ورود

View Full Version : خارج کردن ایمیل ها از یک فایل متنی بلند

parsiman1390
یک شنبه 09 مرداد 1390, 02:29 صبح
سلام دوستان
نمیدونم تاپیک درستی رو انتخاب کردم یا نه، ولی دنبال نرم افزار و یا راهی برای خارج کردن لیست ایمیلها از یک فایل متنی بلند (txt) هستم که چند هزار ایمیل درونش هست ولی متن های دیگری هم هست داخلش . از چه روش یا نرم افزاری میشه برای اینکار استفاده کرد؟
ممنونم

JaguarXF
یک شنبه 09 مرداد 1390, 04:15 صبح
دانشجوی رشته کامپیوتر هستی شما؟

محسن واژدی
یک شنبه 09 مرداد 1390, 09:08 صبح
سلام علیکم
میتوان بر روی کاراکتر خاصی (مثلا" @) در فایل متنی تمرکز کرد و بگونه ای برنامه نویسی و حساسیت برنامه را بر روی این کاراکتر اختصاص داد البته نه تنها بر روی این چون ممکن است در متن های عادی هم این کاراکتر باشد پس باید کمی جستجوگر را پیشرفته تر کرد
بنده در زمینه vb6 فعالیت میکنم همچنین نمیتوانم جوابتون را در این بخش بدهم، اگر در vb6 فعالیت میکنید سوالتون را در انجمن زیر مطرح کنید:
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?43-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-6-VB

موفق باشید

Felony
یک شنبه 09 مرداد 1390, 10:41 صبح
با هر زبان برنامه نویسی که کار میکنید اصولی ترین راه استفاده از Regular Expression در اون زبان هست ؛ همین عبارت رو برای زبانی که باهاش کار میکنید گوگل کنید .

parsiman1390
یک شنبه 09 مرداد 1390, 15:01 عصر
مرسی دوستان از پاسخگوئیتون
راستش من میخوام ایمیل ها رو از توی این فایل متنی در بیارم، برنامه نویسی نمیکنم . فقط ایمیلهاشو میخوام . با برنامه Extract Email Addresses From Text & HTML Files 7.0 اینکارو کردم ولی خروجی نداد چون رجیستر میخواست. سریالش رو هم هرچی گشتم پیدا نکردم . برنامه مشابه این یا روشی مشابه این اگه سراغ دارید بگید لطفا
با regular expression هم تست کردیم یه بار نشد یا شاید من نمیدونم چکار باید بکنم !

Felony
یک شنبه 09 مرداد 1390, 15:10 عصر
با regular expression هم تست کردیم یه بار نشد یا شاید من نمیدونم چکار باید بکنم !
:گیج: با چیش تست کردید ؟!!!

parsiman1390
یک شنبه 09 مرداد 1390, 15:16 عصر
:گیج: با چیش تست کردید ؟!!!
:d خودم نه رفیقم که برنامه نویسه گفت نشد. سپرد به من شاید هم وقت نداشت حوصله نکرد :)