ورود

View Full Version : کمک در تکمیل تحلیل پروژه شمارش رای مستقیم در انتخابات الکترونیکی

mahdikoochooloo
سه شنبه 11 مرداد 1390, 23:00 عصر
به نام خدا
سلام دوستات

من یک پروژه گرفتم با این سناریو:

• پس از اجرای نرم افزار مدیر رای گیری به سیستم لاگین می کند.
• اطلاعات از سیستم محلی خوانده و وی را احراز هویت می کند.
• وی توسط فرمی اطلاعات کاندیدا ها را به سیستم وارد می کند.
• همچنین توسط فرمی اطلاعات رای دهندگان را به سیستم وارد می کند
• و توسط فرمی اتصالات سوکت مربوط به کارت خوان را بررسی و تایید می کند
• و توسط فرمی زمان رای گیری و مدت زمان رای هر کاربر را مشخص می کند
• و با تایید وی رای گیری آغاز می شود.
• پس از آغاز رای گیری هر فرد کارت کشیده
• وی توسط سیستم شناخته می شود و اجازه یا عدم اجازه رای گیری به وی داده می شود.
• فرد پشت سیستم قرار می گیرد، کاندیدا های مورد نظر را انتخاب می کند و دکمه انتخاب کاندیدا را انتخاب می کند.
• برگه تایید نمایش داده شده و برنامه منتظر نفر بعدی برای رای گیری می شود.
• اطلاعات رای گیری در سیستم ذخیره می شود.
• در صورت نیاز اطلاعات در سیستم مرکزی به عنوان بک آپ ذخیره می شود.
• پس از پایان رای گیری سیستم آمار رای گیری را نشان می دهد.
حالا کمی روش کار کردم و این نمودار رو ازش کشیدم بیرون
کسی می تونه تو تکمیلش کمکم کنه؟73213

vistacali
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 19:08 عصر
دوست من منم پروژم تجزیه سیستم رستوران و کافی شاپ هست و تبدیل اون به برنامه، کتاب خوب برای مبانی مهندسی سراغ نداری جزوه هم باشه خوبه که یاداوری کنه این ها رو اگر توی برنامه نویسی کمک خواستی من در خدمت هستم
http://barnamenevis.org/showthread.php?297954-%D8%AA%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86

mahdikoochooloo
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 21:25 عصر
سلام عزیزم
ممنون
اگر وقت زیاد داری:
اگه مي خواي خوب و اصولي كار كني اول بايد بيس خودتو قوي كني با كتاب هاي پرسمن و سامرويل شروع كن.
براي تحليل و طراحي خوب بايد پوژتو مدل سازي كني كه مي توني از يو ام ال استفاده كني كتاب بنت - جعفرنژاد
چون از متد شي گرا استفاده مي كني شديدا تاكيد مي كنم اين متدو اصولي ياد بگير كتاب آنتوني سنتيس
بعد از اينها ست كه مي توني وارد فرايند توسعه نرم افزار بشي و چهار تا مرحله رو به طور تكراري انجام بدي
براي توسعه نرم افزار هم علمش لازمه و هم مهارتش پس هم وارده تئوري شو و هم عملي كار كن تا حرفه اي شي
تا مي توني راجع پروژه تي كار مي كني اطلاعات كسب كن بعدا مجبور به تغييرات اساسي نشي
اگر وقت کم داری :

برای شروع کار از اینترنت کتاب خلاصه مهندسی نرم افزار1 گردآوری ایمان مختاری رو یک نگاهی بنداز
بعد بزن تو کار یادگیری یو ام ال و چند تا جزوه که مثل ریگ ریخته تو اینترنت بگیر و همزمان همراه مطالعه رو پروژت کار کن.
موفق باشی