ورود

View Full Version : مبتدی: واسه استفاده از directx تو vs2008 چه فایل هایی مورد نیازه ؟

Farzandekurosh
سه شنبه 11 مرداد 1390, 23:29 عصر
با سلام خدمت اساتید

شاید سوالم تکراری باشه از این بابت معذرت میخوام چند جا سرچ کردم گفتن باید directx sdk رو از میکروسافت دانلود کنم که حجمش از 500 مگ بیشتره چون اینترنتم پر سرعته (2kbps) قیدش رو زدم امروز بازی call of duty 5 رو
نصب کردم بعدش directx10 که همراه بازی رو سی دی بود نصب کردم حالا سوالم از دوستان اینه که آیا همین کفایت میکنه یا باید sdk رو دانلود کنم و کلا تفاوت sdk موجود تو سایت میکروسافت و دایرکت ایکسی که همراه بازی هاست چیه اگه یکی هستن روش تنظیم vs2008 رو یه اشاره ای کنین کلا متوجه میشم با تشکر

Farzandekurosh
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 11:23 صبح
d3d10.lib و d3dx10.lib و فایل های dll دایرکت ایکس رو اگه کسی داره واسه من بفرسته دعاش می کنم

Farzandekurosh
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 14:53 عصر
dx10 sdk و Introduction To 3D Game Programming With DirectX9.0c A Shader Approach

من همین الان دارم دانلود میکنم این لینکو بزنید وسط های صفحه دکمه free download رو انتخاب کنید تو صفحه بعدی بازم وسط های صفحه دکمه download now رو انتخاب کنید
بعدش دانلود شروع میشه از اساتید و بزرگان معذرت خواهی میکنم توی چند تا پست دیگه لینک این کتاب رو گذاشته بودن که من موفق نشدم بگیرم بعضی هاشون پولی بودن بعضی ها هم که file not found میده
در مورد sdk هم که دارم دانلود میکنم (تو کافی نت) تو سایت میکروسافت کمترین sdk ی که دیدم حجمش 90 و خورده ای مگه واسه دوستانی که اینترنتشون کم سرعته میتونن اینو بگیرن (از اون 570 مگی بهتره)
اگه کسی فایل های lib و dll مورد نیاز sdk رو داره لینک بذاره(واسه کسایی که اینترنت 2kbps مث من دارن) با تشکر

pswin.pooya
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 16:58 عصر
سی دی SDK رو میتونی توی بازار پیدا کنی.

مجبوری کل SDK رو دانلود کنی. بعضی از ویرایشها وجود دارن که تنها فایل نصب داونلود میشه بعدش خود اون فایل تمام SDK رو از اول داونلود میکنه (توی هر نصب). لطفا لینک کتاب رو هم بر دارید خلاف قوانین سایت هست.

AbdolHabib8
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 09:01 صبح
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF+DirectX+sdk&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Farzandekurosh
یک شنبه 16 مرداد 1390, 23:51 عصر
با تشکر از جوابتون خودم به این نتیجه رسیدم ! و دانلودش کردم که نمیدونم چرا فایلش ناقص شده البته با winrar بیشتر فایل هاش رو extract کردم ولی بعضی قسمت هاش مثل پوشه utility خرابه و در کل فعلا دارم برنامه نویسی می کنم و مشکلی ندارم .
در مورد لینکی که گذاشتم هم باید بگم که چون کتاب خوبیه واسه افراد مبتدی مثل خودم گذاشتم بقیه استفاده کنن اگه رفتم کافی نت حتما حذفش میکنم چون سرعتم خیلی کمه (0.5kbps)
در ضمن این لینکی که گذاشتم یه فایله با فرمت chm که عکس های داخلش به صورت کوچیک نمایش داده میشن و برای دیدن عکس ها باید روشون کلیک کرد(click to expand) که وقتی رو عکس ها کلیک میکنم این پیغام رو میده :
object expected
اگه کسی pdf کتابو یا chm سالمش رو داره اگه امکانش هست برا من بفرسته واسه این میگم بفرسته چون انگار لینک گذاشتن خلاف قوانین سایته! با تشکر از همگی
ایمیل من :jonosm66@gmail.com