ورود

View Full Version : سوال: کمک در طراحی وب

zeinab-es'haghi
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 15:54 عصر
سلام
من دارم یک وب سایت طراحی می کنم و به کمک نیاز دارم.می خواستم توی اینترنت با یکی کلاس خصوصی بگیرم و هزینه شو پرداخت کنم.کی آشنایی کامل با طراحی وب سایت با asp داره؟ می تونین کمکم کنین؟!!!

mr.zenith
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 00:33 صبح
سلام
همین بالای سایت را نگاه کنی کلاس آموزشی گذاشتن می توانید شرکت کنید

hjran abdpor
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 00:43 صبح
به نظر من همین سایت برنامه نویس کافی است.
برای طراحی هم باید Html , css, javascript یاد بگیرید . اگه کمکی خواستید در خدمت هستم.

zeinab-es'haghi
جمعه 14 مرداد 1390, 13:06 عصر
سلام
همین بالای سایت را نگاه کنی کلاس آموزشی گذاشتن می توانید شرکت کنید
تهران نیستم !

zeinab-es'haghi
جمعه 14 مرداد 1390, 13:12 عصر
به نظر من همین سایت برنامه نویس کافی است.
برای طراحی هم باید Html , css, javascript یاد بگیرید . اگه کمکی خواستید در خدمت هستم.
اینارو بلدم ،تو قسمت داینامیک سایت و یه سری مفاهیم مشکل دارم.مثلا این که توی سایتم فروشگاه محصولات نرم افزاری دارم.برای هر نرم افزار باید صفحه ی جدید ایجاد کنم که توضیحات و اطلاعاتش رو توش بنویسم ؟!! این جوری تعداد صفحات وب سایتم خیلی زیاد میشه؟راهش چیه؟
یا مثلا در مورد مشکل کد نویسی:
در مورد صفحه ی ورود اعضا login :بعد از اینکه نام کاربری و پسورد رو گرفت و همخوانی داشتند و ورود صورت گرفت،چطور باید در سایت مشخص کنیم که کاربر وارد شده و مهمان نیست؟ مثلا می شود در یک متغیر که در همه ی صفحه ها معتبر باشد(متغیر global?) نگهداری کرد اما برای نشان دادن در صفحات نمی توان از toolboxهای asp در masterpageسایت استفاده کرد.چون این کار نیازمند یک فرم با runat=server است که در این صورت در صفحات دیگر مثل عضویت نمی توانیم از این فرم استفاده کنیم.دو فرم با runat=serverنمیتوانیم در یک صفحه داشته باشیم. باید چی کار کنم؟!