View Full Version : مبتدی: سلام ببخشید
mrhs20
سه شنبه 11 مرداد 1390, 00:08 صبح
من می خواستم برنامه نویسی رو با ویژال شروع کنم . اگه امکانش هست چند برنامه ساده در حد مبتدی به من بدید من بنویسیم .
------
یک سوال دیگه برای برنامه نویسی ویژال بیسیک رو باید نصب کنم یا ویژال نت ممنون از لطف شما
mrhs20
سه شنبه 11 مرداد 1390, 03:11 صبح
کسی نیست کار ما رو راه بندازه این همه برنامه نویس به این سوال جواب نمی دین :متعجب:
MohammadGh2011
سه شنبه 11 مرداد 1390, 05:33 صبح
سلام
دوست عزيز ، خوب شما جاي مناسبي تاپيك نزدي بايد تو صفحه اول تالارVB6 تاپيكت رو ميزدي.
و از عنوان مناسبي استفاده نكردي.(احتمال داره تاپيكي كه زدي توسط مديران محترم بخش حذف بشه)
(بيشتر عزيزاني كه تازه تو سايت ثبت نام ميكنند از عنوان مناسب و خوبي استفاده نميكنند بايد عنوانتون مناسب با چيزي باشه كه ميخوايد.قوانين سايت رو با دقت بخونيد.)
تو همين سايت ميتوني جستجو كني كلي فايل هاي PDF و سورس هاي آماده و ساده هست كه ميتوني دانلود كني و ازشون استفاده كني.
و سوال آخري كه داشتي اكثر سايت ها ويژوال بيسيك رو ارائه دادند ميتوني ويژوال بيسيك رو دانلود كني و استفاده كني.
موفق باشيد.
masoud120
جمعه 14 مرداد 1390, 21:19 عصر
سلام
به نظره بنده که خودم 2 سالی هست برنامه نویسی میکنم تو این 2 سال ویژوال بیسیک کار کردم و بعد از اینکه چند ماهی با سی شارپ کار میکنم فهمیدم که 2 ساله خودما الاف ویژوال بیسیک 6 کرده بودم ....
به همین جهت به شما توصیه میکنم ویژوال بیسیک رو بذارید کنار و برایه شروع کار بهترین سی شارپ هست !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.