ورود

View Full Version : آیا ممکنه از طریق لوکال هاست ایمیل ارسال کرد؟!

neda.salehi
یک شنبه 09 مرداد 1390, 19:06 عصر
با سلام به همه دوستای نانازم
مدتی هست که سئوالی فکرمو خیلی مشغولیده اون اینکه مگه با زمپ یا وین لمپ ما در اصل سیستممون رو به سرور شخصی تبدیل نمی کنیم؟ خوب مگه سرور شخصی نمیتونه میل بفرسته؟ خوب اگه میتونه بفرسته چرا وقتی یه فرم تماس رو زمپ مون آپ میکنیم چرا ایمیل نمی فرسته. بعد برای این سئوالام دست به دامان سایت های خارجی شدم در اکثر این سایت ها نوشته بود به خاطره اینکه پورت 25 توسط آی اس پی ها بسته شده این امکان وجود نداره! خوب بذارید یه تجربه بگم شاید عجیب باشه. من یه روز یه سی ام اس که اسمشو اصلا یادم نیست نصب کردم که سیستم ثبت نام کاربران بود. بعد رو لوکال هاستم رو سیستم اجرا کردم بعد دیدم بعده ثبت نام برام یه میل اومد بعد رفتم هدر میلمو باز کردم دیدم از طریق آی پی و لوکال هاست کامپیوترم ارسال شده. واقعا نفهمیدم چی شد. چون مگه پورت 25 من بسته نبود؟ س چرا میل ارسال شد. از طرفی تو php.ini رفتم دیدم تنظیمات اس ام تی بصورت پیش فرضه چون با خودم گفتم شاید اونجا رو اس ام تی پی سرور خارجی تنظیم شده که نشده بود!!!!!!!
حالا خواهش می کنم اگه کسی می دونه میشه آیا از طریق لوکال هاست ایمیل ارسال کرد یا نه بهم کمک کنه چون خیلی واسم جالبه دونستنش. ضمنا منظورم این هست که بدون تغییر در php.ini ارسال ایمیل انجام بشه و نه با تنظیم اس ام تی پی روی یه سرور خارجی دیگه.
می سیییییییییییییییی

eshpilen
یک شنبه 09 مرداد 1390, 21:56 عصر
امکانش هست، ولی در بیشتر موارد ممکنه از طرف ISP بسته باشه و بنده شنیدم که کلا ایمیل هایی که از IP های غیرولید ارسال میشن توسط بیشتر سرورها بلاک میشن (بخاطر اسپم و اینا). یعنی حتی اگر ISP ایمیل رو رد کنه، اگر ایمیل تحت IP ولید نباشه امید چندانی برای رسیدنش به مقصد وجود نداره!
بخصوص اگر تحت لینوکس کار کنید چون برنامهء sendmail توش هست ممکنه ایمیل ارسال بشه.
برای ویندوز فکر نمیکنم بصورت پیشفرض سرویس لازم برای این کار موجود باشه. تاجاییکه میدونم، تابع mail در PHP درواقع ارسال ایمیل ها رو به sendmail واگذار میکنه. البته حتما میشه تنظیمش کرد از چیز دیگه استفاده کنه (بخصوص روی ویندوز که sendmail نداشته باشه).

neda.salehi
دوشنبه 10 مرداد 1390, 03:08 صبح
فرض کنید با وی پی ان آی پی ها رو توسط یه نرم افزار تغییر بدیم. اونوخت چی؟

HamedNet_ir
دوشنبه 10 مرداد 1390, 14:27 عصر
اگر هم رد شه میره به اسپم!
باید اون آی پی به یک دامنه ی معتبر برگردان بشه و اون دامنه هم به سرور ارسال میل اشاره کنه.

ممکنه بعد از ارسال چند میل isp شما رو بلوک کنه.

neda.salehi
سه شنبه 11 مرداد 1390, 22:41 عصر
فک نمی کنم اینطور باشه چون من خیلی میل دریافت میکنم که وقتی میرم هدر میل رو نگاه می کنم می بینم از کلاینت ارسال شده
فک می کنم تعداد محدودی از این روش سر در میارن و به بقیه نمی گن اما شدنیه!
ضمنا خودم یه روش واسه اینکار پیدا کردم تقریبا 100000 تا میل با عنوان سلام فرستادم و یه متن الکی نوشتم و تقریبا 4000 تا جواب برام اومد. اما فعلا نمی گم تا مطمئن شم واقعا عملیه و بلاک نمیشه!
می سی از دوستان

eshpilen
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 08:21 صبح
وقتی میرم هدر میل رو نگاه می کنم می بینم از کلاینت ارسال شده
چطور؟ چی نوشته مثلا؟

JaguarXF
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 08:51 صبح
http://roshanbh.com.np/2007/12/sending-e-mail-from-localhost-in-php-in-windows-environment.html