View Full Version : به اشتراک گذاشتن اینترنت adsl ای که بدون کانکشن connect هستم
sajad_3dmax
دوشنبه 10 مرداد 1390, 12:51 عصر
با عرض سلام.من از adsl همسایمون واسه نت استفاده میکنم.یه کابل از پنجره رد کردم و مستقیم خورده به مودم adsl. واسه کانکت شدن هم نیازیبه کانکشن ندارم. 2 تا سوال دارم:
1-چگونه این ارتباط بوجود اومده(منظورم اتصال به اینترنت بدون احتیاج به کانکشن هستش)
2-اگه خودم بخوام تو اتاقم با یک لپ تاپ اینترنتم رو share کنم چطور باید اینکار رو انجام بدم.(من که کانکشنی ندارم نا بخوام share اش کنم)البته فکر میکنم که فقط تو قسمت default gateway لپ تاپ ip سیستم خودم رو بدم مشکل حل شه.هنوز امتحانش نکردم)
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.
یا علی مدد
Mask
دوشنبه 10 مرداد 1390, 14:53 عصر
با سلام.
ارتباط اینترنت شما در حالت pppoe هستش.
یعنی کانکش در خود مودم ساخته شده و به صورت اتوماتیک وصل میشه.
برای اینکه بتونید اینترنت رو پخش کنید چند راه دارید.
1- یه اکسس پوینت تهیه کنید و به صورت وایرلس اینترنت رو پخش کنید.
2- یه سوئیچ تهیه و اینترنت رو کابلی پخش کنید.
و ...
اگه بخواهید لبتاپتون نقش سوئیچ یا اکسس پوینت رو بازی کنه ، باید اول از همه کارت لنی که اینترنت روش میاد رو شیر کنید. و یا به صورت adhoc این کار رو انجام بدید.
در ضمن در کلیه موارد گتوی سیستم رو آی پی مودم قرار بدید.
sajad_3dmax
دوشنبه 10 مرداد 1390, 17:00 عصر
فکر میکنم که سوالمو خوب توضیح ندادم.
بنده میخوام اینترنت یک کامپیوتر دسک تاپ رو واسه ی لپ تاپ share کنم.
1-بازم نیازه که سوئیچ یا اکسس پوینت تهیه کنم
2-مگه نباید gateway رو تو سیستم دیگه برابر ip خودم قرارش بدم
acilios
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 10:02 صبح
با سلام.
ارتباط اینترنت شما در حالت ppoe هستش.
فکر میکنم PPPoE درست باشه!
1-بازم نیازه که سوئیچ یا اکسس پوینت تهیه کنمبرای اینکه لپ تاپتون بتونه از اینترنت استفاده کنه، باید اینکارو انجام بدین.
2-مگه نباید gateway رو تو سیستم دیگه برابر ip خودم قرارش بدم اگه با استفاده از سوئیچ بخاین اینترنت Share کنید نیازی به تنظیمات GateWay ندارید(چون سوئیچ باید به مودم وصل بشه)، ولی اگه بخاین لپ تاپ رو به پی سی وصل کنید، آی پی آدرس پی سی رو باید در Gateway لپ تاپ تنظیم کنید.
موفق باشید.
xerxes_66
پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:42 عصر
سلام . من هم تقريبا همين مشكل رو دارم . امروز دو تا كامپيوتر خودمو داداشمو با يه سوئيچ و دادن آي پي 1 و 2 شبكه كردم. از اونور هم مودم رو به سوئيچ وصل كردم منتها وقتي اومدم كانكشن بسازم و شير كنم بين دو تا سيستم فقط سيستم خودم به اينترنت وصل شد از اونو هم ديگه پي سي داداشمو ديگه تو ماي پليس نتورك نميبينم. ؟! .... راستي سيستم خودم قبلا بدون كانكشن و با روشن شدن مودم به اينترنت وصل ميشد . نميدونم الان بايد اون كانكشن داخلي مودمو بردارم بعد تو دو تا سيستم 2 تا كانكشن بسازم يا ...؟!؟ .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.