ورود

View Full Version : سوال: ارتباط دو جدول در phpmyadmin

lady64
سه شنبه 11 مرداد 1390, 14:07 عصر
با سلام.من در زمینه mysql و php (xampp & phpmyadmin & dreamweaver) در حال یادگیری هستم.

دو جدول دارم. یکی جدول مربوط به اطلاعات اشخاص و دومی جدولی برای وارد کردن نام کاربری و پسوورد هر شخصی که اطلاعاتش در جدول اشخاص ثبت شده.

Persontb:id(primary key),name,lname,tel,mob,codenumber(primary key

Usertb:id_user(primary key),user,pass

سوالات :) codenumber 1. هر شخص یک شماره پرونده منحصر به فرد دارد(

آیا نیاز است که این هم علاوه بر آی دی که قابل مشاهده نیست بعنوان کلید اصلی معرفی شود؟

2.بین جدول اول و دوم باید ارتباطی باشد.و این ارتباط با کلید خارجی صورت میگیرد.لطفا بفرمایید کلید خارجی را در جدول اول باید قرار داد؟یعنی یک کلید بنام id_user در جدول اول قرار دهم که با جدول دوم ارتباط داشته و کلید خارجی باشد؟

3. حال که دو جدول با هم از طریق کلید خارجی ارتباط پیدا کردند و ازنوع cascade انتخاب شدند ، وقتی اطلاعات را در جدول اول وارد شد و شخص میخواهد در صفحه دیگری نام کاربری و پسوورد خود را به جدول 2 اضافه کند (insert)( که بعدا در صفحه دیگری وقتی نام کاربری و پسوورد خود را وارد کرد وارد صفحه اطلاعات شخصی خود شود)

چگونه ارتباط دو جدول موجب میشود که نام کاربری و پسووردی که اضافه میشود متعلق به کاربر فعلی باشد.یعنی شخص 1 از جدول 1 وقتی نام کاربری و پسوورد انتخاب میکند مرتبط شود به اطلاعاتش در جدول 1.

ممنون میشوم با استفاده از جداول خودم راهنمایی بفرمایید.متاسفانه دوره ی آموزشی من در حد اضافه ، ویرایش و حذف یک جدول میباشد.لطفا کدphp و mysql آن را بفرمائید.

با تشکر فراوان از زحمات شما

nadi_1368
شنبه 22 مرداد 1390, 01:00 صبح
salam dost aziz chera do jadvalo baham 1ki nmikoni???
rahat tarii.
soal 2:kelid khareji dar jadval 2 gharar darad k kelid asli dar jadval aval ast!
sooal 3 aval b soal man j bedin bad man rahnamaeeiiton mikonam.

nadi_1368
شنبه 22 مرداد 1390, 01:05 صبح
???????????salam!dost aziz chera 2 jadvalo baham edgham nmikoni dar 1 jadval

mkvisual
شنبه 22 مرداد 1390, 11:56 صبح
با سلام ...
بنده اصلا در حدی نیستم که بخوام زودتر از اساتید آموزش بدم ولی به هر حال :
یک جدول که کافیست برای این کار که شما میخواهید بکنید ولی میتوانید با تولیده نام کاربری یک جدول با آن نام طراحی کنید :
مثلا من با نامه "علی" در سایته شما ثبت نام میکنم ... علاوه بر اینکه شما نام من رو در جدوله خودتون درج میکنید یک جدول با نام "علی" بسازید ... هر وقت طرف خواست اطلاعات خودش رو ویرایش کنه از به جدول خودش ارتباطش بدین ...

ramin2nt2
یک شنبه 23 مرداد 1390, 17:07 عصر
سلام
در این زمینه مقاله ای نوشته ام که می تونید اون رو از آدرس زیر دانلود کنید:

http://ramlog.mihanblog.com/post/11