ورود

View Full Version : گران ترین نرم افزارهای ایرانی

kavehYn
یک شنبه 09 مرداد 1390, 17:36 عصر
با سلام به کلیه دوستان و همکاران محترم

در حال انجام یک تحقیق در خصوص قیمت نرم افزارهای طراحی شده توسط شرکتهای ایرانی هستم. لطفا دوستانی که اطلاعات و تجربه دارند اطلاعاتی در خصوص گران ترین نرم افزارهایی که در ایران نوشته شده است ارائه فرمایند

با تشکر

محسن شامحمدی
یک شنبه 09 مرداد 1390, 18:58 عصر
نرم افزار با قیمت های عجیب و غریب که زیاد هست
نمونه کوچکش همین برنامه نویسا هستکه می خونی خودش تایپ میکنه قیمتش دو و نیم میلیون تومن هستش.(سایتش (http://www.asr-gooyesh.com/farsi/pr_dict_persian_overview.asp))
یکی دیگه شنیدم برنامه دیاگ سایپا رو 900 میلیون تومن نوشتن(البته موثق نیست و نمی دونم حقیقت داره یا نه)
و خیلی از برنامه ها هستن که واسه ادارات دولتی به قیمت N+1 تومن نوشته می شن ولی خب صداش در نمی یاد.:گیج:

eshpilen
یک شنبه 09 مرداد 1390, 21:52 عصر
یه برنامه B2B ایرانی بود 6 میلیون تومن (اینم نوع تحت وب).

Felony
یک شنبه 09 مرداد 1390, 23:06 عصر
نرم افزاری حسابداری شرکت بوتان -> 77 میلیون تومان + 40% از فروش هر نسخه نرم افزار توسط شرکت بوتان به برنامه نویس پروژه میرسه .

HamedNet_ir
دوشنبه 10 مرداد 1390, 14:29 عصر
یه نرم افزار پیشنهاد شد 3 میلیون!
ولی دلال 1 تومن میخواست!
================
یکی دیگه هم بود 2 تومن , برای یه شرکت فرش ماشینی, سیستمش ( سخت افزار ) به شددت قدیمی بود! ( و زبونش هم آلمانی! ) آخر نتونستم بنویسمش!

AlgorithmX
دوشنبه 10 مرداد 1390, 15:11 عصر
برنامه بیمارستان امام رضا استان کرمانشاه، از 3 برنامه تحت شبکه تشکیل شده بود که در قسمت های مختلف بیمارستان نصب بودند و علاوه بر ثبت، چاپ، گزارش و .. در هر نسخه، کل این برنامه ها در هر لحظه وقایع را به برنامه اصلی در قسمت مدیریت بیمارستان مخابره می کردند و برنامه اصلی هم اطلاعات در هارد مجزایی که بیشتر شبیه به جعبه سیاه بود ثبت میکرد. و تمامی سیستم های نصب شده در بیمارستان توسط این برنامه اصلی مدیریت می شد.

این برنامه در مدت 3 سال توسط 2 برنامه نویس خبره کرمانشاهی به قیمت 92 میلیون تومان به بیمارسان فروخته شد!
در ضمن بیمارستان امام رضا کرمانشاه مجهزترین بیمارستان غرب کشور میباشد!

joker
دوشنبه 10 مرداد 1390, 15:59 عصر
سيستمهاي MIS هم براساس نياز مشتريان قيمتي بين 4-5 ميليون تا 150 ميليون تومن به خودشون اختصاص ميدن

پيوست :‌
حالا فكر كنيد يه بنده خدائي (اسمشو نميارم :)يه حسابداري نوشته ، با يكسال پشتيباني داره ميفروشه 6 هزارتومن‌!!!!!!!!!!
پيوست2:
تخليه اطلاعاتي نشين :بوس:

Felony
دوشنبه 10 مرداد 1390, 16:50 عصر
حالا فكر كنيد يه بنده خدائي (اسمشو نميارم :)يه حسابداري نوشته ، با يكسال پشتيباني داره ميفروشه 6 هزارتومن‌!!!!!!!!!!
با اینکه اسپم هست ولی : :متعجب: Oh! my god

AliReza Vafakhah
دوشنبه 10 مرداد 1390, 21:26 عصر
خارج از بحث تاپیک نیست ولی دیروز افتخار دیدن یکی از بزرگترین برنامه نویسان ایران را داشتم.

ایشون حدود 20 سال در آلمان ، بلژیک و اسپانیا برنامه نویسی را اصولی آموختند.

واقعا من که دیدمش گفتم ایول ... برنامه دستگاه های قالی بافی رو ایشون نوشتند ، فکر کنم تو ایران حدود 80 درصد از برنامه ایشون استفاده کنند . برنامه دستگاهای CRX ,TEXIMA ,ADR ,SHONHER .

من اصلا فکر نمی کردم برنامه نویسیش کار یه نفر باشه ! ولی وقتی طرف رو دیدم. ..

ایشون برای برنامه های پیش پا افتاده و نسخه های قدیمی هر دستگاه TEXIMA حدود 1200000 هزارتومان دریافت میکنند. تازه دستگاه TEXIMA انقدر پیچیده نیست . برای CRX و SHONHER دیگه خدا می دونه.

hamid-nic
دوشنبه 10 مرداد 1390, 22:10 عصر
سلام آقای وفاخواه
ایشون احیانا از اعضای شرکت طلوع نیستند ؟ که توی کارخونه سیمان و کارخونه و شرکت های راوند کار کرده ؟

AliReza Vafakhah
سه شنبه 11 مرداد 1390, 02:04 صبح
سلام آقای وفاخواه
ایشون احیانا از اعضای شرکت طلوع نیستند ؟ که توی کارخونه سیمان و کارخونه و شرکت های راوند کار کرده ؟

سلام

ایشون نماینده TAUMURA ژاپون در ایران هستند و خبر ندارم که از اعضای شرکت طلوع هست یا نیست.

فامیلی ایشون مهندس زارعه ای هست ، حدود 50 سال داره و تقریبا تمام نصاب های دستگاهای کامپیوتری در کاشان(جاهای دیگه مثل تهران هم ، به احتمال زیاد زیر نظر ایشون هست) زیر نظر ایشون هستند.

راستی شما راوند هم تشعیف آوردید؟ و احیانا تو کار قالی و .... هستید؟

میلاد قاضی پور
سه شنبه 11 مرداد 1390, 04:03 صبح
همش به این بستگی داره که شما برای کی برنامه مینویسید . برنامه ای که شش ماه روش کار شده و برای یک مدرسه نوشته شده با برنامه ای به همون بزرگی و امکانات که برای یک شرکت مثل سروش نوشته شده قیمتش ده ها برابر متفاوت هست .

BOB
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 14:03 عصر
سلام
گران ترین نرم‌افزارهای حال حاضر، سیستمهای جامع مدیریت منابع سازمانی هستند که با توجه به گستردگی نرم‌افزار و نوع فرآیندهای سازمان مقصد و زمان مورد نیاز برای پیاده سازی فرآیندها و چرخه کار (مثلا چندین سال)، گاهی حتی قیمتی بالای 2 میلیارد تومان دارند.