View Full Version : خطای جدول Paradox
داوود
دوشنبه 11 مهر 1384, 12:48 عصر
من یک جدول بانک اطلاعاتی با Paradox درست کرده ام امروز پس از ورود 1890 رکورد برنامه قفل شد و دیگر کار نمی کرد. با باز کردن جدول مربوط و رفتن به انتهای فایل با کلیک بر روی آخرین رکورد با پیغام زیر روبرو می شدم.
Corrupt_other than header
لطفا منو راهنمایی کنید .
Touska
دوشنبه 11 مهر 1384, 17:37 عصر
متونی Repairesh کنی یا با خود Data Desktop یا نرم افزار های موجود.
داوود
دوشنبه 11 مهر 1384, 18:06 عصر
با تشکر فراوان
1 _ میشه بگی چجوری؟ از کدوم قسمت؟منظورت از نرم افزار های موجود (به صورت مشخص) چه برنامه ایه؟
2 _ اصلا به نظر شما استفاده از Paradox در درازمدت باعث بروز مشکل نمیشه ؟ آیا میشه بهش اعتماد کرد؟
Naficy
دوشنبه 11 مهر 1384, 18:11 عصر
کلا پارادوکس و کلا BDE چیزای جالبی نیستند. خود بورلند سالهاست که کار برروی آنها را کنار گذاشته. (فکر کنم مثلا از سال 1998 تا حالا)
برای کارهای جدی معمولا دیتابیسهایی از قبیل SqlServer و... توصیه می شن. اما در کارهای کوچکتر استفاده از چنین دیتابیسهایی معمولا مساله ساز نیست.
داوود
دوشنبه 11 مهر 1384, 18:19 عصر
کلا پارادوکس و کلا BDE چیزای جالبی نیستند. خود بورلند سالهاست که کار برروی آنها را کنار گذاشته. (فکر کنم مثلا از سال 1998 تا حالا)
برای کارهای جدی معمولا دیتابیسهایی از قبیل SqlServer و... توصیه می شن. اما در کارهای کوچکتر استفاده از چنین دیتابیسهایی معمولا مساله ساز نیست.
اگه بخوام نوع بانک اطلاعاتیم رو از Paradox به SQLServer تغییر بدم می تونم اطلاعاتی رو که تابه حال در بانکم ذخیره کردم رو ازش استفاده کنم یا از دست می دمشون؟
اگه می تونم میشه بگین چجوری؟
hmm
سه شنبه 12 مهر 1384, 07:17 صبح
داوود جان تمام اطلاعات paradox رو میشه به access یا sqlserver منتقل کرد
داوود
سه شنبه 12 مهر 1384, 12:29 عصر
خیلی ممنون حمیدجان
اگه میشه لطف کن بگو چجوری.
ضمنا نگفتی چجوری میتونم جدول آسیب دیدم رو Repair کنم.
Naficy
سه شنبه 12 مهر 1384, 13:41 عصر
ساده ترین راه repair اینه که همه رکوردا رو (بجز آخریه که مشکل سازه) کپی کنی تویه جدول جدید. احتمالا از طریق برنامه نویسی.
hmm
سه شنبه 12 مهر 1384, 14:57 عصر
خیلی ممنون حمیدجان
اگه میشه لطف کن بگو چجوری.
ضمنا نگفتی چجوری میتونم جدول آسیب دیدم رو Repair کنم.
با کمک import در access یا DTS در sqlserver
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.