ورود

View Full Version : سوال: اتصال به ویندوزهای vmware از طریق user در ویندوز اصلی

amin_rj
شنبه 08 مرداد 1390, 19:30 عصر
اتصال به ویندوزهای vmware از طریق user در ویندوز اصلی
آیا این امکان وجود دارد؟

razeghi_loved
یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:32 عصر
اگر عضو دامین باشه بله، در غیر این صورت باید یک USER مشترک درست کنی در هر دو سیستم

amin_rj
یک شنبه 09 مرداد 1390, 19:58 عصر
من متوجه نشدم میشود لطفا کاملتر توضیح دهید
من vmware را نصب کردم و 6 ویندوز داخلش و 6 ویندوز در حالت bridge باهم شبکه شدند و به سیستم اصلی و همدیگر ping دارند
حالا می خواهم در ویندوزی که vmware در آن نصب شده 6 user بسازم. مثل user های عادی ویندوز و با این فرق که به 6 سیستم داخل vmware وارد شود .
لطفا اگر امکانش هست توضیح کاملی بدهید ممنون می شوم
razeghi_loved
دوشنبه 10 مرداد 1390, 20:08 عصر
ببخشیدا اما من متوجه نمی شوم کمی بیشتر توضیح دهید

amin_rj
سه شنبه 11 مرداد 1390, 11:01 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?296790-ip-دادن-به-مانیتورهای-که-به-یک-سیستم-از-طریق-کابل-شبکه-وصل-می-شوند(فوری)

حالا می خواهم با vmware مشکلم را حل کنم

توضیح مختصر: 3 تا سرور دارم که غیر از مانیتور خودش 6 مانیتور خاص از طریق کابل شبکه و کارت x550 که روی سرور هست به سرور وصل میشوند .این مانیتور ها در واقع شبکه نیستند و از طریق کابل شبکه و این کارت به همان یک ویندوز سرور وارد می شوند(ویندوز xp چند کاربره هست) یعنی با یک یوزر که روی سرور تعریف کردیم وارد ویندوز سرور می شوند .

razeghi_loved
سه شنبه 11 مرداد 1390, 19:44 عصر
فکر کنم و خنگ می زنم
البته تا حدودی منظور شما را گرفتم
شما دارین از تن کلاینت استفاده می کنید که فقط یک کارت شبکه با ورود کیبورد و ماوس هست اما بقیه موارد را متوجه نمی شوم

amin_rj
سه شنبه 11 مرداد 1390, 21:37 عصر
روی سرور یک کارت هست (کاتالوگش هست) 6 ورودی شبکه دارد ولی کارت شبکه نیست و وقتی هم در سرور درایورش نصب می شود 6 درایور در قسمت display نصب می شوند و به وسیله این کارت تصویر وصدا به مانیتور ها (کاتالوگش هست) منتقل می شود و ما می توانیم از چند کاربره بودن ویندوز استفاده کنیم یعنی هر 6 مانیتور جدا از هم کار می کنند و با یک یوزر وارد ویندوز می شوند
مشکل من : استفاده از vmware به طوری که 6 ویندوز نصب کنم در آن و 6 یوزر در ویندوز اصلی سرور درست کنم که هر یوزر به یک ویندوز وارد شود و این یوزر ها را برای ورود مانیتور ها استفاده کنم
حالا اگر با vmware نمی شود لطفا یک راه جلوی پای من بگذارید چون 2 ماه وقتم گرفته و کم مونده بی خیالش بشم

amin_rj
سه شنبه 11 مرداد 1390, 21:39 عصر
کیبورد و موس هر مانیتور به خود مانیتور متصل می شود

razeghi_loved
سه شنبه 11 مرداد 1390, 23:54 عصر
همون که گفتم اینها تن کلاینت هستند.
اما هرچی فکر می کنم ، می بینم که نمی تونم کمکت کنم شاید با این توضیحاتی که دادی یکی پیدا بشه که جواب شما را بده