View Full Version : آموزش: نحوه انتقال برنامه نوشته شده با دلفی و پایگاه داده SQL
vahid64
سه شنبه 11 مرداد 1390, 20:13 عصر
سلام.
میدونم که قبلاً بارها در مورد این موضوع بحث شده و تمام تاپیک های این موضوع رو سرچ کردم و خوندم.
اما پراکندگی مطالب زیاد هست و من تا حالا به نتیجه نرسیدم.
خواهشم این هست دوستانی که قبلاً این کار رو کردن بیان مرحله به مرحله یه آموزش بزارن برای کسانی که مثل
من می خوان برنامه نوشته شده با دلفی XE و SQL Server 2005 رو پک کنن برای اجرا بر روی کامپیوتر های دیگه
پ.ن : منظورم از پک کردن الزاماً ساخت setup نیست.
vcldeveloper
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 03:07 صبح
سلام، خب مشکل چیه؟ برنامه دلفی شما که به طور عادی فقط یک فایل EXE هست، و نیاز به فایل اضافه ایی برای اجرا نداره، پس فقط کافیه کپی بشه در سیستم مقصد. MS SQL Server 2005 هم که باید روی سرور مورد نظرتون نصب بشه، یا اگه از نسخه های لوکالش استفاده می کنید، روی کامپیوتر استفاده کننده نصب بشه. برای اتصال از کامپیوترهای مختلف موجود در شبکه به SQL Server 2005 نصب شده روی سرور هم لازم نیست چیز خاصی نصب بشه، چون درایورش به طور پیش فرض در ویندوز موجود هست. بر فرض اگر ویندوز مربوطه خیلی قدمی بود و درایور مورد نظر را نداشت، در دیسک نصب SQL Server فایل نصب درایور مورد نظر وجود داره. حالا شما در چی به نتیجه نرسیدید؟
vahid64
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 15:08 عصر
موضوع اینه که من می خوام فایل exe ساخته شده در دلفی رو روی کامپیوتر مقصد اجرا کنم.برای اینکار باید دیتابیس رو در کامپیوتر مقصد داشته باشم.
اگه اکسس بود دیتا بیس رو میذاشتیم کنار فایل exe و همه جا می بردیم و اجرا می کنیم.اما الان با sql چیکار باید کرد؟
ضمناً من از Ado استفاده کردم تو برنامم.
من دنبال یک آموزش مرحله به مرحله هستم برای رسیدن به هدفم.
چون خیلی وقته این مشکل رو دارم.و معمولاً روی سیستم مقصد SQL Server رو نصب می کنم و بکاپ دیتا بیس رو بر می
گردونم روش.مطمئناً این کار عقلانی نیست همونطوری که خود شما توی چند تا تاپیک در جواب دوستان گفته بودید اینکار
اشتباه هست.حالا من روش درست رو می خوام یاد بگیرم.تئوریک تقریباً می دونم چی می کنیم.عملی می خوام بدونم.
vahid64
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 21:13 عصر
بچه ها کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
vcldeveloper
جمعه 14 مرداد 1390, 03:15 صبح
موضوع اینه که من می خوام فایل exe ساخته شده در دلفی رو روی کامپیوتر مقصد اجرا کنم.برای اینکار باید دیتابیس رو در کامپیوتر مقصد داشته باشم.
اگه اکسس بود دیتا بیس رو میذاشتیم کنار فایل exe و همه جا می بردیم و اجرا می کنیم.اما الان با sql چیکار باید کرد؟
شما باید اول مشخص کنید که برنامه شما یک برنامه تک کاربره Local هست، یا یک برنامه Client\Server؟
اگر Local هست، روی همون سیستم باید نسخه مناسب SQL Server برای کارهای لوکال را نصب کنید، و سپس فایل بانک اطلاعاتی را به همراه برنامه در جایی کپی کنید، و فایل را به SQL Server پیوست (Attach) کنید. اگر مشکلتون در Attach کردن یک بانک به سرور هست، باید سوالتون رو در تالار SQL Server بپرسید.
اگر برنامه شما Client\Server هست، مراحل بالا را روی کامپیوتر سرور انجام میدید، سپس در سایر کامپیوترها مشخصات این سرور را برای اتصال به برنامه تون میدید تا برنامه شما در اون سیستم ها بتونه به این سرور متصل بشه.
vahid64
جمعه 14 مرداد 1390, 09:27 صبح
برنامه من Local هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.