا ظاهر میشه. برای اینکه بهتر بتونید تست کنید توصیه میکنم که قبل از تست برنامتون تمامی فایله و پوشه های داخل پوشه Temp رو پاک کنید بعد ببینید که هنگام عملیات برنامتون چه فایلی و با چه نامی ساخته میشه که همینطور که گفتم احتمالا با نام CA شروع میشه.
ضمنا یک نکته : چون این فایلها فایلهای موقت هستن احتمالا به صورت فایلهای مخفی باشن پس مطمئن شوید که این فایلها در سیستم شما نمایش داده شوند.
موفق باشید.