ورود

View Full Version : حذف پسورد mysql

masato
شنبه 08 مرداد 1390, 23:21 عصر
چطور میتونم پسورد mysql توی mysql console حذف کنم ؟آخه نمیتونم با mysql adminکار کنم error

خطا
پيغام MySQL :

#1045 - Access denied for user 'SYSTEM'@'localhost' (using password: NO

با تشکر

masato
یک شنبه 09 مرداد 1390, 18:38 عصر
يكي نيست جواب سوال منو بده؟

:عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:: صبانی++::عصبانی++::عصبانی++:

bigtime
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 10:21 صبح
با سلام
میشه یه کم واضح تر و کامل تر بگید که مشکلتون چیه؟
الان به پایگاه داده اصلا متصل نمی شید؟

bigtime
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 10:44 صبح
با سلامی مجدد
اگر که به پایگاه داده متصل نمی شید دو کار باید بکنید
1.اول از همه سعی کنید که دوباره mysql رو پیکر بندی کنید که به احتمال زیاد جواب نمیده
2.mysql رو uninstall کنید و دوباره از اول نصبش کنید و شروع به پیکربندی کنید که اگر جواب داد که هیچ و گر نه قدم سوم رو امتحان کنید ایراد این قسمت ممکن در قسمت شروع به کار موتور mysql رخ بده.
3.mysql رو uninstall کنید و برید در قسمت run دستور regedit رو می نویسید
در ادمه ctrl+f رو بزنید و mysql رو search کنید و هر انچه که پیدا شد رو حذف کنید بعد از هد دفعه پیدا کردن برای گشتن دوباره ی عبارت دکمه ی f3 رو فشار بدید حالا system رو restart کنید و حالا mysql رو نصب کنید الان دیگه نباید مشکلی باشه.
موفق باشید.

masato
جمعه 14 مرداد 1390, 11:47 صبح
خيلي ممنون از جوابتون .
اما يه سوال با حذف mysql بانك هاي قبلي حذف ميشه يا نه؟ چون من نمي خوام اطلاعاتم پاك بشه.:لبخندساده:

bigtime
دوشنبه 17 مرداد 1390, 12:06 عصر
به احتمال زیاد حذف میشه ولی چون شما به احتمال زیاد وقتی این ورژن از mysql رو که حذف کردید دوباره از همین ورژن استفاده میکنید میتونید اون پایگاه داده هایی رو که داشتید رو ازشون کپی بگیرید و بعد از نصب دوباره اونها رو در مون پوشه قرار بدید تا دیگه این اطلاعاتتون از دست نره
البته راه اصلی برای از دست نرفتن اطلاعات استفاده ی از mysqldump و یا دستورات دیگری مه برای backup گیری در mysql هستش می باشه ولی چون الان شما چون رمز ورود رو ندارید پس راهی که گفته شد راه حل مشکل شما هستش ان شا ا...
موفق باشید